Bana bir akıl verin. Kafayı yemek üzereyim. Konu eşim.

Keşke görüntülü arasaydınız ki cevap vermeyecekti .Durum gerçekten şüpheli gelince kıyafetlerinden telefonuna ekstrelerine kadar her şeyi kontrol edin derim.

Yapacak olan her yerde yapar. Bence rahat bırak adamı , yaptığı bir şey varsa da yakalaman daha kolay olur.

Bir haftadir o kadar garip davraniyor ki. Benimle konusmak istemiyor. Tersliyor. Ki telefonundan ayri kalamayan adam bir saat telefonu kapali ne yapti.
napsın almıştır yanına bir hatun keyif yapmıştır ,aradığın cevap bu ,adama karşı güvensizsin demek ki vukuatlı..

Bir haftadir o kadar garip davraniyor ki. Benimle konusmak istemiyor. Tersliyor. Ki telefonundan ayri kalamayan adam bir saat telefonu kapali ne yapti.
Ben de olsam bana bu kadar yapisip darlayan kisiyle konusmak istemezdim. Birak da adam biraz nefes alsin.

mekani arayıp eşinizi mi istediniz

şok oldum

adam sizi daha önceden aldattı mı
aldattıysa bile bukadarı fazla değilmi

ne zamandır orada ne kadar süre kalacak

son olarak sizin ile evli olsam boşanırdım (hep bu şekilde bunaltıyorsanız)

Kadın durup dururken çıldırmamış adam şüpheli tavırlar sergilemiş. Gaza getirmek gibi olmasın da zaten bir sıkıntı olmasa içiniz rahat olsun diye konuşur rahat rahat oturur sonra.

Şimdi hatırlayınca yine kötü oldum ama eşim beni aldattığı dönem de yine başka bir şehirde iken iş için aradığımda açmıyor başka bir yere geçip çok yogunum ,konuşamıyorum falan zirvalayip kapatıyordu, meğerse ne hsltlar karistiriyormus. Offfff off....

Aman Allah madem oyleydi ne diye affettin . Huylu huyundan vazgecmez ki

Aman Allah madem oyleydi ne diye affettin . Huylu huyundan vazgecmez ki
Valla herkes ikinci bir şansı hakeder dedim ,çocuklar için affettim.iki sene geçti üstünden bu daha öyle bir teşebbüste bulunmadı tabi benim bildiğim kadarıyla. Ama unuttun mu dersen ,her aklıma gelince nefretim kat kat artıyor, yüreğim sızlıyor. Unutulmaz. ..

Ben de olsam bana bu kadar yapisip darlayan kisiyle konusmak istemezdim. Birak da adam biraz nefes alsin.

Yapışıp darlamak mı? Siz olsanız öyle yapabilirmiydiniz? Biraz empati yapın Allahaşkına !
Konu sahibi paranoyaklık ya da basit kıskançlık yapmamış. Eşi otomatikman onu böyle düşünmeye zaten sevketmiş.
Ben de olsam şüphelenirdim. Bir şeyler sakladığını ve orada yalnız olmadığı için benimle rahat konuşamadığını düşünürdüm. Davranışlarını ve yaptığı harcamaları takip edin. Ve umarım korktuğunuz gibi olmaz..

Mekanı arayıp eşiniZi mi istediniz ? Yok artık.. bukadar güvenmediğim bi ilişkiyi devam ettirmem.

Sakin olun inanmış gibi yapın. Telefon açmayın artık eksrelerden, ceplerinden üstünden başından, yazışmalarindan mutkaka ele verecektir.
Ilk önce, yakaladığınız zaman ne yapacaksınız ona karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…