- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
Esimin haberi yok aradigimdan. Ulasamdim zaten. Aklima yapacak baska birsey gelmedi.Güven sarsacak davranışlar fakat sizin de mekanı aramanız olmamış..
yine de kendi kendinize gaz veriyor gibi olmuşsunuz. eşinizi bulsalardı bence çok kötü bir durum. biraz sakin kalıp izleyin. ama bana yalnız değilmiş gibi geldiEsimin haberi yok aradigimdan. Ulasamdim zaten. Aklima yapacak baska birsey gelmedi.
KatılıyorumBi şeyler sakladigi kesin gibi
Erkeklerin cogu böyle durumlarda tlf kapatip iletişimi kesiyor çünkü verecek cvplari yok o an
napsın almıştır yanına bir hatun keyif yapmıştır ,aradığın cevap bu ,adama karşı güvensizsin demek ki vukuatlı..Bir haftadir o kadar garip davraniyor ki. Benimle konusmak istemiyor. Tersliyor. Ki telefonundan ayri kalamayan adam bir saat telefonu kapali ne yapti.
Ben de olsam bana bu kadar yapisip darlayan kisiyle konusmak istemezdim. Birak da adam biraz nefes alsin.Bir haftadir o kadar garip davraniyor ki. Benimle konusmak istemiyor. Tersliyor. Ki telefonundan ayri kalamayan adam bir saat telefonu kapali ne yapti.
Şimdi hatırlayınca yine kötü oldum ama eşim beni aldattığı dönem de yine başka bir şehirde iken iş için aradığımda açmıyor başka bir yere geçip çok yogunum ,konuşamıyorum falan zirvalayip kapatıyordu, meğerse ne hsltlar karistiriyormus. Offfff off....
Valla herkes ikinci bir şansı hakeder dedim ,çocuklar için affettim.iki sene geçti üstünden bu daha öyle bir teşebbüste bulunmadı tabi benim bildiğim kadarıyla. Ama unuttun mu dersen ,her aklıma gelince nefretim kat kat artıyor, yüreğim sızlıyor. Unutulmaz. ..Aman Allah madem oyleydi ne diye affettin . Huylu huyundan vazgecmez ki
Ben de olsam bana bu kadar yapisip darlayan kisiyle konusmak istemezdim. Birak da adam biraz nefes alsin.