Merhaba arkadaşlar,bu seferde sizden yardım almak istiyorum.Eşimin ailesiyle özellikle de laf sokmaya meraklı kadınlarıyla neler yaşadıklarımı daha önceki yazılarım da bilenler bilir;fakat bu sefer ki çok ciddi bir sorun.Uzatmadan bahsetmek istiyorum.Eşimin benle evlenmeden önce bir dükkanı vardı bir ortağıyla fakat batırmışlar özetle ve adresimize vergi borcu olduğunu gösteren belgeler geldişok oldum diğer ortak ortada yok en önemlisi böyle bir borcu ödeyecek durumumuz yok 10 bin tl ve biz bu dönem içinde ayrı kaldık eşimle ben oğlumla annemlerin yazlığına gittim bir ay,tahmin edeceğiniz gibi bu konular telde daha da büyüdü yıprattı bizi zaten zar zor geçiniyoruz,üstelik annemin evinde oturduğum için sıkıntılıyım bir ay boyunca başıma kalktı durdu,acın tekini aldın cefası ben çekiyorum diyerekten.Eşimin ailesine gelince oldukça duyarsızlar bu konuda özellikle annesi varsa yoksa büyük oğlu yanın da oturdu 1 sene şimdi de 160 bin tl kredi çekmiş ev almış k.p..üzerine 10,15 tl gibi bir parası var tazminat olarak kazanmıştı eşim ben babamı ikna etmiştim şimdi bu ev işi çıkınca ona harcadılar dedi dün şok oldum herşeyleri büyük oğullarına gelinlerine hizmetçi,torunlarına dadı gibiler eşimin tek dediği benim kimsem yok bana yardım etmezler onlar dibinde olanlara yardım ederler bende bunu istemem böyle bir zihniyetleri var diyor ama yaptıkları haksızlıklara rahmen hala görüşüp konuşmamızı ,bir şey olmamış gibi davranmamızı istiyor.Bana dediği beklemekten başka çaremiz yok ama ben çocuğumun kendimin eleceğini karanlık görüyorum,zaten bir yardımları olmadı evlenirken böyle bir durumda duyarsız olmalarını hazmedemiyorum görmek istemiyorum onları en önemlisi eşimden de soğuyorum..Ne yapıcam yardım bir akıl verin