Bana bir akıl fikir verin eşimle konuşmama gerekiyor mu?

Askerlik gibi olmuş , kıdemli olanlar acemi olana yani size bu görevi devretmişler. Zaten baştan bunun dönüşümlü de olsa kabul edilmesi hataymış. Baştan açık olmalısınız yoksa bu konu büyür. Kavga değil de güzellikle eşinizi ikna edin önce.

Eşim bugün bana sürekli annem burada kalacak hiç bir yerde gitmeyeck dedi bunu da öyle kabul et dedi bana
Bunu bide annen abinde kalıyor ve eşi onu istemiyor evden yolamak istiyor.. o yengene neler derdin bir düşün. Veya sen oğlunun evinde kaldın yılardır sonra gelinin evinden atmak istiyor ve oğlun anne hadi yallah karım seni istemiyor dediğini düşün .. vallah hic kuaura bakma ama Aferin eşine hayırlı evlat mış..

Eşyalarımı topladım evden çıkarmadı
Onun çıkarmasına gerek yok o yokken cıkadabılırdın kafesle polıs çağırıp vıkadabılırdın
Bebekte yolda sen çalışkan para bırıktırcen ev alcanda öyle ayrılacaksın Buda safi yalan kendı rahatını evlılıgını bozmaya korkundan kv ılletını basından atamamışsın hıcbısey yapamazsın çekersin anca
Cek

Ben çünkü eşime güvendim kendilerine hepsine güvendim

Hamile filan değilim uydurma

Hayırlı evlat evet ama acısı şu an kendisi çekiyor bir haftadır yüzüne bakmıyorum onun yüzünden kendimi gözünde kalbinde bir yerim yok onu öğrendim kendimi değersiz hissediyorum

Umurumda değil bana o lafı emir valilik gibi söylediğin de kendimi o evde bir yerim yokmuş gibi hissetim

Sen benim varlığım olup olmadığını nereden biliyorsun ki belki bende olanlar veya bende ki birikimin kimsenin haberi yok o ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…