Bana bi akıl verin kızlar

Hanımefendı önyargılı falan degılım nıye durduk yere eşiniz gıbı sıze hakaret varı konusım yada aşşalamaya çalışım degısen ınsan bolemı davranır 27 sene babam degıssın düye annem uğraştı sızın gıbı sonuç babam hala aynı sızde bu adamın etkısınde kalıp etrafa saldırıyorsunuz hatta esınıze farkında degılsınız

Sanmıyorum senin paranın benim başka kuaföre çektirdiğim föne yetebileceğini.

Canım eşim ilk konularımdaki gibi değil olumlu anlamda değişiyo bunu hissedebiliyorum
Değişmiş hali bu mu?
Kendinizi kandırmayın lütfen.
Başka kuaförde fön çektirdiniz diye bağıran adamın beyninin nasıl işlediğini anlamadınız sanırım....

O an belki baska seye sinirlenmiştir kuaförü bahane etmiştir.
Yada dedigi gibi gündüz sanki hasta degilmişsiniz gibi ama gece hasta numarası yapıyo gibi görmüşte olabilşr sizi
Annem hep derdi komsu darlıgı,koca hastalıgı sewmez diye
Erkeklerin cogunlugu hastalık durumunda odunlar malesef
Onlar hasta olunca biz malesef anneleri gibi dört dönüyoruz,asıl sorun bizde
Cok kafaya takma

Erkeklerin fitratinda var bu canim yani benim esim grip olsun hemen ben ölcem der yatar yatak dösek hizmet bekler ama ben hasta olim yatmayi bi köseye koy yüzüme bakmaz yemek ister tatli ister ben evleneli 12 sene oldu artik o hastalanio korkma ölmezsin diyorum ben hastalaniom gecince bisey kalmaz diyo :) ne o bana ne ben ona anlican

Kuaföre gidiyosam kötü değilimdir. Dolayısıyla eşim de aman iyi misin diye üzerime düşmez. Çok hastaysam yerimden kaldırmaz. Annem babam kıyamazdı falan saçma olmuş kuaföre giden insan nazlansa ben de hak vermem. Kuaförden kıskanmadıkları kalmıştı bi..

şaka mısınız yaa siz? Kuaförleri niye zan altında bırakıyosunuz çoğu yılışık falan diye? Sorunlu olan kuaförler değil siz ve eşinizsiniz bence

Haklısın ben biraz görnüşüme takıntılıyım kötü de olsam kuaföre gidesim yüzüme bi pudra bişey süresim gelir çünkü aynaya bakınca kendimi çirkin görünce daha da salarım kendimi o yüzden gittim ama onun açısından da o haklı böyle düşününce
şaka mısınız yaa siz? Kuaförleri niye zan altında bırakıyosunuz çoğu yılışık falan diye? Sorunlu olan kuaförler değil siz ve eşinizsiniz bence

Çok farklı yere çekmeye çalışıyosunuz konuyu kuaförlerin çoğu demedim bazıları dedim ben ve evet bazıları muhabbet etmek için yer arıyo hiç denk gelmediniz mi?
burda bi sorunlu aramıyoruz ben dışardan kim haklı kim haksız fikir istedim saldırmaya ne meraklı bazılarınız

Bende çok kadından duydum erkekler hasta olan kadın istemez diye ama böyle şey mi olur kendisi normalde bile benim bakıma ilgiye ihtiyacım var der o, ben de gösteririm ilgilenirim zor da gelmez ama hastayken de aynısını ondan beklerim bulamam sonra üzülürüm.haklısın çok takmamak lazım en güzeli bende hastayken onun gibi ilgisiz olurum o zaman anlar ne hissettiğimi

Ne abartmışsınız ya. Adam durup durup sizi mi nazlayacak? Sanki ortada çok ciddi bir hastalık var gibi dram hali.
Kadınların çoğunda var idrar yolu iltihabı. Çoğalınca ilaç içiyoruz azalıyor. Tamamen bittiğine hiç rastlamadım.

Daha 2 hafta önce rahim ağzı yarası için ilaç içip fitil kullandım. İlaç midemi alt üst etti yine de kimseye naz yapmadım. Tekrar gideceğim doktora muhtemelen smear testimde enfeksiyon çıkacak. Yaranın da geçtiğini sanmıyorum yaktırmam gerekecek..

Doğumdan sonra 7 ay adet olmadım. Gergin ve depresif olduğum anlarda eşimle kavga ettiğim de oldu ama hiç böyle dramatize etmedim.

Sizin 2 ay adet olmayan haliniz buysa menopozu düşünemiyorum..

Beni buralarda bilen bilir bilmeyen de kendisi gibi bilir Şahsen ben hiç yılışık kuaföre denk gelmedim. Ha gelinedebilir ama herhangi bi mesletteki birinin yılışık olma ihtimalinden çok değil o ihtimal. Lütfen meslek guruplarını zan altında bırakacak cümleler kurmayın biz de "yanlış" anlayıp "konuyu başka yere çekmeye çalışmayalım"

Hayır eşim ben hastayken eve gelir benden beter hastaymış gibi yada sanki bnm hastaligim suç gibi davranır hep artık bende onunla ilgilenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…