Evet sağlıklı düşünemiyorsunuz başka bir sıkıntınız varmış gibi...selam kızlar aklım o kadar yernde değil gibi hissediyorumki sizden akıl istiyorum.
Bi haftadır idrar yolları kadın hastalıkları vs o tarz şeylerle uğraşıyorum.3-4 doktora gittim hamile değilim ama nerdeyse 2 aydır adet olmadım.ilaçları içiyorum ama pat diye geçmiyo tabi anlıcağınız hepsinin sıkıntısı bastı beni.geceleri kaşıntıdan yanmadan uyku uyuyamıyorum 2-3 gecedir oturma odasında eşimden ayrı yatıyorum onu da uyandırmamak için falan böyle bi durum.
Gündüzleri çok kötü değilim ama gece hepsi artıyo dün gündüz de annemin bi arkadaşına oturmaya gittim duş almıştım saçıma da orda bi kuaförde fön çektirdim moralim düzelsin aynaya bakınca dedim akşam eşim sordu nerde çektirdin diye bilmedik biyer olduğunu öğrendi bana bağırdı tanımadığın her adama fön çektiremezsin artık gitmiceksin kuaföre dedi.ama bunu bi anda bağırarak söyledi bende sıçradım zaten hastayım elim ayağım boşaldı ağlamaya başladım yanıma bile gelmedi içerde oturdu 2 saat sonra bi baktım yatağına yatmış ben onu görünce gittim yanına sen nası kocasın benim sıkıntım varken böyle mi yapar insan (ben o hastayken çok ilgileniyorum gündüzleri beni nası oldun diye aramadı bile) bi gelip gönlünü almaz mı ben bu haldeyken beni bu kadar üzdün ya hiç unutmucam ağlıyorum yanıma bile gelmiyosun benim annem babam ağlasam hasta olsam hiç kıyamazdı vs.baya abartmış olabilirim hakarete giden şeyler de söyledim ki normalde hiç sesini yükselten biri değilken baya bağırarak söylendim o da duygu sömürüsü yapma sanki yatalak mısın neyin varki gündüz evden çıkabiliyosun bana kendini acındırma dedi daha da delirdim ki ben acınmaktan nefret ederim cidden onun yanıma gelmesine ihtiyacım vardı duygu sömürüsü falan değildi çok koydu gidip yatması.gece yatağa çağırdı beni gittim ama sabah hiçbişey demeden çekti gitti.
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var kızlar sağlıklı düşünemiyorum pek.
Bende çok söylendim hakaret ettim özür dilesem mi onlar için diyodum kafam çok karışık offfarklı kuaförde fön çektirmişsin kusura bakma da sen hakediyosun (!)
tövbe ya. istersen kafeste gezdir beni deseydin. ayrıca sormalıydı nasıl oldun vs. gereksiz bi tartışma olmuş. ve benim öksürüklerim de gece azar bilirim onu. gündüz işimden alıkoymaz heh iyiyim derim ama gel gelelim gece. bence haklı olan sensin, gönlünü almasını bekle
Canım eşim ilk konularımdaki gibi değil olumlu anlamda değişiyo bunu hissedebiliyorumAh Selenay..o kocada hiçbir zaman aradığını bulamayacaksın canım
Eşim kıskanç ve bu konulara tahamülü yok kuaförlerin bazıları yılışık muhabbet etcek yer arayan tipler ya ondan istemedi zaten benim hep gittiğim de erkek ama düğünümde falan saçımı yaptı tanıyo ona bişey demiyo sorun şu ki bana bunu güzelce söyleseydi istemiyorum bak her önüne gelene gitme diye zaten tamam derdim bağırması beni bu hale getirdiSize gecmis olsun ama asil rahatsiz olan esiniz. Baska bir kuafore fon cektirmek bu ne currett!
İnsanlar değişebilirler bende bunun için uğraşıyorum ve yavaş da olsa ilerleme var söyleme tarzınız hoş değil ben bu olayla ilgili akıl istiyorum sizden hakaret ettim kim haklı kim haksız dışardan bi gözle bakmak istiyorum eski konulara bakıp önyargılı olmazsanız sevinirimEski konularını hatırlıyorum senın kocandan bir cacık olmaz sen bunu bir anla önce
Bende çok söylendim hakaret ettim özür dilesem mi onlar için diyodum kafam çok karışık off
Canım eşim ilk konularımdaki gibi değil olumlu anlamda değişiyo bunu hissedebiliyorum
Eşim kıskanç ve bu konulara tahamülü yok kuaförlerin bazıları yılışık muhabbet etcek yer arayan tipler ya ondan istemedi zaten benim hep gittiğim de erkek ama düğünümde falan saçımı yaptı tanıyo ona bişey demiyo sorun şu ki bana bunu güzelce söyleseydi istemiyorum bak her önüne gelene gitme diye zaten tamam derdim bağırması beni bu hale getirdi
Benden daha fazla ilgilenio.Bende bundan bunalıorm.Hastayken ben kimseyle konusmak istemem.Sessizleşirim.Tahammul seviyem azalır.O da ilgilenince daha cok sinirleniorm.O da hasta oldgnda cok ilgi bekler.cocuk gibi olur.Benim gosterdgm ilgi bile az gelir.Böylede SIKINTI☺selam kızlar aklım o kadar yernde değil gibi hissediyorumki sizden akıl istiyorum.
Bi haftadır idrar yolları kadın hastalıkları vs o tarz şeylerle uğraşıyorum.3-4 doktora gittim hamile değilim ama nerdeyse 2 aydır adet olmadım.ilaçları içiyorum ama pat diye geçmiyo tabi anlıcağınız hepsinin sıkıntısı bastı beni.geceleri kaşıntıdan yanmadan uyku uyuyamıyorum 2-3 gecedir oturma odasında eşimden ayrı yatıyorum onu da uyandırmamak için falan böyle bi durum.
Gündüzleri çok kötü değilim ama gece hepsi artıyo dün gündüz de annemin bi arkadaşına oturmaya gittim duş almıştım saçıma da orda bi kuaförde fön çektirdim moralim düzelsin aynaya bakınca dedim akşam eşim sordu nerde çektirdin diye bilmedik biyer olduğunu öğrendi bana bağırdı tanımadığın her adama fön çektiremezsin artık gitmiceksin kuaföre dedi.ama bunu bi anda bağırarak söyledi bende sıçradım zaten hastayım elim ayağım boşaldı ağlamaya başladım yanıma bile gelmedi içerde oturdu 2 saat sonra bi baktım yatağına yatmış ben onu görünce gittim yanına sen nası kocasın benim sıkıntım varken böyle mi yapar insan (ben o hastayken çok ilgileniyorum gündüzleri beni nası oldun diye aramadı bile) bi gelip gönlünü almaz mı ben bu haldeyken beni bu kadar üzdün ya hiç unutmucam ağlıyorum yanıma bile gelmiyosun benim annem babam ağlasam hasta olsam hiç kıyamazdı vs.baya abartmış olabilirim hakarete giden şeyler de söyledim ki normalde hiç sesini yükselten biri değilken baya bağırarak söylendim o da duygu sömürüsü yapma sanki yatalak mısın neyin varki gündüz evden çıkabiliyosun bana kendini acındırma dedi daha da delirdim ki ben acınmaktan nefret ederim cidden onun yanıma gelmesine ihtiyacım vardı duygu sömürüsü falan değildi çok koydu gidip yatması.gece yatağa çağırdı beni gittim ama sabah hiçbişey demeden çekti gitti.
Sizin fikirlerinize ihtiyacım var kızlar sağlıklı düşünemiyorum pek.
Merak ediyorum hastalık anlarında eşleriniz sizin onlar hastayken olduğunuz kadar ilgi gösteriyolar mı size?
Bakın, herşeyinize karışma iznini verdiğiniz için size böyle basit bir sebepten bile bagirma hakkını kendinde buluyor.Eşim kıskanç ve bu konulara tahamülü yok kuaförlerin bazıları yılışık muhabbet etcek yer arayan tipler ya ondan istemedi zaten benim hep gittiğim de erkek ama düğünümde falan saçımı yaptı tanıyo ona bişey demiyo sorun şu ki bana bunu güzelce söyleseydi istemiyorum bak her önüne gelene gitme diye zaten tamam derdim bağırması beni bu hale getirdi
Haklısınız evlenmeden önce o da arkadaşlarıyla çıkardı eve gelince başım ağrıyo derdi bana telefonda bende sinir olurdum oturmasaydın o zaman derdim doğru söylüyosunuz sanırım inanmadı. allah gerçekten sağlık versin ben hep iyi olayım sana muhtaç etmesin falan dedim benim de ağır kaçtı söylediklerim farkındayımMantar basit bi hastalik degil yasayan bilir eger mantarsa ama idrar yollari enfeksyonu eskiden cok yasadim antibiyotik düzenli kullanildiginda ilk gün etki ediyor bukadr uzun sürmez adet düzensizligide yapmaz sorun baska biseyde sanirsam.. esinizde bi traftan hakli bi taraftan haksiz muhtemelen inanmiyor hsta oldugunuza vs cünkü gündüz kuaföre gidebilcek kadar iyisiniz o eve gelince hastasiniz ben olsam bende tepki veririm madem hastasin yat derim ne isin var kuaförde erkek olmasinida bahane etmis galiba..
Erkeklerin de işi zor napsalar olmuyoBenden daha fazla ilgilenio.Bende bundan bunalıorm.Hastayken ben kimseyle konusmak istemem.Sessizleşirim.Tahammul seviyem azalır.O da ilgilenince daha cok sinirleniorm.O da hasta oldgnda cok ilgi bekler.cocuk gibi olur.Benim gosterdgm ilgi bile az gelir.Böylede SIKINTI☺
Erkeklerin işi zor deil.Iki tarafında zor.sonucta ayrı ailelerde buyumus insanlar aynı ewin icini paylasio.Ben alistirdim artik hastayken bana karismio.Bende o hastayken daha cok ilgi gosteriom.Karsilikli isteklere onem vermek gerekio.Erkeklerin de işi zor napsalar olmuyo
Değişiyor demissin ama bu yaptığı nedir peki?Canım eşim ilk konularımdaki gibi değil olumlu anlamda değişiyo bunu hissedebiliyorum