bana bi akıl aa dostlar

CICIBICIMELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
406
157
133
34
İstanbul
Sevgili kk üyeleri bana anlayışla yaklaşmanızı ve bir yol göstermenizi umarak yazıyorum.. iki yılllık evliyim eşimlede iyiyiz aileside çok iyiler Allaha şükür.. fakat bir görümcem var yaşı ufak ufak dediysem genç kız çalışıyor bende çalışıyorum... eşimde çok geç saatlerde eve gelir 10-11 arası bi yemek yer yarım saat tv izler uyuruz pek vakıt geçiremiyoruz malesef.. benım görumcee her cuma bana gelir akşamdan cumartesi kalır pazar olur yıne kalır akşam olur yıne bende geç saate kadar dışarı çıkarız bizle evde otururuz bizle.... ya ben kocamla yalnız gezmeyi okdar özledm kııııı anlataamamm gelme diyemem sonuçta onun düşünmesi lazım geçenlerde anneme kaçtım sırf onsuz bi hafta sonu geçireyim diye.... gece geç saatlerde evimne döndüm tabi inanırmısınz pazar sabahı kahvaltı hazırlıyordum zırtt telefonnn geliyorrrrrrrrr Allahım kabus eşim bile ne işi varmış sabah sabah dedi ben şok... hatta dün bi arkdaş pazar günü mevlüt var gelırmısn dedi onun yanında gelirim ama erkenden kaçarım eşim gelir beni alır dedim bizim görümce demezmi nereye gidiosunuz.... ben nasıl yalnız gezicem eşimle bilemıorum eşimle evlendiğimi sanıyordum meger görümcemle evlenmişimm

BENCE HAFTASONU DIŞARDA EŞİMLE PLAN YAPIN VE GÖRÜMCENE BAŞBAŞA EŞİNLE DIŞARDA VAKİT GEÇİRECEĞİNİ MUSAİT OLMADIĞINI SÖYLE. BİRKAÇ KERE BÖYLE YAPARSAN BELKİ ANLAR.

açık açık deseniz genç kızmış madem evlendiğinde evinden çıkmayacağız diye...şimdi düşündümde beyin özürlü mü acaba...abisi bile ne işi varmış diye rahatsızlık bildiren bir cümle kurabiliyorsa tepkinizi verin.

BENCE HAFTASONU DIŞARDA EŞİMLE PLAN YAPIN VE GÖRÜMCENE BAŞBAŞA EŞİNLE DIŞARDA VAKİT GEÇİRECEĞİNİ MUSAİT OLMADIĞINI SÖYLE. BİRKAÇ KERE BÖYLE YAPARSAN BELKİ ANLAR.

canım eşimle plan yapmama müsade etmiyorkiii cumadan gelip yerleşio bizimkiii.... açık açıkta git diyemıyorum o bizde diye çogu pazar bende inat ediyorum evde oturuyorum mesela dıokı bide canım sıkıldıııııııııı biyere gitmıcekmıyızzz sanki o bizim çocugumuzda naz yapıo bide

Valla bende eşimden bu tepkıyı beklemezdm ama oda yüzüne sölemedi sonuçta arkdan söledi keşke yüzüne söleyebilse ben sölersem yanlş anlar... bide 5 ay sonra dogum yapıcam şimdiden yıllık iznini falan doguma denk getircekmş çocugumlada yanlız kalamıycam ondan korkuyorum hakkeden beyin özürlü oldugunu düşünüyorum bende

ANLAMIYORSA YÜZÜNE SÖYLEMEK GEREKLİ. KIRMADAN. BAŞKA BİR ÇARESİ YOK GİBİ GÖRÜNÜYOR.

kimseyi kırmak istemeyince eninde sonunda sen kırılıyosun. bu konuyu eşinle konuş. o da kardeşiyle konuşup halletsin. en nefret ettiğim şey bu ya. ben de bi kaç gün önce aynı olay yüzünden büyük sıkıntı yaşadım. açık açık söyle eşine. görümcen de baktın abisinin lafını dinlemiyo mu o zaman sen konuş. en azından bunu ayda bir yap ben kocamla vakit geçirmek istiyorum de. yemin ederim şu an senin yerine de sinirlendim elim ayağım titredi..

çOK SAOL canım beni anlayan insanlar olması ne kdar güzelllll... bu hafta kaçabildiğim kadar kaçtım ama 3-4 kez telefonla taciz edildim iki sefernde ben açmadım eşim açtı böle böle anlar belki

B
açık açık söylemeden anlamaz
annesine söylesin eşin göndermesin kızını
bu hafta okadar zor kaçtımki anlatamammm kaçamasaydm patlardm herhalde kocama neysekı yırttım kulagmla duydum yan odadaydm annesine diorki sen git ben abimlerde kalıcam hep birlıkte ablamlardaydk neyse kocam aradı bende iş geceler deyıp fıydım gözümün içine baktı ama daha çok bakar yüzsüz bide diorki yarın sinemaya gidelimmi bizimle planlar yapıo hiç ses çıkarmadm

manyak deseydin
anasıyla gitsin sinemaya

Bence Eşinizin konuşması daha dogru olur aradaki dengeyi eşiniz kursun siz bişi derseniz kötü olan siz olursunuzama ediniz tatlı dille anlatabilir sonuçta kardeşi

Bence Eşinizin konuşması daha dogru olur aradaki dengeyi eşiniz kursun siz bişi derseniz kötü olan siz olursunuzama ediniz tatlı dille anlatabilir sonuçta kardeşi

Anlayacagını hiç zannetmıyorum ama bu haftakı kaçışımdan bi gariplık oldugunu hissetmiştir diye umuyorum.... çnki iki aydır ben kaçış modundayım hep annemlere veya arkdaşıma kaçıyorum geç saatlerde aradıgında evde bulamasn ve kalamasın diyeeeee..... bikaç ay daha böle devam edıcem bakalım neler olucak bebeğim dogdugunda daha çok yapışmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…