• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ask hakkinda önerebileceginiz güzel kitaplar varmi?

Alın size yürekleri burkan bir aşk hikayesi
Zaman yolcusunun karısı

ilk 50 sayfa olayları sıraya koymak zor olsa da bence çok güzel ve duygu yüklü

Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk...
İskender Pala..
Tek geçerim..İçinde aradığınız her türlü aşk mevcut..
Okumayanlar derhal okumalılar..

9758950118b.jpg

Bir okuyucu yorumudur:
İskender palayı bir dönem sadece okul kitaplarından tanırdım....
değerli bir arkadaşımın sayesinde bu kitabını okudum beğenmemek elde değildi.
bu kitabı okurken hem tarihle hemde divan edebiyatıyla iç içe geçiyor, fuzulii yi nabi yi şeyh galip i tanıyorsuz..
en güzelide Mecnunun bir çilekken Leylanın elinden kazana atılışı ve bir kağıda dönüşüp tekrar hayat bulması serüvenin devam etmesi..
aşık değilseniz de bu kitabı okurken aşık olabilirsiniz :)
leyladan geçtim rukal olmak güzeldi.

Gök kubbenin altında insanın ruhunu soyan kötülükler ve giyindiren aşklar adına...

Doğu ak ejder yılında başladı yirmi üç bin yıllık gizem...

Uzayın sonsuzluğuna açılan kapıyı keşfe çıkmış bilge rahipler, uğruna topluca can verdikleri bir sırrın, binlerce yıl sonra, bir şair tarafından aşkın derin katmanlarına saklanarak korunacağını bilselerdi...

Siruş başlıklı murassa hançerin kabzasına parmak izlerini bırakanlar, daha avuçlarının sıcaklığı gitmeden hançer kınında kan biriktiğini bilselerdi...

Bağdat, İstanbul, Roma, Paris ve diğerleri; kıyılarına vuran yeni aşkın, bütün eski tarihlerini dolduracak yoğunlukta olduğunu bilselerdi...

Bilgeler, katiller, asiller ve sevgililer; ellerinde tuttukları kitabın alev almaya hazır bir aşk külçesine dönüşmek üzere olduğunu bilselerdi...

Şair, ipeksi dizeleri arasına hayaller gibi sakladığı şifrelerin hoyrat ellerde ihtirasla parçalandığını, sonsuzluk şarabına kadeh yaptığı gelincik yapraklarının kinle dağıtıldığını bilseydi...

Ve şimdi kim bilebilir neler olacağını,

Babil uyandığı zaman? ! ..

Aynada aşk vardı - Duygu Asena okumadıysan muhakkak oku derim aşk ve erkekler adına süper tek kelimeyle

bende canan tanı tavsiye ederim ama bide etkilendiğim tuna kiremitçi eski ama güzel -git kendini çok sevdirmeden -güzel bir kitap tavsiye ederim:)

buket uzuner -kumral ada mavi tuna
sabahattin ali -kürk mantolu madonna
canan tan -yüregim seni çok sevdi
bir solukta okunacak aşk kitapları...

Bronz atli.. Tek kelimeyle..
Hiçkira hiçkira ağlarsin ..
O kadar mi güzel olabilir bi kitap..
Etkisinden çikamiyorum geceleri rüyama bile giriyo..
Tatya ya çok ağladim aşk istiyorsan al oku..

canım ben Ahmet Altan'ın en uzun gece kitabını okudum çok hoş bir kitap büyük bir aşk ama acı duyulan bir aşk.acı ama vazgeçilemeyen bir aşk ..
sevgiler..

Canan tanı aldım Bende .. yüregim Seni ck sevdi.. bugun baslıyoruumm :))))))))))) sizin sayenizdee :)

halit ertuğrul
AŞK BÖYLE YAŞANIR
muhteşem bir kitap
gerçek aşk hkayelerini kişilerin kendi dilinden anlatıyordu yanlış hatırlamıyorsam

Back