Bana Annenizi anlatın...

Annemi anlat anlat bitmez........

3 kardeşiz ben ortanca üçümüzde ünv mezunuyuz ama annem en küçük erkek kardeşime düşkün o ne derse yapar ağzının içine bakar ... çalışmaz beyfendi iş beğenmez annem onun açığını kapatmak için dünyada iş bitmiş gibi işsizlik hat safada diye anlatır herkese sırf insanlar demesin 28 yaşında bu çocuk niye evde oturuyor demesinler diye )) ama ablamla ben iş bulabiliyoruz bu işsizlikte ne hikmetse oğlu bulamıyor ))

oğlu yüzünden evliliğini bile bitirdi... oğlu babama küfür eden annemde buna onay veren biri artık gerisini siz düşünün...hayatta sadece oğlunu düşünüyor o ne yiyecek o ne giyecek o hangi telefonu kullanacak .... yani herşeyi oğlu bizde oğluna para verelim diye bize oğlunu acındırmaya çalışan biri... bu arada sinirlenirse oğlu ablalarına eniştelerine de küfür eder.... annem hak ettiniz der ....

annem evlat sevgisini tek oğlunda yaşadı ben öyle düşünüyorum...biz annem için neydik onu tam anlayamadık...bize gelir bir makarna bile pişirse beni hizmetçi gibi kullanıyorsunuz der...triplere girer anlatamam size...kiii biz mutlu olsun diye hediyeler alırız yedirir içiririz yine de yaranamayız ..hem benim hemde ablamın eşiyle tartışır . aslında o kendi kendine tartışır eşlerimizden ses çıkmaz yok bana yüzlerini büktüler yok uzandı karşımda yok bizim gitmemizi istiyor diye kendi kendine üretir ki ortada öyle bişey yok .... bi bakarsınız valizi hazırlamış gidecem ben der....Allah var ikimizin eşide çook anlayışlı hiç ses çıkarmazlar.. Annem çok kaprisli herkes etrafında dönsün hep sen iyisin sen çookkk haklısın demesini bekler ufacık minnacık eleştiriyi bile hayatta kaldıramaz...eğer eleştirisen basar yaygarayı telefonu yüzüne kapatır ararsın ararsın günlerce açmaz bi bakarsın seni bloke etmiş ulaşamazsın böyle bir kadın işte.....canı isterse blokeyi kaldırır ama yine kendi aramaz biz ararız....daha yazsam var yaaaa roman olur bu yazdıklarım ön söz bile değil ))

Anneme şunun için teşekkür ediyorum nasıl bir anne olunmaması konusunda bana öğrettikleri ....benimde dünyalar güzeli bir kızım var hergün Allaha şükür ediyorum... ve yalavarıyorum annem gibi olmayayım lütfen diye....bazen bir tepki verdiğimde eşime yada kızıma hemen annem aklıma geliyor kendimi frenliyorum....bunu için anneme sonsuz teeşkkürler ))

Dinen sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz arıyoruz ama artık Bıktırdı beniii artık ne arıyorum ne soruyorum oğluyla mutluluklar diliyorum elbet bir gün anlayacak.. herkesin bir sınavı var bu dünyada anenmin kardeşimle sınanacak ben buna inanıyorum....

anneem..

küçükken kıymetini bilmediğim şimdi ayrılmak istemedğim
cok cektı bnm annem kv kp kayınbirader görümce hepsindden cekti büyüler yapıldı evi dagıtıldı bizi doyurmak için sürekli yemek saatleri komsulara götürürdü yemek saatine denk gelelim de bişeyler yiyelim diye..
hatırlıyorum piknik vardı bn o zaman 7 yasındaym annem evd bişey yok patates kaynatmış koymuş eve gelince kimse begenmedi yemedi bnm yemeğimden diye kızmıstım anneme ama şimdi kendime kızıorum niye yaptım diye. dayakta yedik tabi zamanında sabrını zorladıgımızda. ama sevgisinin gösteremesede bilirdik sevdiğini yaptıklarından bizim için cektiklerinden katlandıgı insanlardan. anne gibisi var mı ?

Annem ; Elinden almislar beni kucukken sonra ona alisamamisim o da beni hic benimsememis gerek adım gerekse savundugum kişilerden dolayi hep bi tavirlidir bana.

Cok dayak yedi cok agladi cok uzuldu cok beddua etti.

Tum bunlardan sonra babami aldatti.

Bu bende travma etkisi yaratti dusman oldum ona.

Senelerce ayni evde iskence cektik.

Birgun evlendim ama ne babama ne anneme digerleri gibi normal bir aşk sevgi besleyemiyorum.

O kadar cok travma yarattilar ki bende desteklerini hic gormedim.

Hala ufak bir tartismada bana laf soyler umrumda olmaz cnku insan sevmedigi birine kirilamiyor.

Neden boyle bilmiyorum. Aile ne kadar da onemlidir ne guzel seydir aslinda.

Ama ben 20 yasinda annem ve babami bitirmistim.

Sadece adi ustunde anne babaydilar.

Hala oyleler.

Ne imreniyorum anne baaba sevgisi yasayanlara.

Open koklayanlara ask dolu bakanlara.

Ne yazikki benim boyle bir ailem olmadi.

Anne deyince aklima acı gelir bu yuzden ona cogu zaman adiyla sesleniyorum.

O benim Annem AN dığım an derdime koşan Ne istediysem anında yapan.....

Özverili, merhametli, fedakar, düşünceli, zeki ve mantıklı, temiz ve titiz...

bir insanın elinin değdiği herşey mi güzelleşir
bir insanın yaptığı kıymalı makarna bile bu kadar harika olur
o dünyanın harikası
canım benim canım

anneeeem...VAZGEÇİLMEZİMDİR....ALLAH ondan razı olsun.o benim herşeyim.biliyorum bende onun herşeyiyim...34 yaşındayım ama onun gözünde hala sevgiyle kokladığı küçük yavrusuyum....

O benim canım ,ilk arkadasım,sırdaşım ,vefakarım..Allah annemin yokluğunu göstermesin inşallah

Ya neysee....SANSLİSİNNNN işte.

Keşke sıkı fıkı bi anne kız ilişkimiz olsaydı.. annem yalnızca bana değil tüm kardeşlerime karşı soğuktur

Keşke sıkı fıkı bi anne kız ilişkimiz olsaydı.. annem yalnızca bana değil tüm kardeşlerime karşı soğuktur
Ayy ne guzel, Allah anali babali büyütsün minik Duru'nu canim.
Evet bizimde oyle olmadi anne iliskimiz. İnsan hep eksik kaliyor. Disarda gordugu insanlara bazen imreniyor. Bende isterdim annemle arkadas gibi olmayi.
Ama iste biz secemiyoruz ailelerimizi. Onlar istiyor bizi Allah'tan ve sonrada boyle yapiyorlar. İyi kotu kabullenmiyorlar....

meleğim nazımın geçtiği tek sevdiceyim yegane varlık annecim

Aminnnnn canım çok teşekkür ederim. Ben de çok özeniyorum arkadaşlarıma. Hergün telefonda konuşanlar özledim diyenler falan ama malesef öyle olmadı umarım ben kızımla çok daha sağlıklı bi bağ kurarım :)

3 aylıkken başka şehire gönderip çalışmış benim annem ağlayarak anlatır 1 yaşımı kutlamak için geldiklerinde kucağında aglamisim tabi tanımamışım annemi... Geceleri hala ağlarım evliyim ve kardeşimi hala daha kıskanırım çünkü çocukluğunu annemin yanında yaşadı emekli çocuğuydu benim kardeşim peki ya ben ? Annem ise gittiğinde babam içki masasından kalkıp gelsin gece yalnız kalmaya yım diye yorganına altında ağlardım. Az dayak yemekdim babamdan önüme durdu hep annem heee şikayet eden de oydu o ayrı... Evlilik arifemde yapılmayan kalmadı hep kıyasladı hiç beğenmedi yaptığım ne varsa ona göre eksiktim belki... Ama annem şuan 4. Evre pankerans kanseri ve bende kalıyor ve her geçen gün gözümün önünde eriyor hala derim hep ayrımcılık yaptın diye çok sarılmak öpmek ister ya insan yapamıyor o ayrı kalmışlığın o duvarı yıkmak çok zor ailenizle aramıza duvar olusturmayın korkuyorum ve ben annemin hastalığını öğrendiğimde daha 3 aylık evliydim anneme gidemedim bu arada boş gebelik geçirip kürtaj oldum vb. Kısacası gidin sarılın benm annem genç demeyin benm annemde gençdi ve şuan ben bellidir daha çok yıkılanlar arasındayım anne sevgisinden kaldım gidin sarılın gurur denen olay bir halta yaramiyor

ananizla karsı karsıya cay iciyorsaniz iste ozaman ilk sırada allahim sana sükürler olsun deme zamani!

Ben annemi 4 5 yaslarinda kaybettim kardesimle bbana " anneniz öldü onu allah aldi " dediler... o ilk zamanlarda anlamamistim. Daha sonra anladim. Gece yataga gecip, yattigim yerde tavana bakarak" allahim seni hic sevmiyorum annemi aldin diye sessiz sessiz soylenir sonrada dil uzatirdim ben annemi coooook uzulunce yada gercekten kotu bisey yapinca ruyamda goruyorum. Bence anneler ölümsüz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…