• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl veriverin (İş Muhabbeti)

Bilinmez Sorular

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
33
11
3
26
Hellööööö..
Yeni bir işe başladım şirket telefonunun WhatsApp mesajlarına baktım eski personeller genelde IBAN bilgilerini atıp maaş ödeme taleplerinde bulunmuşlar sadece bir tanesine gönderdim diye mesaj yazıyor diğerleri ile arayarak iletişime mi geçti yoksa sadece gönderip mesajına cevap vermedi mi yada göndermedi mi bilmiyorum bir de bugün şehirdışına gittiler yemek gönderen olmadı ya da işte ne yersiniz diye arayan olmadı muhasebe için başladım buraya ama aklımda bir soru işareti var bunları görseniz siz ne düşünürsünüz ve ne yaparsınız? Algılayabilsin ve anlasın diye buralardan bir yerden yemek alacağım Ofisin kapısını kitleyip gitsem olur mu diye patrona yazdım o da olur problem yok internetten sipariş verseydin yazmış beklediğim cevap işte kusura bakma biz onu atladık ne gönderelim falan gibi bir şeydi mahcup olur diye düşündüm ama bilmiyom ya işte bana akıl verin😂

Son düzenleme:
çok karışık anlatmışsınız, maaşlar için mi IBAN paylaşmışlar yoksa yedikleri yemek için mi nedir olay

Hellööööö..
Yeni bir işe başladım şirket telefonunun WhatsApp mesajlarına baktım eski personeller genelde IBAN bilgilerini atıp maaş ödeme taleplerinde bulunmuşlar sadece bir tanesine gönderdim diye mesaj yazıyor diğerleri ile arayarak iletişime mi geçti yoksa sadece gönderip mesajına cevap vermedi mi yada göndermedi mi bilmiyorum bir de bugün şehirdışına gittiler yemek gönderen olmadı ya da işte ne yersiniz diye arayan olmadı muhasebe için başladım buraya ama aklımda bir soru işareti var bunları görseniz siz ne düşünürsünüz ve ne yaparsınız? Algılayabilsin ve anlasın diye buralardan bir yerden yemek alacağım Ofisin kapısını kitleyip gitsem olur mu diye patrona yazdım o da olur problem yok internetten sipariş verseydin yazmış beklediğim cevap işte kusura bakma biz onu atladık ne gönderelim falan gibi bir şeydi mahcup olur diye düşündüm ama bilmiyom ya işte bana akıl verin😂
İşe başlarken bunlar konuşulmadı mi ?

Is yerinde kim niye size yemek yollasin ya da ne yersiniz diye arasin ki özel asistaniniz mi var? Varsa ona söyleyin.
Onun disinda yemeginizi is yeri öder siz bir yerde yer veya siparis edersiniz. 🙄

Is yerinde kim niye size yemek yollasin ya da ne yersiniz diye arasin ki özel asistaniniz mi var? Varsa ona söyleyin.
Onun disinda yemeginizi is yeri öder siz bir yerde yer veya siparis edersiniz. 🙄
:))
Asistanım yok.. problem bahsettiğiniz noktada değil işleyiş de müdür veya yöneticilerden bir tanesi rutin hergün ne yemek istediğimizi sorar sipariş verir ofise gelir çünkü güncel olarak ekstra bir bakiye bize verilip bu yemek ücretiniz siparişlerinizi kendiniz verin demiyor.

Yemek hadi şehirdışındalar sarktı desem eski personellerin maaş talepleri olan mesajlar kafamı kurcaladı gönderdi mi göndermedi mi bilmiyorum.. Mesajlara cevap yok çünkü. Maaş gününü beklesem göndermese verdiğim emek? çöp..

:))
Asistanım yok.. problem bahsettiğiniz noktada değil işleyiş de müdür veya yöneticilerden bir tanesi rutin hergün ne yemek istediğimizi sorar sipariş verir ofise gelir çünkü güncel olarak ekstra bir bakiye bize verilip bu yemek ücretiniz siparişlerinizi kendiniz verin demiyor.

Cok garip düzensiz bi yer belli ki maaşiniz konusunda endişelenmekte haklisiniz. Simdi ödese ilerde garanti yok odeyeceginin

Konuştuk tabi 35.000+ yemek + yol

Yemek hadi şehirdışındalar sarktı desem eski personellerin maaş talepleri kafamı kurcaladı gönderdi mi göndermedi mi bilmiyorum.. Mesajlara cevap yok çünkü
yediğiniz yemeğin fişini saklayın
sonra bir bilene sorun

yemeği bu ay cepten yersiniz ve yemek paranız maaşta ödenir gerçi

35.000 maaş+ yemek+yol ay başında hepsi verilir
yani bu ay cepten yiyeceksiniz

yediğiniz yemeğin fişini saklayın
sonra bir bilene sorun

yemeği bu ay cepten yersiniz ve yemek paranız maaşta ödenir gerçi

35.000 maaş+ yemek+yol ay başında hepsi verilir
yani bu ay cepten yiyeceksiniz
Ya işte burada işleyiş yöneticilerden bir tanesi günlük olarak ne yemek istediğimizi soruyor ve sipariş veriyor bizlere yemek için ödenen bir rakam yok. Bu mesajlara herhangi bir dönüş yok eski personellerin maaşı ödendi mi bilmiyorum ay başında hepsini vermemesini geçelim maaşı da sarkıtması vermemesi gibi bir durum yaşarsam verdiğim emeğe üzüleceğim..

Back