• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BANA AKIL VERİN LÜTFEN!!

Mesajla olmaz,yüz yüze söyleyin para meselesini.
Bir de bu kızla dost falan olunmaz ya .

Senin gibi dikkat çeken birinin 175 liranın üstüne yatacak kadar ezik olduğunu sanmıyorum ama hala bir cevap vermedin yaz. Bu seviyede biri ile nasıl arkadaşlık yapıyorsun ki, beni çağır ben onun egosunu nasıl yerle bir ediyorum.

Senin gibi dikkat çeken birinin 175 liranın üstüne yatacak kadar ezik olduğunu sanmıyorum ama hala bir cevap vermedin yaz. Bu seviyede biri ile nasıl arkadaşlık yapıyorsun ki, beni çağır ben onun egosunu nasıl yerle bir ediyorum.
çok hoşsun gerçekten :KK70::KK70: zaten sessiz kaldığım için böyle oldu

çok hoşsun gerçekten :KK70::KK70: zaten sessiz kaldığım için böyle oldu

Ama kalmayacaksın işte, ne sevgili, ne eş, ne iş her zaman hakkını savun. Yarına kadar bekle sonra ciddi ciddi tekrar sor. Ya da bir kaç gün bekle bana 175 lira borç verirmisin de. Ben öyle yapıyorum biliyor musun, biri baktım verdiğim borcu sallamıyor, parayı direk istemiyorum borç verir misin diyorum. :KK70:
Ben seni tanıyor olsam özellikle gelirdim yanınıza, hobilerim arasında egoları söndürmek var. Bunu arkadaşlarım da söyler. :KK14:

kızlar hemen konuya girmek istiyorum benim 20 yıllık bir arkadaşım var yaklaşık bir 10 sene falan görüşmedik son 1 yıldır tekrar konuşmaya başladık bu kız kendini fazlasıyla beğenmiş söylediğine göre elde edemeyeceği erkek yokmuş vss şeyler o derece havalı sürekli idare ediyorum bunu hatta bi defasında yine istanbula geldiğinde bi kafede oturmuştuk benim gibi dikkat çekici birinin yanında oturmak senin için eğlenceli olsa gerek demişti :KK57::KK57::KK57: sustum hiç bişey demedim
gelelim konuya bu kız sürekli birden bire istanbula geliyor nedense akşamları sürekli hadi dışarı çık
gezmeye gidelim falan diyor oysaki ailemi biliyor yani akşamları asla dışarı çıkamam
en sonunda pazar akşamı mesaj atmış hadi çık dışarı takılalım demiş ben zaten o gün ailemle problem yaşıyorum bunu biliyor gelemem dedim sonuçta bana sordmu ben geliyorum musaitmisin diye
gelemem dedim heeee iyi yazmış zaten sinirliyim beni rahat bırakırmısın başımda onca olay var seninle uğraşamam dedim geçen bu kızın telefonu kapanmıştı faturasını ödedim bana verecekti parayı ama bir türlü vermedi sabah mesaj attım parayı göndersen iyi olur diye tık yok birde kimden ne koparsam kar tipinde bi kız şimdi siz söyleyin ben ne diyeyim bu kıza fazla bi para değil 175 tl ama onda kalmasındansa tuvalete atıp sifonu çekmeye razıyım o derece yani biraz uzun oldu ama kusura bakmayın çok sinirliyim şuan.
175 TL telefon faturam geldi yatırmam lazım ödemeni yapar mısın de.
Bakalım ne diyecek

Ya o parayi isteyin gercekten. Az para çok para meselesi değil. Kuruş kuruş alin hakkinizi. Sizden birsey koparmis olmasina Izin vermeyin.

Çok ayıp ama yaptıkları. Hele hele parayı ödememek nedir ?

Ama kalmayacaksın işte, ne sevgili, ne eş, ne iş her zaman hakkını savun. Yarına kadar bekle sonra ciddi ciddi tekrar sor. Ya da bir kaç gün bekle bana 175 lira borç verirmisin de. Ben öyle yapıyorum biliyor musun, biri baktım verdiğim borcu sallamıyor, parayı direk istemiyorum borç verir misin diyorum. :KK70:
Ben seni tanıyor olsam özellikle gelirdim yanınıza, hobilerim arasında egoları söndürmek var. Bunu arkadaşlarım da söyler. :KK14:
halen ses yok paradan

Back
X