- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.036
Ben şeyi anlamadım annesine mi şikayet edeceksiniz yanı oğlunuz böyle diyor diye .
Bence siz ilişkinizi gözden geçirin .
Yaptığı lüzumsuzluk ama annesine şikayet etmek falan çok mantıklı değil yani.
Hayır annesine söyleyince ne olacak ki ?
Oğlum sus yapma bi daha böyle şeyler aaaa ayıp mı diyecek kadın oğluna .
Oğluda tamam annecim bi daha olmaz mı diyecek yanı bu mu?
Çocuk olmadan bence yolunuzu çizinama kendini mükemmel gören bi insan.İşine gelmezse beni ailesine öyle bi anlatırki dünyanın en kötü insanı ben olurum.Emin olun onda bu potansiyeli görüyorum.Yapmadığım biçok şeyi yapmışım gibi gösterip beni insanlara kötü anlatır ve yoluna bakar.Düşünün kulaklarımla duyduğum halde ben yapmış demedim dedi.Gözümün içine bakarak yalan söylüyor.o kadar soğudumki .Hatta ben o anın şokuyla bikaç sn. susunca devamını getirip e tabi kışın geceler uzun diye devam etti.Bu düpedüz terbiyesizliktir.insanlara anlatsam olay dahada rezilleşecek
sorun adam bu terbiyesizliği bildiği halde bana numaradan bişey dememiş normal konuşmuş gibi davranıyor.Ben tepki vermeseydim eğer hakkımda ailesine karşı saygısı yok bu lafıma bile sessiz kaldı diyecekti.bana saygı duymayacaktı.onu iyi tanıyorum.haddini aştığının farkında ama belli etmeden üste çıkma derdinde.Gercekten yanlis bir cumle kurdugu icin bukadar yukseliyorsaniz bence de affetmeyin sonu yok bu evliliginSiz hayatinizda hic bi bi gaf da bukunmadjniz hic mi hata yapmadiniz adam aldatsa ortada siddet olsa derim ki haklisin bosan ama bi anlik cahillikle yanlis bisi kullanmis ne var bunda
hayır o çok övündükleri oğullarının ne kadar terbiyesizleştiğini görecekler.Bunlar bi sorun varsa kesin kadındadır problem diyen tipler.Böyle bi sözü savunacak kadar düşmedilerse, anlasınlar benim ne yaşadığımı.nelere sustuğumu.Ben şeyi anlamadım annesine mi şikayet edeceksiniz yanı oğlunuz böyle diyor diye .
Bence siz ilişkinizi gözden geçirin .
Yaptığı lüzumsuzluk ama annesine şikayet etmek falan çok mantıklı değil yani.
Hayır annesine söyleyince ne olacak ki ?
Oğlum sus yapma bi daha böyle şeyler aaaa ayıp mı diyecek kadın oğluna .
Oğluda tamam annecim bi daha olmaz mı diyecek yanı bu mu?
Siz de ekmeğine yağ sürmüşsünüz işte.sorun adam bu terbiyesizliği bildiği halde bana numaradan bişey dememiş normal konuşmuş gibi davranıyor.Ben tepki vermeseydim eğer hakkımda ailesine karşı saygısı yok bu lafıma bile sessiz kaldı diyecekti.bana saygı duymayacaktı.onu iyi tanıyorum.haddini aştığının farkında ama belli etmeden üste çıkma derdinde.
Espri yapmış kertenkele şimdi vursun d.tünü yerden yereHatasız kul olmaz canım.Eşinde guya espırı yapmış.Bır daha yapmaz merak etme .
Benim yaşça büyük görüştüğüm adam kaç aylıkken doğduğumu sormuştu, erken doğum musun vs diye, hayır demiştim işte annem 9 ay 10 gün derdi hep. Oturduk doğum günümden geri sayıp annemin bana hamile kaldığı dönemi bulduk kendimizceTabir çok bayağı, onda hemfikiriz.
Üslup çirkin, oldukça hem de.
Ama aklına gelmiş olabilir, geliyor yani.
Siz hiç düşünmemişsiniz ama düşünenler var.
sorun adam bu terbiyesizliği bildiği halde bana numaradan bişey dememiş normal konuşmuş gibi davranıyor.Ben tepki vermeseydim eğer hakkımda ailesine karşı saygısı yok bu lafıma bile sessiz kaldı diyecekti.bana saygı duymayacaktı.onu iyi tanıyorum.haddini aştığının farkında ama belli etmeden üste çıkma derdinde.
AhahahahahBenim yaşça büyük görüştüğüm adam kaç aylıkken doğduğumu sormuştu, erken doğum musun vs diye, hayır demiştim işte annem 9 ay 10 gün derdi hep. Oturduk doğum günümden geri sayıp annemin bana hamile kaldığı dönemi bulduk kendimizce. O da o zamanlar ne yaptığını nerede yaşadığını falan hatırlamaya çalışmıştı. 5-6 yılı geçti bu muhabbet, şimdi bu konuyu okuyunca yadırgamam mı gerekiyormuş, neden doğduğum günü değil de annemle babamın beni yaptığı günü düşünmüş diye düşündüm
nereli olduğumun bi önemi yok.Neden karadenizli diyorum biliyomusunuz.Kendileri her saniye bu özelliklerini anlatıyorlar çünkü..arada övünerek arada dalga geçerek.Ben bu aileyi tanıyana kadar karadenizlileri çok severdim.elbette çok iyi insanları vardır.Ama bu aile öyle değil...bu terbiyesizlikleri küfürleri normal görüyorlar.her fırsatta bunu dile getiriyorlarKonu sahibi siz nerelisiniz ben onu da merak ettim
Ben sizin konularınıza baktım az çok hatırladım severek evlenmediniz mi sanki zorla evlendirilmiş gibi bir haliniz varnereli olduğumun bi önemi yok.Neden karadenizli diyorum biliyomusunuz.Kendileri her saniye bu özelliklerini anlatıyorlar çünkü..arada övünerek arada dalga geçerek.Ben bu aileyi tanıyana kadar karadenizlileri çok severdim.elbette çok iyi insanları vardır.Ama bu aile öyle değil...bu terbiyesizlikleri küfürleri normal görüyorlar.her fırsatta bunu dile getiriyorlar
Annem Antalya sıcağında hamilelikte zorlanmış son aylara denk geldiği için, erkek arkadaşım şubat doğumlu, “yaz aylarında annesinin hamileliği daha yeniymiş, ne güzel” diye de düşünmüştüm benAhahahahah
Bazı insanlar olarak meraklıyız, ne yapalım
Hangi şartlar, iklim koşulları altında olduğumuzu bilmek gayet komik.
Galiba seviyesiz oluyoruz bak, aforoz yiyeceğiz gene
Eşiniz işinde gücünde biri, değil mi? Çünkü kimin hangi ay doğduğunu ancak ağır bir işsiz hesaplayabilir.Bu akşam eşimle hiçbi problemimiz yokken..hatta biraz dertleştik sakin bi şekilde uyuyacakken birden bire doğum günlerinden konu açıldı.bana abilerimin ablalarımın doğum aylarını sordu.5 kardeşiz bende saf saf sayıyorum.Baktım aniden sırıtarak demekki baban anneni genelde kışın deyip durup yapmış dedi...Şok geçirdim sen ne diyosun dedim ne biçim laf bu.E tabi kışın geceler uzun diyede ekledi.Şuan yazdıklarıma inanamıyorum....Bende o an herşey koptu.Sen ne terbiyesiz adamsın dedim..böyle bişey söylenirmi.Ne dedimki diyor bilimsel bi gerçekten bahsettim..O şokla ona defalarca terbiyesizsin dedim.oda bana sensin o.deyip sustu.Ben bu adamla aynı yatakta bile uyumak istemiyorum.Durdum bikaç dk. bekledim.belki kusura bakma der diye.Sonra yanlış konuştum diyemiyorsun dedim.söylesene dememem gerekirdi diye.. O sırada ben senin şımarıklığını çekemem deyip arkasını döndü.O an ondan öyle nefret ettimki bu dediğini herkese söylicem.Ve demekki baban anneni kışın yapmış diyor dicem..o sinirle..ve anında inkar edip ben yapmış demedim dedi...çünkü ne kadar rezil konuştuğunun farkında.Bağırıp çıktım odadan.Şimdi ben bunu kime nasıl anlatayım...Bu düpedüz terbiyesizlik değilmi? kendi ablamlara aileme anlatsam ondan tiksinirler.Onun annesine yarın arayıp bu durumu anlatsam bu sefer herkes duyar annemin babamın cinsel hayatını ağzına alacak kadar rezil olduğunu..arada benim anne babamın itibarı düşer..ağızlarına meze olur.ve eminim kızarlar ona ama ne fayda..Çıktım odadan bi daha seninle aynı yatakta yatanın onuru gururu yoktur insan hiçmi haddini bilmez dedim..Bu insan zaten sürekli küfürlü konuşan bi ailede büyümüş.Bi ortamda görseniz ya ne kadar aklı başında düzgün bi insan dersiniz.makul konuşan.Ama ailesi o kadar patavatsızki o bu tür konuşmaları bile normal görüyor belkide.Halâ ellerim titriyor.Ailem böyle konuşan bi adamla evli olduğumu bilse bana ne der...Lütfen akıl verin ben ne yapayım..onun annesine açıp oğlunuz böyle terbiyesizce konuşuyor diyeyimmi..yine arada giden benim annem babam olacak.öyle bi konuki kime ne anlatayım.dipnot:karadenizli bi aile.ve bu konularda çok rahat konuşabilen tipler.Oğullarını padişah gibi görüyorlar
Kayınpederim 11 kardeş, araları hep bir buçuk 2 yaş.Annem Antalya sıcağında hamilelikte zorlanmış son aylara denk geldiği için, erkek arkadaşım şubat doğumlu, “yaz aylarında annesinin hamileliği daha yeniymiş, ne güzel” diye de düşünmüştüm benBana çok normal geldi, konuyu okurken güldüm hatta, üslubu yanlış olabilir ama tüm kardeşlerin doğduğu aylar birbirine yakınsa insan düşünür diyorum ben de sizin gibi.
onun yaptığıda bu.Söylediğinin terbiyesizce olduğunun farkındadır ama beni suçlar sensin terbiyesiz der.şımarıksın der.ve sonunda söylediğini inkar eder.Onda birazcık pişmanlık görsem zaten öyle bi tepki vermem.Ben aksine pişkinlik görüyorum.Bu çok onur kırıcı.benım dusuncem sohbet uzaya uzaya azcık kocanızın cıvık konusmasına sebep olmus. yanı guleceksınız sanmıs. tamam dedıgı ayıp ınsanın aklına oyle acıdan bakmak gelmez. de ne bıleyım rahatsız oldum konu cok sacma bı yere gıdıyo dıyıp uyarsanız bı daha boyle bısey yapmaz emınım ki. hıc bı kavganın karı koca arasında bosanma sebebı olacak sebepler dısında( aldatmak sevgı saygı eksıklıgı dayak vs artık ıkı kısının ısın ıcınden cıkamayacagı durumlar varsa tabıkı anlatılcak) baskasına aktarılmasından anne babaya sıkayet eder gıbı anlatılmasından hazetmem ve karsıyım . bazen yaptıgı seyden utannıp red yoluna gırer ınsan . ya da daha da rahat davranarak utancını kırmaya calısır...
Evlenmeden önce böyle değildi hanfendi o kadar üzülüyorumki.ailesi 3-4 defa gördüm hepsinde dikkatli kibar konuşuyorlardı.Meğer gerçek çok farklıymış.Şuan görümcemi yabancı bi ortamda görseniz Aa ne kadar kibar dersiniz bu insan asla kaba konuşmaz.Bide arka yüzünü görseniz sokak ağzı sürekli lan gerizekalı manyak tarzı daha neler neler....Ben ne kadar dikkatliysem onlar o kadar umursamazEşiniz işinde gücünde biri, değil mi? Çünkü kimin hangi ay doğduğunu ancak ağır bir işsiz hesaplayabilir.
Ama ben bunda bir saygısızlık göremedim. Herkes seks yapmıyor mu? Su kadar doğal bir ihtiyaç olduğu konusunda sanırım hemfikiriz. Tabii, bazıları karşısındakinin ailesi hakkında bu konuda varsayımlarda bulunmaz, sizin gibi. Eşinizin densizlik yaptığını düşünüyorum. Cinselliğin doğal bir ihtiyaç olması, onun bu durumu şakaya vurabileceği anlamına gelmez. Diyelim ki bunu söyledi, sizin de bunu ailenize saygısızlık olarak görmeniz gerekmez. Ona surat asarsınız, mesafeli bir yaklaşım sergilersiniz. Ve kesinlikle bu konuşmayı anne ve babanızın gerçekten üzüleceğini düşünüyorsanız kimseye anlatmazsınız. Huylu huyundan vazgeçmez, ama en azından sizin mizacınıza göre yaklaşması gerektiğini bilir.
Ayrıca... Birbirinizin yetişme ve konuşma tarzlarını yeterince tanımadan evlenmenizi garipsedim. Umarım bu sorunu çözebilirsiniz; çünkü ben ağzı bozuk ile aile terbiyesine önem veren insanların uzun vadede anlaşabildiklerini görmedim.
Ya ama saçmalamaya başladınız.Evlenmeden önce böyle değildi hanfendi o kadar üzülüyorumki.ailesi 3-4 defa gördüm hepsinde dikkatli kibar konuşuyorlardı.Meğer gerçek çok farklıymış.Şuan görümcemi yabancı bi ortamda görseniz Aa ne kadar kibar dersiniz bu insan asla kaba konuşmaz.Bide arka yüzünü görseniz sokak ağzı sürekli lan gerizekalı manyak tarzı daha neler neler....Ben ne kadar dikkatliysem onlar o kadar umursamaz