Bana acil akıl verin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ağzına acı biber sürer belki. Sonuçta hata hangi uzuv ile yapıldıysa ceza oraya verilir. Annelik böyledir.

Çocuk olmadan bence yolunuzu çizin

sorun adam bu terbiyesizliği bildiği halde bana numaradan bişey dememiş normal konuşmuş gibi davranıyor.Ben tepki vermeseydim eğer hakkımda ailesine karşı saygısı yok bu lafıma bile sessiz kaldı diyecekti.bana saygı duymayacaktı.onu iyi tanıyorum.haddini aştığının farkında ama belli etmeden üste çıkma derdinde.

hayır o çok övündükleri oğullarının ne kadar terbiyesizleştiğini görecekler.Bunlar bi sorun varsa kesin kadındadır problem diyen tipler.Böyle bi sözü savunacak kadar düşmedilerse, anlasınlar benim ne yaşadığımı.nelere sustuğumu.

Siz de ekmeğine yağ sürmüşsünüz işte.
Hırsla kendimi ispatlayacağım diye abartmışsınız.
Haklı ve biraz kendine hakim olabilen insanlar, lafı gediğine koyar ve karşıdakinin çırpınışı, çıldırmasını izler, duvar olur ona.

Tabir çok bayağı, onda hemfikiriz.
Üslup çirkin, oldukça hem de.
Ama aklına gelmiş olabilir, geliyor yani.
Siz hiç düşünmemişsiniz ama düşünenler var.
Benim yaşça büyük görüştüğüm adam kaç aylıkken doğduğumu sormuştu, erken doğum musun vs diye, hayır demiştim işte annem 9 ay 10 gün derdi hep. Oturduk doğum günümden geri sayıp annemin bana hamile kaldığı dönemi bulduk kendimizce . O da o zamanlar ne yaptığını nerede yaşadığını falan hatırlamaya çalışmıştı. 5-6 yılı geçti bu muhabbet, şimdi bu konuyu okuyunca yadırgamam mı gerekiyormuş, neden doğduğum günü değil de annemle babamın beni yaptığı günü düşünmüş diye düşündüm

Ohooo bu evlilik değil kurtlar vadisi olmuş. Niyet okuma var, anneye şikayet etme ihtimali var, kütükte yazan şehir yüzünden görgüsüzlükle itham var, aynı yatağa gitmemeye şerefi ve namusu üzerine yemin etme var.

Yaptığınız şey niyet okuma. Böyle yapsaydım şöyle düşünürdü sonra böyle yapardı vs vs. Bu durumda aşırı samimiyetsiz bir davranış sergilemişsiniz. Aslında tepki verilecek bir şey yok ama siz o farklı algılar ve sonrasında bunu kullanır diye aşırı tepki vermişsiniz. Sonra da adamdan istediğiniz şekilde davranmasını bekleyip, bunu test edip, buna zorlayıp, umduğunuzu bulamayınca da görgüsüzlüğünden ve egosundan bir kez daha emin olmuşsunuz.

Ahahahahah

Bazı insanlar olarak meraklıyız, ne yapalım
Hangi şartlar, iklim koşulları altında olduğumuzu bilmek gayet komik.
Galiba seviyesiz oluyoruz bak, aforoz yiyeceğiz gene

Konu sahibi siz nerelisiniz ben onu da merak ettim
nereli olduğumun bi önemi yok.Neden karadenizli diyorum biliyomusunuz.Kendileri her saniye bu özelliklerini anlatıyorlar çünkü..arada övünerek arada dalga geçerek.Ben bu aileyi tanıyana kadar karadenizlileri çok severdim.elbette çok iyi insanları vardır.Ama bu aile öyle değil...bu terbiyesizlikleri küfürleri normal görüyorlar.her fırsatta bunu dile getiriyorlar

Ben sizin konularınıza baktım az çok hatırladım severek evlenmediniz mi sanki zorla evlendirilmiş gibi bir haliniz var

benım dusuncem sohbet uzaya uzaya azcık kocanızın cıvık konusmasına sebep olmus. yanı guleceksınız sanmıs. tamam dedıgı ayıp ınsanın aklına oyle acıdan bakmak gelmez. de ne bıleyım rahatsız oldum konu cok sacma bı yere gıdıyo dıyıp uyarsanız bı daha boyle bısey yapmaz emınım ki. hıc bı kavganın karı koca arasında bosanma sebebı olacak sebepler dısında( aldatmak sevgı saygı eksıklıgı dayak vs artık ıkı kısının ısın ıcınden cıkamayacagı durumlar varsa tabıkı anlatılcak) baskasına aktarılmasından anne babaya sıkayet eder gıbı anlatılmasından hazetmem ve karsıyım . bazen yaptıgı seyden utannıp red yoluna gırer ınsan . ya da daha da rahat davranarak utancını kırmaya calısır...

Ahahahahah

Bazı insanlar olarak meraklıyız, ne yapalım
Hangi şartlar, iklim koşulları altında olduğumuzu bilmek gayet komik.
Galiba seviyesiz oluyoruz bak, aforoz yiyeceğiz gene
Annem Antalya sıcağında hamilelikte zorlanmış son aylara denk geldiği için, erkek arkadaşım şubat doğumlu, “yaz aylarında annesinin hamileliği daha yeniymiş, ne güzel” diye de düşünmüştüm ben Bana çok normal geldi, konuyu okurken güldüm hatta, üslubu yanlış olabilir ama tüm kardeşlerin doğduğu aylar birbirine yakınsa insan düşünür diyorum ben de sizin gibi.

Eşiniz işinde gücünde biri, değil mi? Çünkü kimin hangi ay doğduğunu ancak ağır bir işsiz hesaplayabilir.
Ama ben bunda bir saygısızlık göremedim. Herkes seks yapmıyor mu? Su kadar doğal bir ihtiyaç olduğu konusunda sanırım hemfikiriz. Tabii, bazıları karşısındakinin ailesi hakkında bu konuda varsayımlarda bulunmaz, sizin gibi. Eşinizin densizlik yaptığını düşünüyorum. Cinselliğin doğal bir ihtiyaç olması, onun bu durumu şakaya vurabileceği anlamına gelmez. Diyelim ki bunu söyledi, sizin de bunu ailenize saygısızlık olarak görmeniz gerekmez. Ona surat asarsınız, mesafeli bir yaklaşım sergilersiniz. Ve kesinlikle bu konuşmayı anne ve babanızın gerçekten üzüleceğini düşünüyorsanız kimseye anlatmazsınız. Huylu huyundan vazgeçmez, ama en azından sizin mizacınıza göre yaklaşması gerektiğini bilir.
Ayrıca... Birbirinizin yetişme ve konuşma tarzlarını yeterince tanımadan evlenmenizi garipsedim. Umarım bu sorunu çözebilirsiniz; çünkü ben ağzı bozuk ile aile terbiyesine önem veren insanların uzun vadede anlaşabildiklerini görmedim.

Kayınpederim 11 kardeş, araları hep bir buçuk 2 yaş.
Eşimle geyiğini yaparız, deden lohusalıktan çıkınca affetmemiş, gene saldırmış kadına diye
Rahmetliler, böyle anılmak istemezlerdi herhalde ama ne güzel yüzümüzü gülümsetiyorlar.

onun yaptığıda bu.Söylediğinin terbiyesizce olduğunun farkındadır ama beni suçlar sensin terbiyesiz der.şımarıksın der.ve sonunda söylediğini inkar eder.Onda birazcık pişmanlık görsem zaten öyle bi tepki vermem.Ben aksine pişkinlik görüyorum.Bu çok onur kırıcı.

Evlenmeden önce böyle değildi hanfendi o kadar üzülüyorumki.ailesi 3-4 defa gördüm hepsinde dikkatli kibar konuşuyorlardı.Meğer gerçek çok farklıymış.Şuan görümcemi yabancı bi ortamda görseniz Aa ne kadar kibar dersiniz bu insan asla kaba konuşmaz.Bide arka yüzünü görseniz sokak ağzı sürekli lan gerizekalı manyak tarzı daha neler neler....Ben ne kadar dikkatliysem onlar o kadar umursamaz

Ya ama saçmalamaya başladınız.
Onların üslubu sizi neden bağlıyor, şuan onlara niye giydiriyorsunuz ki?
Her insanın bir özgür alanı vardır ve kişisel tercihince istediği gibi konuşur.
Bu lügatı onu ancak argo kullanan biri yapar, daha ötesi değil.
Ve sizi hiç alakadar etmez, eşinizi bu konuda uyarır, devamı olursa yaptırıma gidersiniz.
Ama aileye böyle konusu çıkınca gömmek, hiç samimi değil.
E boşanın o zaman, bu kadar pisler ve dayanmıyorsanız boşanın yani.

Görümce ne alaka şu konuyla Allah aşkına...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…