- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
5 kardeş ve hepsinin doğumu sonbahar kış olsa, üst üste geldiğinde gerçekten aklıma gelirLafı gelince ama. Boyle kardeslerının dogum gunu tarihini sorup, "baban anneni yapmıs" gibi çiğ bir cumle kurmadıgını dusunuyorum senın esının.
Benim gelmez, ne kendı anne babamı dusundum kı ablam mart ben Nisan dogumluyuz nede başkasının anne babası gelir aklıma. Geldı dıyelım, baban anneni yapmis demem.5 kardeş ve hepsinin doğumu sonbahar kış olsa, üst üste geldiğinde gerçekten aklıma gelir
2 de gelmez ama 5 yani, gelmeyecek insana bile gelir.
Bilemedim.
vahim olan benim bu durumu yaşayıp sineye çekmek zorunda olmam..Bi insan hiçmi hatasını kabul etmez.Anneme babama büyük saygısızlık yaptığını düşünüyorum.Bu affedilebilir bişey değil.Esin sacmalamis tamam da senin yasin kac allah icin hic baska derdinmi yok ya herseyi yetistirmeyin oraya buraya insaniz yapariz hata adam bi anda boyle hos olmayan seyler soylemisde sizin tepkiniz birilerine arayip soyleme fikirleri flan daha vahim bence
Tabir çok bayağı, onda hemfikiriz.Benim gelmez, ne kendı anne babamı dusundum kı ablam mart ben Nisan dogumluyuz nede başkasının anne babası gelir aklıma. Geldı dıyelım, baban anneni yapmis demem.
özür dilemeyecek..o ölsede özür dilemeyecek tiplerden.Bana bütün saygısızlıklarımı çek sus otur diyecek.Sonrada ben sustukça bana saygı duymamaya başlayacak.Nasılsa bana bişey yapamıyor diye.Böyle rezil bi düşünce olabilirmi..yaşlı başlı anne babama bu söylenirmiSaygısızca davranmış ama fazla büyütmeyin sizde. Hatasını anlayınca özür diler diye düşünüyorum.
Bence hatanız olayı aşırı büyütmek.vahim olan benim bu durumu yaşayıp sineye çekmek zorunda olmam..Bi insan hiçmi hatasını kabul etmez.Anneme babama büyük saygısızlık yaptığını düşünüyorum.Bu affedilebilir bişey değil.
Boşanma niyetin yoksa iki aileyi birbirine düşürecek konuları paylaşma. Yalnız evliliğiniz pek uzun ömürlü olacak gibi durmuyor. Eşin iğrenç bir insanBu akşam eşimle hiçbi problemimiz yokken..hatta biraz dertleştik sakin bi şekilde uyuyacakken birden bire doğum günlerinden konu açıldı.bana abilerimin ablalarımın doğum aylarını sordu.5 kardeşiz bende saf saf sayıyorum.Baktım aniden sırıtarak demekki baban anneni genelde kışın deyip durup yapmış dedi...Şok geçirdim sen ne diyosun dedim ne biçim laf bu.E tabi kışın geceler uzun diyede ekledi.Şuan yazdıklarıma inanamıyorum....Bende o an herşey koptu.Sen ne terbiyesiz adamsın dedim..böyle bişey söylenirmi.Ne dedimki diyor bilimsel bi gerçekten bahsettim..O şokla ona defalarca terbiyesizsin dedim.oda bana sensin o.deyip sustu.Ben bu adamla aynı yatakta bile uyumak istemiyorum.Durdum bikaç dk. bekledim.belki kusura bakma der diye.Sonra yanlış konuştum diyemiyorsun dedim.söylesene dememem gerekirdi diye.. O sırada ben senin şımarıklığını çekemem deyip arkasını döndü.O an ondan öyle nefret ettimki bu dediğini herkese söylicem.Ve demekki baban anneni kışın yapmış diyor dicem..o sinirle..ve anında inkar edip ben yapmış demedim dedi...çünkü ne kadar rezil konuştuğunun farkında.Bağırıp çıktım odadan.Şimdi ben bunu kime nasıl anlatayım...Bu düpedüz terbiyesizlik değilmi? kendi ablamlara aileme anlatsam ondan tiksinirler.Onun annesine yarın arayıp bu durumu anlatsam bu sefer herkes duyar annemin babamın cinsel hayatını ağzına alacak kadar rezil olduğunu..arada benim anne babamın itibarı düşer..ağızlarına meze olur.ve eminim kızarlar ona ama ne fayda..Çıktım odadan bi daha seninle aynı yatakta yatanın onuru gururu yoktur insan hiçmi haddini bilmez dedim..Bu insan zaten sürekli küfürlü konuşan bi ailede büyümüş.Bi ortamda görseniz ya ne kadar aklı başında düzgün bi insan dersiniz.makul konuşan.Ama ailesi o kadar patavatsızki o bu tür konuşmaları bile normal görüyor belkide.Halâ ellerim titriyor.Ailem böyle konuşan bi adamla evli olduğumu bilse bana ne der...Lütfen akıl verin ben ne yapayım..onun annesine açıp oğlunuz böyle terbiyesizce konuşuyor diyeyimmi..yine arada giden benim annem babam olacak.öyle bi konuki kime ne anlatayım.dipnot:karadenizli bi aile.ve bu konularda çok rahat konuşabilen tipler.Oğullarını padişah gibi görüyorlar
Evet eşiniz saçmalamış, kullandığı ifade de çirkin. Tepki göstermissiniz o an iyi de yapmışsınız ama ölüp bitecek bir durumda yok. Anne babanıza saygısızlık olarak bakmayın konuya, eşinizin seviyesizligi tamamen.
Ailelere söylemeyi düşünmek falan abartı bir tepki bence.
Birde her konunuza eşinizin Karadeniz'li olmasını eklemeseniz mi? Bununla alakalı değil yaşadığınız sorunlar çünkü.
Bende Karadenizli değilim kiKaradenizli olsam alınırdım ama değilim. Karadenizli insanlar adına alındım. Bu düpedüz ırkçılık ahajsjsjs.
ama kendini mükemmel gören bi insan.İşine gelmezse beni ailesine öyle bi anlatırki dünyanın en kötü insanı ben olurum.Emin olun onda bu potansiyeli görüyorum.Yapmadığım biçok şeyi yapmışım gibi gösterip beni insanlara kötü anlatır ve yoluna bakar.Düşünün kulaklarımla duyduğum halde ben yapmış demedim dedi.Gözümün içine bakarak yalan söylüyor.o kadar soğudumki .Hatta ben o anın şokuyla bikaç sn. susunca devamını getirip e tabi kışın geceler uzun diye devam etti.Bu düpedüz terbiyesizliktir.insanlara anlatsam olay dahada rezilleşecekBoşanma niyetin yoksa iki aileyi birbirine düşürecek konuları paylaşma. Yalnız evliliğiniz pek uzun ömürlü olacak gibi durmuyor. Eşin iğrenç bir insan
Gercekten yanlis bir cumle kurdugu icin bukadar yukseliyorsaniz bence de affetmeyin sonu yok bu evliliginvahim olan benim bu durumu yaşayıp sineye çekmek zorunda olmam..Bi insan hiçmi hatasını kabul etmez.Anneme babama büyük saygısızlık yaptığını düşünüyorum.Bu affedilebilir bişey değil.
Bende Karadenizli değilim kiama konu sahibinin eşinin Karadenizli olduğunu ezberledim artık, çünkü bir şekilde konularinda geçiyor
Madem eşiniz size böyle düşman bir adam düşmanla ortak hayat yürümez. Uzun vadeli plan yapıp ayrılmaya bakın böylesi ile ömür geçmezama kendini mükemmel gören bi insan.İşine gelmezse beni ailesine öyle bi anlatırki dünyanın en kötü insanı ben olurum.Emin olun onda bu potansiyeli görüyorum.Yapmadığım biçok şeyi yapmışım gibi gösterip beni insanlara kötü anlatır ve yoluna bakar.Düşünün kulaklarımla duyduğum halde ben yapmış demedim dedi.Gözümün içine bakarak yalan söylüyor.o kadar soğudumki .Hatta ben o anın şokuyla bikaç sn. susunca devamını getirip e tabi kışın geceler uzun diye devam etti.Bu düpedüz terbiyesizliktir.insanlara anlatsam olay dahada rezilleşecek