Bana acil akıl verin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lafı gelince ama. Boyle kardeslerının dogum gunu tarihini sorup, "baban anneni yapmıs" gibi çiğ bir cumle kurmadıgını dusunuyorum senın esının.
5 kardeş ve hepsinin doğumu sonbahar kış olsa, üst üste geldiğinde gerçekten aklıma gelir
2 de gelmez ama 5 yani, gelmeyecek insana bile gelir.
Bilemedim.

Saygısızca davranmış ama fazla büyütmeyin sizde. Hatasını anlayınca özür diler diye düşünüyorum.

Bu kadar ters tepki verilecek ne var ki? Tamam Yaptığı saçma, çocukça hatta. Ne bileyim ben de hep çocukken kaç çocuk varsa o kadar yapıldı sanırdım annemle babam dört kez yapmış derdim Çocukluk etmiş.
Neticede her evli çift sevişmiyor mu? Siz de sevişiyorsunuz. Çok rahatsız olduysanız siz de senin annenle babanı ele alalım diyip sorsaydınız madem.

5 kardeş ve hepsinin doğumu sonbahar kış olsa, üst üste geldiğinde gerçekten aklıma gelir
2 de gelmez ama 5 yani, gelmeyecek insana bile gelir.
Bilemedim.
Benim gelmez, ne kendı anne babamı dusundum kı ablam mart ben Nisan dogumluyuz nede başkasının anne babası gelir aklıma. Geldı dıyelım, baban anneni yapmis demem.

vahim olan benim bu durumu yaşayıp sineye çekmek zorunda olmam..Bi insan hiçmi hatasını kabul etmez.Anneme babama büyük saygısızlık yaptığını düşünüyorum.Bu affedilebilir bişey değil.

Benim gelmez, ne kendı anne babamı dusundum kı ablam mart ben Nisan dogumluyuz nede başkasının anne babası gelir aklıma. Geldı dıyelım, baban anneni yapmis demem.
Tabir çok bayağı, onda hemfikiriz.
Üslup çirkin, oldukça hem de.
Ama aklına gelmiş olabilir, geliyor yani.
Siz hiç düşünmemişsiniz ama düşünenler var.

Saygısızca davranmış ama fazla büyütmeyin sizde. Hatasını anlayınca özür diler diye düşünüyorum.
özür dilemeyecek..o ölsede özür dilemeyecek tiplerden.Bana bütün saygısızlıklarımı çek sus otur diyecek.Sonrada ben sustukça bana saygı duymamaya başlayacak.Nasılsa bana bişey yapamıyor diye.Böyle rezil bi düşünce olabilirmi..yaşlı başlı anne babama bu söylenirmi

vahim olan benim bu durumu yaşayıp sineye çekmek zorunda olmam..Bi insan hiçmi hatasını kabul etmez.Anneme babama büyük saygısızlık yaptığını düşünüyorum.Bu affedilebilir bişey değil.
Bence hatanız olayı aşırı büyütmek.
O lafı söyledi ve ‘ne terbiyesiz konuştun, çok ayıp ya sana hiç yakıştıramadım, midem bulandı’ deyip gitmeniz yeterdi.
Yarın da iki surat asardınız, bitti gitti.
Lastik gibi uzamış konu.
Haklı insan haklılığını bilmeli, lafını söyleyip susmalı ki karşı taraf kudursun.
Yoksa böyle anlamsız bir haksızlığa düşüyor.

Son düzenleme:
Siz hiç şaka felan yapmaz mısınız?
Anlaşılan aile ve yetiştirilir tarzınız birbirinizden farklı ben olsam asla buyutmezdim. Annenizle babanızın seviştiğini herkes biliyor. Sır değil bu o da kendinde şaka yapmış hiç öyle millete şikayet edilecek kusulecek bir konu değil bu. Tek üzüldüğüm nokta birbirinizin şakalarını konuşma biçimlerini yeterinde tanımadan evlenmiş olmanız oldu.

Ben fazla rahatım heralde. Ben bu kadar sinirlenmezdim ya da anne babama saygısızlık olarak görmezdim. Sonuçta anne ve babanız seks yaptı ve siz oldunuz. Olmayan bir şeyi söylemiyor. Anneniz ve babanızın seks yaptığını herkes biliyor. Bütün anne babalar seks yapar. Doğum tarihlerine bakınca da kışın daha çok seks yaptıkları sonucuna ulaşılabilir. Anneniz ve babanızın kışın daha çok seks yaptığının canlı kanıtları var. Seks de normal bir şey. Evli insanlar seks yapar ve herkes bunu bilir.

Ben olsam adamdan soğurdum. Hatta "ne kadar boş bir kafan var la. Bir şey bulamadın da bunu mu düşündün." derdim. Anne babamın üreme zamanlarını hesaplayan adam benim için net geri zekalıdır. Tenekedir.

Ancak mevzuyu anne babanın itibarına falan getirmek de ne bileyim. Güldüm ben o kısımda. Seks yapınca ve seks yaptıkları dillendirilince itibarları mı zedeleniyor? Sanki adam kadın ticareti yapmışlar dedi. Var arkadaş benim kafam mı değişik acaba. Anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.

Boşanma niyetin yoksa iki aileyi birbirine düşürecek konuları paylaşma. Yalnız evliliğiniz pek uzun ömürlü olacak gibi durmuyor. Eşin iğrenç bir insan

Evet eşiniz saçmalamış, kullandığı ifade de çirkin. Tepki göstermissiniz o an iyi de yapmışsınız ama ölüp bitecek bir durumda yok. Anne babanıza saygısızlık olarak bakmayın konuya, eşinizin seviyesizligi tamamen.

Ailelere söylemeyi düşünmek falan abartı bir tepki bence.

Birde her konunuza eşinizin Karadeniz'li olmasını eklemeseniz mi? Bununla alakalı değil yaşadığınız sorunlar çünkü.

Karadenizli olsam alınırdım ama değilim. Karadenizli insanlar adına alındım. Bu düpedüz ırkçılık ahajsjsjs.

Karadenizli olsam alınırdım ama değilim. Karadenizli insanlar adına alındım. Bu düpedüz ırkçılık ahajsjsjs.
Bende Karadenizli değilim ki ama konu sahibinin eşinin Karadenizli olduğunu ezberledim artık, çünkü bir şekilde konularinda geçiyor

Ben şeyi anlamadım annesine mi şikayet edeceksiniz yanı oğlunuz böyle diyor diye .
Bence siz ilişkinizi gözden geçirin .
Yaptığı lüzumsuzluk ama annesine şikayet etmek falan çok mantıklı değil yani.
Hayır annesine söyleyince ne olacak ki ?
Oğlum sus yapma bi daha böyle şeyler aaaa ayıp mı diyecek kadın oğluna .
Oğluda tamam annecim bi daha olmaz mı diyecek yanı bu mu?

Boşanma niyetin yoksa iki aileyi birbirine düşürecek konuları paylaşma. Yalnız evliliğiniz pek uzun ömürlü olacak gibi durmuyor. Eşin iğrenç bir insan
ama kendini mükemmel gören bi insan.İşine gelmezse beni ailesine öyle bi anlatırki dünyanın en kötü insanı ben olurum.Emin olun onda bu potansiyeli görüyorum.Yapmadığım biçok şeyi yapmışım gibi gösterip beni insanlara kötü anlatır ve yoluna bakar.Düşünün kulaklarımla duyduğum halde ben yapmış demedim dedi.Gözümün içine bakarak yalan söylüyor.o kadar soğudumki .Hatta ben o anın şokuyla bikaç sn. susunca devamını getirip e tabi kışın geceler uzun diye devam etti.Bu düpedüz terbiyesizliktir.insanlara anlatsam olay dahada rezilleşecek

Gercekten yanlis bir cumle kurdugu icin bukadar yukseliyorsaniz bence de affetmeyin sonu yok bu evliliginSiz hayatinizda hic bi bi gaf da bukunmadjniz hic mi hata yapmadiniz adam aldatsa ortada siddet olsa derim ki haklisin bosan ama bi anlik cahillikle yanlis bisi kullanmis ne var bunda

Madem eşiniz size böyle düşman bir adam düşmanla ortak hayat yürümez. Uzun vadeli plan yapıp ayrılmaya bakın böylesi ile ömür geçmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…