gulmetre Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2009 264 2 35 28 Eylül 2009 Konu Sahibi gulmetre #1 selam kızlar... uzun zamndır başımın sağ tarafında ceviz büyüklüğünde bi şişlik var başlarda önemsemedim acımaya başladı korkuorum önemli bişimidir acaba((
selam kızlar... uzun zamndır başımın sağ tarafında ceviz büyüklüğünde bi şişlik var başlarda önemsemedim acımaya başladı korkuorum önemli bişimidir acaba((
SEHER YILDIZI Nirvana Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2007 4.163 5.382 9 Ekim 2009 Konu Sahibi gulmetre #2 ArkadaŞım hıÇ zaman kaybetmeden bı doktora gıt. Allahın ıznıyle bıŞıy yoktur ama yınede ıhmal etme olur mu
ArkadaŞım hıÇ zaman kaybetmeden bı doktora gıt. Allahın ıznıyle bıŞıy yoktur ama yınede ıhmal etme olur mu
emcan01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.651 19 50 9 Ekim 2009 Konu Sahibi gulmetre #3 benim bir tanıdığımında kafasında şişlik vardı.dr gitti ve küçük bir operasyonla aldılar.yağ bezesi çıktı.yinede ihmal etme ve hemen dktora bir görün
benim bir tanıdığımında kafasında şişlik vardı.dr gitti ve küçük bir operasyonla aldılar.yağ bezesi çıktı.yinede ihmal etme ve hemen dktora bir görün