Doğuma Hazırlık bambu sepet beşik arıyorum yardım lütfenn!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ALVOSAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
104
0
40
arkadaşlar kendim süslemek istediğim için hazır yapılı olmadan boş olarak bambu sepet beşik istiyorum fakat nerde satılır bilmiyorum alan veya bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler....

google da aratın buluabilirsiniz.
ayrıca yolunuz kocaeline düşerse burda bambucular var. gölcük yolu üstünde, karamürselde.. satılıyor..

google da baktım ama fazla bişi bulamadım.kocaelide aklımda bulunsun teşekkür ederim:)

canım ank.da bi ulusta var suluhanda halin karşısında kalıyo suluhan ama ordaki sepetler çok ii değil hasır sepet ve küçük bebek en fazla 4 ay yatar ben sitelerden aldım bebek mağazalarının olduğu bi sokak var orda bi kaç mağzada bambu sepet var içinin uyku setiyle beraber satılıyo ben pazarlıkla 250 tlye aldım

arkadaşlar kendim süslemek istediğim için hazır yapılı olmadan boş olarak bambu sepet beşik istiyorum fakat nerde satılır bilmiyorum alan veya bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler....

canım ankarada emek 8. caddede bambucu var oraya sorabilirisin

hepinizede teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için:)hepsine bakıcam..

X