• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bambu Bornoz Takımı (Seti)

Bornoz olarak .....

• Ankete Katılan
    212
çok güzel bi setmiş ama daha almayı düşünmüyorum ilerde böyle bir kampanya daha olur

bende yaklaşık bir sene önce aldım.. pembe beyaz olanından küçük havlusununda büyüğününde hep tini kaçmış gibi tiftik oldu..:S
belki benimki öle olmuştur tabi tam olarak bilemem:S

Harika ürünler bunlar, yalnız yıkarken yumuşatıcıyı fazla koymak bir süre sonra havlulunun yapısına zarar veriyormuş, aklınızda bulunsun ;)

bu bornozlar standart beden derken sıkıntı olmuyor mu
mesela 1.80 boyunda hafif yapılı bir erkeğe de rahatça olur mu
birde taksit imkanı yok mu

bende yaklaşık bir sene önce aldım.. pembe beyaz olanından küçük havlusununda büyüğününde hep tini kaçmış gibi tiftik oldu..:S
belki benimki öle olmuştur tabi tam olarak bilemem:S

Merhaba
Bambu ürünlerde ilk kez böyle bir şikayet duydum. Hatta üretici firmaya da sorduk bunun teknik olarak mümkün olmadığını ifade ettiler.

bu bornozlar standart beden derken sıkıntı olmuyor mu
mesela 1.80 boyunda hafif yapılı bir erkeğe de rahatça olur mu
birde taksit imkanı yok mu

Merhaba1.80 boya olur hafif kilonunda sorun olacağını düşünmüyorum. Fakat bu tür ürünlerde deneyip almanızı öneririz. Satışlarda malesef taksit imkanı bulunmamaktadır.

yurtdisindan da siparis kabul ediliyormu acaba?

Almanya ise evet yolluyoruz.

yetkililer burda yok mu, ben de almayı düşünüyorum ama yukarıda birkaç soru sordum, cevap bekliyorum

Kusura bakmayın idğer konulara abone olmuşuz buna olmamışız bu sebeple gelen sorular bize mail olarak gelmemiş.

Özür dileriz...

çok güzel bi setmiş ama daha almayı düşünmüyorum ilerde böyle bir kampanya daha olur

Benim de bir bambu bornozum var ama ipleri çıktı ve her çekişimde resmen sökülüyo arkadaşın dediği gibi.Neden acaba:( O yüzden tekrar bambu almaya korkuyorum.Çok da pahalıya alınmıştı:50:

çeyizime almıştım bu seti şimdi kullanıyoruz
pamuk gibi havlular hiç sertleşmedi suyu da süper çekiyor
herşeyiyle çok memnunum

Back