• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bambu Bornoz Takımı (Seti)

Bornoz olarak .....

• Ankete Katılan
    212
bende kullanıyorum bambu.. şaşmayın bambudan çok güzel :34:

MonaPisa ve YaGmurluk yorumlarına baktığımda kullanıyorlar onlar yorum yaparsa daha sağlıklı olacaktır.

Ben de yettim.

Valla ben kızıma da kendime de aldım, geldi geleli de kullanıyoruz, çok da memnunuz.
Yağmurluğun dediği gibi kadife ıslak bir his veriyor ama ben bu bambu borrnozla banyo sonrası uyudum bile o denli rahat bi ürün. Kızım ki mızmızdır bu konularda o da çok severek kullanıyor, kısacası tavsiye ederim.

Bu arada yeni ürün yok mu yaaaaa......

Ben de yettim.

Valla ben kızıma da kendime de aldım, geldi geleli de kullanıyoruz, çok da memnunuz.
Yağmurluğun dediği gibi kadife ıslak bir his veriyor ama ben bu bambu borrnozla banyo sonrası uyudum bile o denli rahat bi ürün. Kızım ki mızmızdır bu konularda o da çok severek kullanıyor, kısacası tavsiye ederim.

Bu arada yeni ürün yok mu yaaaaa......

yeni ürün malesef :43:

Çok güzelmiş yaa :) Hala satıyormusunuz?

Evet son 7 adet bornoz kaldı bu ürünün devamı gelmeyecektir.

her rengı mevcutmu?:44:

Aşağıdaki renkler kaldı !

bende bambu bornoz takımı kullanıyorum. ben çok memnunum ama eşim dahada memnun :D burada fiyatda çok uygun. bence almak isteyenler hiç kaçırmasın...

iyide ben ikisinide beyaz yada krem rengi istiyorum yokmu acaba
bu arada yeni farkettim ürünleri :17: :25:

merhaba.ben de bornoz siparişi vermiş bulundum ama satış hala devam ediyor mu acaba?sipariş formu doldurdum fakat krem kahve kalmamış sanırım ve birde pro kartlı olmayanlarda fiyat ne kadar acaba?

Son düzenleme:
iyide ben ikisinide beyaz yada krem rengi istiyorum yokmu acaba
bu arada yeni farkettim ürünleri :17: :25:

merhaba.ben de bornoz siparişi vermiş bulundum ama satış hala devam ediyor mu acaba?sipariş formu doldurdum fakat krem kahve kalmamış sanırım ve birde pro kartlı olmayanlarda fiyat ne kadar acaba?

Merhaba
İlk sayfada yer alan ürünler mevcut

Back