- Konu Sahibi Camasir Sepeti
-
selamlar özel mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum.
ödeme şekli olarak havaleyi seçtim ama bunu kapıda ödeme olarak değiştirmek istiyorum mümkünse
bende bu üründen sipariş vermek istiyorum ama krem kahve olanından istiyorum birinci sayfada tükenmiştir yazıyor :2:krem kahve olanından tekrar gelecekmi acaba ??? :18::26:
selamlar
benim ürünüm kargoya verildimi acaba takip numarası gelmedi de
Çamaşı Sepeti yine ben.. Bu sefer arkadaşımın annesi için yazıyorum. Kızına alacak ama kızın haberi yok. Kendisi koyu pembe ve krem istedi. Burdan benim hesabımdan mı başvuralım yoksa size site dışından da ulaşabileceği bir yer var mı?
Siz alsanız düşüp bayılacaktım. Kazancımızı sizin kargo ücretine yatırdık. Rica etsem kendisi başvurabilir mi ?
Mrb bornoz takımı alacağım ama kadife olan mı yoksa bambu olan mı hangisi daha iyi karar veremedim. Hangisi suyu daha iyi emer?
Bambu almaya karar verdim. Dediğiniz gibi evde kadife havlular var kuruyunca sertleşiyor. Yanlız istediğim renk kalmamış krem ve bordo istiyordum. Ne zaman gelir acaba?
yenı evlı arkadasım aldıgı bambu borbozdan memnun degılmıs,eşi bu kadar para verdın bumuymus deyıp her banyo sonrası soylenıyormus ,suyu emmıyormus,ben de bambu almamaya karar verdım.
yenı evlı arkadasım aldıgı bambu borbozdan memnun degılmıs,eşi bu kadar para verdın bumuymus deyıp her banyo sonrası soylenıyormus ,suyu emmıyormus,ben de bambu almamaya karar verdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?