Bambu Bornoz Takımı (Seti)

Bornoz olarak .....

• Ankete Katılan
    212
Bu arada harika bir takım , eve gelip açtım, herşey için teşekkürler kadınlar klübü:)))

cahilliğimi mazur görün ama bu set aile için mi yani biri bayan biri erkek için mi yoksa ikisi de bayan için mi ona göre alıcam biri bana bilgi versin lütfenn:)

merhaba bende bornoz takımı almak istiyorum hangi renkleri var bide kapıda ödeme yapılıyomu

Merhaba
Birinci sayfada gördüğünüz tüm renkler elimizde bulunmaktadır.

bornoz bedenleri varmı cevap verirmisiniz sipariş vermek istiyorum teşekkürler

Merhaba
Bedenlerin hepsi standart beden olarak mevcuttur.

cahilliğimi mazur görün ama bu set aile için mi yani biri bayan biri erkek için mi yoksa ikisi de bayan için mi ona göre alıcam biri bana bilgi versin lütfenn:)

Merhaba
Biri bayan biri erkek ama dilerseniz ikisini de bayan kullanabilir. Aile seti olarak geçmekte ama kullanım olarak dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bir arkadaşımız anne kız olarak kullanıyor. Ürün kalitesi hakkında satın alan arkaşlardan bilgi alabilirsiniz.

Son düzenleme:
alan arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar... ürünün fiyatı uygun piyasada 200den aşağı yok.alıp almamaktan kararsız kalan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir.bambu dokunun keyfini sürmeye değer.memnun kalacaksınız...

Bornoz takımım geldi .Gerçekten çok güzel renkleride kalitede güzel.Ama hemen kullanmaya başlamayacağım için şimdilik emicilikle ilgili birşey diyemiyorum.
Bu arada hediye ayak havlumda pek havalı işli falan.
Ayrıca sayenizde pro oldum daha ne isteyeyim.

Bir damat aday adayı bulursam çeyizime set olarak almak isterdim aslında Bende pembesi var bi tane çok keyifli insanın banyodan sonra çıkarası gelmiyor... Annem görmesin bunları tutturur paranı böyle şeylere harca diye

Son düzenleme:
selamlar özel mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum.
ödeme şekli olarak havaleyi seçtim ama bunu kapıda ödeme olarak değiştirmek istiyorum mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…