bambaşka biriymiş meğer

Bence duygusal olmasinda hicbir sorun yok, hatta ben duygusal erkekten kolay kolay insana zarar gelmeyecegini dusunurum...
Anne konusunda bahsettigi gibi ise, simdiden gecmis olsun, tek iyi ayni ayni duskunluk size karsi da olacak ama geri kalan sinir harplarini pesi sira getirir...
Kapali kutu olma konusunda da, huyundan kolay kolay vazgececegini dusunmuyorum, hepimiz iliskilerde sadece torpuleniyoruz ama ayniyiz, kislik bu...
Haa zamanla guvenir, daha da adim atar ama temelde ayni adam olarak kalir, bana bu kisim yorucu geldi...
Zaten basta ondan boyle hoslandiniz, bunu kabul ederekte ilerlediniz, sonradan degistirmek ne kadar dogru tartisilir...
Umarim sizi yormadan, en kisa surede istediginiz acikligi gosterir :)

kapalı kutu diyorsunuz ama bir kez acıldı mı pıtırak gibi devamı geliyor...

ayrıca sevdigini soylemeye gerek duymama, ilişkimizde sorun yok tamam diyip gecmesi vs kendime benzettim. bazı insanlar duygularını pek paylasmazlar,
bunu tavırlarından anlarsınız.

bir de nasıl devamını getiririm vs diye dusunmeyin bosuna, kendiniz olun yeter,
simdiye kadar sevdigi kisi "aslı" zaten, bundan sonra sevecegi de o olacak... o yuzden farklı davranmanıza gerek yok.
dusunceleri degisirse de bırakın degissin, bu iliski icin kendinizi bastan asagı degistirmeniz gerekecek ise hic olmasın daha iyi.

anne konusunda da gecmis olsun diyorum...
ama size acılmaya basladıktan sonra duygusallıgı ile birlesince fena bir baglılıgı olur

Son düzenleme:
Evlenme icin baski yapma.isterse evlenir.baskiyla olan evlilikten hayir beklenmez.ilgisiz bir erkegi kabul etmiyorum ben.bence seven ilgilenir.benim tarzim degil vs ler yalan bence.

Erkek arkadaşının tavrı bana pek inandırıcı gelmedi.Sen evleneceği kişi değilmisin 30 yaşında bir erkek niyeti ciddi ise hala daha neyi bekliyordur?Evleneceği kişinin hayalini kurmazmı ya da sen. İnsan söylemezmi sevdiğini sevdiğinee. Ayrıca karakterli bir insan 30 yaşında bir birey annesinyle düzgün konuşamıyormu bu bir tanışma arayı yapamayacaksa hiç bulaşma zaten.

Son düzenleme:

Off ne zormuşş :)...
Bi cafe de günlük konulardan konuşurken konu açsan. Bilmemkim de kızı ailesiyle tanıştıracakmış da kız da bana soruyor erken mi , tanışmalıyım vs diye ama ben de hiç anlamam ki bu işlerden Sence nasıl olmalı. İş ciddiye bineceği zaman mı tanışmak lazım falan desen. Düşüncelerini belki biraz olsun anlarsın. Aman dikkat et sıkma bu adamı, sıkılmaya da gelmez bunlar şimdiii :). Üstüne gitmeden konuş, baktın sıkılıyor aman neyse ya kendileri bilir der kaparsın konuyuu :)

Cevaplar için çok teşekkür ederim kızlar gerçekten ihtiyacım olan bir zaman çünkü.
Evet 30 yaşına gelmiş birinin ailesiyle tanıştırmama, evlilik düşünmeme gibi olayları saçma geliyor banada o nedenle zaten kafam takık. Ama işte anlatıyorum ya bir yandan da diyorum istemese neden benimle vakit kaybetsin ki?
Kafam çok ama çok karışık.
Söylediğiniz ağız arama yöntemlerini deneyip size yazmayı düşünüyorum, çok sıkmadan öyle havadan sudan konuşur gibi sorup bişeyler öğrenmeye çalışacağım inşallah.
Ah dertsiz başıma dert aldım yahu :44:

ilişkiniz baslayalı kac ay oldu ki?

cevremde aynı yaşlarda olup gayet evlenme dusuncesinde olan insanlar var ama herhangi bir resmi adım atmadılar. işlerini duzene sokmayı bekliyorlar.
nitekim ben de yaş olarak aynı olmasam da aynı dusuncedeyim...

8 ay olacak henüz.

8 ay olacak henüz.

sizinle olan ilişkisine son bir kac ayda netlik kazandırmaya gelecege dair dusunmeye basladır bence.
hala dusunmediyse ve siz de zamana bırakmak istemiyor bunu belirsizlik olarak goruyorsanız uzatmanızın geregi yok zaten.

evlilik hakkında konusmasanız bile gelecege dair, yaşlılıgınızla ilgili falan şakalaşır gibi sohbet olmadı mı? eger direkt konusmaktan cekiniyorsanı böyle sataşarak agız arayabilirsiniz.
ya da direkt sorun, sonucta onun dusuncelerini bilmek, nasıl bir ilişkinin icinde oldugunuzu bilip buna gore karar vermek hakkınız...

fakat bana sorsanız... ben hic sormazdım sanırım, gerekirse 31yaşında bunu ilk kez dusunmus olsun derdim. cunku 8ay benim icin de kısa bir zaman olurdu, evliligi dusunsem bile konusmak karara baglamak gibi geliyor ve korkutuyor bazen...

8 aylık bir ilişki, annesine sizden bahsetmiş
Daha yeni bir düğün yapmışlar
Maddi - manevi toparlanmak için zamana ihtiyaçları vardır belki
Kardeşi için gösterdiği tepkiler çok doğal, bende kardeşim evlendiğinde çok tuhaf olmuştum, ilk günden özlem basmıştı
Bence biraz acele ediyorsun, ilişkinizde yeni sayılır, 8 ay çok uzun bir zaman değil
Biraz akışına bırak bence

Aynı profili site kuralları geregi ortak kullanmak yasak,banlanma sebebi olabilir.

ya cidden bilmiyorum öyle de olabilir böyle de olabilir. ben kafayı yicem zaten düşünmekten. bazen kendimi telkin yöntemiyle vaz geçirmeye yani bu konuları düşünmemeye çalışıp yaşa gitsin diyorum ama yapamıyorum.

şu tatile gidebilirsek orada her şeyi konuşmayı denicem açık açık olmasa da istediklerimi öğrenmek adına.
bakalım kısmet..

Böyle yazınca cidden olumlu göründü gözüme :)
Sağolasın ya

Konu karisik degil de anlamli degil. Okuyup bitirince eeeeee dedim. Ne demek acmak istiyorum. Alti ustu ablasi evlenmis o da o gunlerde duygulanmis. Ne alaka yani. Iliskileri biraz rayina birakin. Taktikle gonul iliskisi yurutulmez

Katılıyorum ben de bu yoruma. Benim erkek arkadaşım ki şu an nişanlım, o kadar çok kapalıydı ki çevresinde 3 4 kişiden başkası bilmezdi sorunlarını onlara bile herşeyi anlatmazdı. Sorduğum da bile anlatmazdı. Biz 10 yıldır tanışıyoruz, arkadaştık ama son 3 yıldır ilişkimiz var. O kapalı kutu halleri 1 yıldan sonra yavaş yavaş değişmeye başladı. Bu kadar içine kapanık insanların bir anda açılmasını bekleyemezsin. Hele ki evlilik zor yani bana göre.

erkek 30 yasında olmasaydı, kadın 20 yaşında olsaydı 8 ay yine yeterli gelir miydi?
yaşımız geldi zaten diyip aceleye getirmeyin bence.

su an erken ama elbette ilişkimiz iyi gidiyor neden olmasın vb yuvarlak bir yanıt verdiginde tatmin olmayıp ayrılmayı dusunur musunuz?
her kosulda 8ay benim icin uzun diyorsanız ve karsı taraftan boyle bir beklentiniz var ise konuşun ki ilişkiniz icin kendi cephenizde bir karar verebilin.
ama yanıtı ne olursa olsun benimle öylesine vakit gecirdigini soylemedigi surece ayrılmam diyorsanız sıkıstırmaya, sormaya gerek yok bence.
zaten annesiyle paylasmıs, demek ki sizinle olan ilişkisini gunubirlik birsey gibi dusunmuyor...

Şu son yorumlar içim teşekkürler.
böyle yorumlar için açtım aslında konuyu çünkü artık kafamın içindeki sesler yetmiyordu.
Haklısınız.
Yaşa gitsin mantığı en güzeli şu anda da öyleyim zaten yani bakmayın burda dırdırdır ama asla ona böyle değilim bende kapattım kendimi onun yüzünden. O beni asla böyle 'evlilik meraklısı' gibi bilmez yanii.

Bitti, şuan bitti ayrıldık.
Bana şunu söyledi ; seni sen olduğun için. beni anlamaya çalıştığın için, beni tanıdığın için her şey için çok seviyorum ama yetemiyorum üzgünüm. ilgisizlikten o kadar şikayet ediyorsun ki bende ters tepiyor ve konsantrasyonum bozuluyor ...
Beynim bir gsrip, midem bir garip , yarım saat önce konuştuk eve sığamıyorum şuan.
hala çok seviyorum.
Ben de ona ' eğer gerçekten sevsen ilgi göstermek zor gelmezdi, sevemedin diye sakın kendini suçlama, üzme. sen çok iyi bir adamsın' dedim.
sonra klasik bir kaç mesaj daha.
ben şuan çok çok kötüyüm kızlar. anlatamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…