bambaşka biriymiş meğer

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
İyi akşamlar hepinize

Valla söze , konuya nasıl başlayacağım bilemiyorum yine. Biz iki arkadaşız bu profili ortak kullanıyoruz dertlerimiz için. Bu yasak mı bilmiyorum konularımı bile o nedenle buna pek anlam veremeyebilir bu bilgiyi vermek istedim.

Yazabildiğim kadar yazacağım bir kusurum olursa affola.
Şimdi kızlar, biri var yaklaşık 6 7 aydır hayatımda. Aynı şirketteydik orada tanıştık, başladık. Daha sonra ben işten ayrıldım ama biz hep devam ettik.
Arada bazı sürtüşmeler oldu ama neticede hala hayatımda kaldı. 5 6 hafta önce kavga etmeden ama benim bazı sıkıntılarım ( iletişimsizlik, ilgisizlik) nedeniyle ayrılmıştık. Daha sonra 1 hafta kadar süre geçince yapamadığını, hatasını anladığını, benim gibi çok arayıp soramadığını bunun tarzı olmadığını vs vs söyledi ama dikkat edeceğini ve başlayıp bu sefer giderse sonuna kadar gideceğini söyledi.
Neticede hala hayatımda. Beni çok sevdiğini, değer verdiğini söylüyor.
Şimdi bu kişi dediğim gibi tüm duyguları içinde yaşayan, kapalı bir kişi. Çok düşünür, kurar, detaycıdır. İlginç bir tip. Sevmesem çekilecek dert değil valla Anlayabilirsiniz mesela öyle çok seni seviyorumlar, özledimler duymam hiç. kendi deyimiyle ' seviyoruz ki birlikteyiz' ' bir sorun olsa söylerim söyemiyorum ki yok' ' istemediğim bir zaman olduğu takdirde benden duyarsın merak etme' vs vs der hep.
Konu şu; ablası evlendi geçenlerde. Ve yaklaşık 10 gündür bir telaş hakimdi evde. Ben önce çok etkileneceğini düşünmedim sadece işte misafir al götür, yemek taşı, takı al, kısaca getir götürişlerinden sıkılacağını düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı. Sevdiğim adamın bambaşka yönlerini keşfettim. Senelerdir baş başa aynı evde olduğu kardeşi gidince, birde kuşak bağlama vs işlerinden çok fazla duygusallaştı. üzülüyor hatta evlendiği gece misafirler nedeniyle kendisi evde değil otelde kalmış ve ağlamış benimle bunu paylaştı. Bişeyler anlatıyor kendini bna açmaya başladı. Bu aşamada aşırı anneci olduğunu keşfettim. Yani nasıl desem aşırıyı vurgulamak istiyorum ki çünkü bir erkeğin annesine karısından daha çok değer vermesini elbette doğru buluyorum. Anne o! Ama aşırı işte.Umarım anlatabildim. yani her şeyinden, yaptıklarını anlatmasından vs ben bunu anladım kızlar. Annesi beni biliyormuş öyle dedi ama henüz tanıştırmanın da çok erken olduğunu tanıştırdığında annesinin kendisine evlenmesi için ( yaşı 30 benim 24) çok baskı yapacağını sıkacağını da söyledi.
Burada dahi bunun sorun olduğunu okumuştum korktum biraz açıkcası ilerde Allah nasip eder de bişey olursa nasıl olcak böyle diye. Birinci kafama takılan bu.

Asıl ise, ben düğün, isteme, adet , gelenek gören bilen biri değilim. yani ailede böyle bir şeye henüz şahit olmadım. küçükken oldum tabi dayımda vs ama onda da anlayamamıştım 6 yaş falandı :) Hazır erkek arkadaşım kendini bana böylesine açmışken ona nasıl davranmalıyım, nasıl teselli etmeliyim ki kaçmasın. Kendini açmaktan vazgeçmesin? Çünkü çok iyi biliyorum ki bu çok zor bir şey onun için. Hoş bu kadar konuşması bile bence hepsi değil kimbilir daha içinde neler var da. Ben bu çocuğu çok çok seviyorum ve Allahım nasip etsin hayatımı birlikte sürdürmek istiyorum. Beni ailesi ile tanıştırsın çok istiyorum. Ama gelin görün karşımdaki kapalı kutuyu nasıl açacağımı da bilmiyorum.

Valla çok mu uzun oldu ne oldu bilemedim. Ben burada içimi döktüm yorum almak istiyorum. netice de tek böyle tip o değildir ve elbet birileri böyle bir konuda tecrübelidir diye :) Şimdiden teşekkür ederim.

ayy ben size çok ümit bağlamıştım aslında

konu uzun yada karışık mı geldi kızlar ya??

ayy ben size çok ümit bağlamıştım aslında

konu uzun yada karışık mı geldi kızlar ya??

1. Si duygularını içinde yaşamasını hiç yadırgamadım benim erkek arkadaşımda öyle. Mesela ayda yılda 1 kere seni seviyorum der öylesinin daha anlamlı olduğunu düşünüyo akıl küpü.
2. Si ailesiyle tanıştırma konusuna değilde annem evlenmek için baskı yapar kısmına takıldım ben. Yaşlarınızda evlenmek için gayet uygunken sorun ne? Yani okul mu, iş mi? Tabiki yarın evlenmek lazım demiyorum tanışma olur iş ciddiyete biner en az 1 2 sene geçer.

Bu durumda ailesiyle tanışmak için bence sen hiç bir şey yapma çünkü o zaman gözünde evlenmeye gönül atan biri olarak görünürsün. Gerçekten niyetini anla seninle ciddi düşünüyor mu düşünmüyor mu önemli olan bu bu anlaşıldıktan sonra gerisi gelir zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğru söylüyorsun da nasıl anlayacağım aslında asıl sorum bu. adam sır küpü. bende her an didikleyemiyorum ki sende biliyormuşsun işte erkek arkadaşından. bu çocuk ciddi mi değil mi ne yapayım da anlayayım ?
bir de onda sorun yok ama ben daha bu sene mezun olacağım iş durumum belli değil ondan galiba ama söylediğin mantıklı geldi onun yaş aldı başını gidiyor valla :)

acaba ciddi mi düşünmüyor ya?

düşünmekten uyuyamıyorum yahu.

Son düzenleme:

Burcu başak mı merak ettim :)

Ama dediğim gibi ciddi düşünen biri olsa en azından bir adım atardı senin okulun bitincede evlilik olabilirdi. Geçmiş ilişkileriyle ilgili bir bilgin varsa olayı çözebilirsin aslında. Yada zarf atarak anlayabilirsin belki. Mesela bir arkadaşım evlenmişti daha yeni hamile kalmış ne kadar erken dimi? Falan gibi bakalım o ne tepkiler vericek. Yada kardeşi kaç yaşında evlendi eğer yaşı 30 a yakınsa onunda belki erken evlenmeyi istemeyen biridir gerçekten

kardeşiyle arasında 20 ay var sadece ama abi işte bakma :)
bir kıza göe baya geç evlendi yani oda,anlamıyorum ki neyi beklediğini onunda.
birde hiç inanmazdım şu burç olayına ama burcu ikizler ve ikizler erkeğini okudum bi gün korktum valla
adım atması lazım anneme seni anlattım diyor ee anlattın da niye tanıştırmıyorsun değil mi? işte onda bi kendine güvensizlik mi desem cesaretsizlik mi bişey var işte.. tanıştırdığı anda herkes eeee hadi evlilik diyecekmiş gibi geliyor.
cımbız gibi oldum valla ya aradan laf çeke çeke mutlu oluyorum inan.

Bence bunların aile yapıları böyle belkide erken evlilik korkuları var olabilir. Bence erkek arkadaşım evlilikten korkuyor. Şimdi sen ona evlilik sana uzakmış gibi rol yapsan bu işi uzatırda uzatır, ciddiye binmesi için konuşsan senden uzaklaşır. Valla işin zormuş tatlım ya ama annesine anlatmasıda bir adım olabilir. Belkide sadece annemle evleneceğim kızı evlenmeye yakın tanıştırırım diye bir düşüncesi vardır bu da olabilir. Yoksa ben çok mu polyanna oldum bilemiyorum :)

Kapalı kutuları açmak bazen insanı çok yoruyor.Tam açıldı diyorsunuz matruşka bebekleri gibi içinden bir başka kapalı kutu çıkıyor.

Duygularını paylaşmayan insanlarla ilişki yürütmek çok zor,size sabır diliyorum

Valla bende öyle düşünüyorum daha doğrusu umuyorum. Hani diyorum tanıştırdığı zaman evliliğe tamam kesin gözüyle baktığı zaman olacak galiba kişiliği öyle diyorum.
Bu kız kardeşinin düğününde duygulanmalarını bana açması, dertleşmesi, her anını anlatması falan öyle hoşuma gitti ki ay kendi kendime hayaller kuruyorum falan sorma yani.
Eskiden yani ilk zamanlarda bu kadar çok sevmiyordum ben onu, tanıdıkça çok sevdim.
1 hafta sonra falan yaklaşık tatile gideceğiz birlikte 2 günlüğüne orada diyorum akşam otururken azcık açsam falan hareketlerinden, ufak ufak sözlerinden anlasam ?
Ne diyebilirim mesela?

aynen öyle.
hiç karşılaşmadım böylesiyle.
bende kendime sabır diliyorum valla :)
Çok sağolun.

Bence konuyu kardeşinden aç mesela sor ne kadardır birliktelerdi mesela uzun zaman söylerse aa niye bu kadar beklemişlerki falan dersin, eğer kısa bir zaman söylerse uzatmamakla iyi yapmışlar bence hem önlerinde bir engelde yokmuş diyebilirsin senin söylediklerine verdiği tepkiylede niyetini anlayabilirsin :) bir de tatile gidecekmişsin insan insanı tatilde tanırmış derler :)

son zamanlarda yaptık hep böyle şeyler cumadan çıkıyoruz iş çıkışında 1 2 saatlik yerlere gidiyoruz kalıyoruz çok iyi geliyor. o haline tavrınada hayranım mesela. elimi hiç bırakmayışı, duruşu falan.. birde bana ' ben kimsenin yanında rahat yatamam kesin uyuyamam yani kişisel bişey bu tedirgin olurum korkma ' demişti ve hiç uyanmadan mışıl mışıl uyumuştu. kendi de şaşırmıştı ben xxx ( en yakın erkek arkı) ile bile yan yana yatarken uyuyamam yahu diye.

ay bir kere de hiç unutmam, bi huyum oluşmuştu benim kolumun üstüne yatmak gibi. ve kol ağrısı çekiyordum uzun süredir. bir gün yine hafta sonu kalacağımız yere giderken yol boyu kolumdan şikayet ettim baya ağrıyordu neyse gece yattık falan. ben uyurken saat 3 4 gibidir herhalde bu kalkmış bana bakıyor ne oluyor ya? dedim uykulu uykulu. ' kolunun üzerine yatıp yatmadığına bakıyorum ' dedi. ben bunu asla unutamıyorum ya bişey olsa hep bu geliyr aklıma yahu sevmese böyle olur mu vs diyorum.

İnşallah kendimi kandırmıyorumdur çok üzülürüm yoksa.
Hayırlısı ne diyelim. Dediğinizi yapıcam çok iyi fikir çok sağolun :)

Aa bak gerçekten yaptığı hareket çok tatlıymış yüzüm güldü okurken. İnşallah niyeti ciddidir her zaman böyle mutlu olursunuz :) umarım işe yarar :)

Bu gece derdime ortak olduğun için çok sağol ya.
İnan çok iyi geldin.

İnşallah diyorum..

bence her an seni seviyorum askim tatlim balim bocegim diyen erkek samimiyetsizdir. Az olsun öz olsun.
adamin dedigi gibi ,sevmiyorsa emin ol soyler erkekler. Hiccc bir erkek sevmedigi bir kadinla 1sn durmaz. Hele de sevgiliyken..

ama sunu bilki bu adam evlilikten korkuyor. ben bunu sezdim.

ve anneci olmasida kotu.
evlendikten sonra nasil olur?iyi dusun,tart..

zaten evlendikten sonra daha da bir degerli oluyor,analari bacilari,nedense..
iyi dusun tatlimm.

Anne seven sayan erkeği severim çünkü nede olsa el kızıyım. Annesini sevip saymayan el kızını neden sevsin, saydın diye düşündüm hep ama haklısın düşündüğüm kadar aşırı boyutaysa o ayrı bir sorun ama benim bunu anlamam için aileyi de bir görmem gerek, tanımam vs.

Evet evlilikten korkuyor hatta bence istemiyor bile olabilir. İşte çözmek öyle zor ki bak saate kaç gram uykum yok

ay benimki boynum altimda kalsa uykusunu bölüp bakmaz.
cok dusunceli biri gercekten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…