Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin sorununuz neydi bende erken menopoz maalesefyani hiç kan testi yaptirmadim acaba hormonlar düzeldi mi merakta ediyorum ama önümüzdeki adetimle baktırayım bı hormonlara. İnsallİn faydası olmuştur hepimize
Benim sebebi bilinmiyor,dr yok diyor canim.iki kere hamile kaldim ,biri kurtaj (kalbi durdu)digeri dusuk adet gunu adet oldum bitti.esim rahatsizlandi ilac kullandi 1 yil yasakladi dr .kilo verdim,kendime geldim.tekrardan basladim.bu macunu tavsiye ettiler aldim.5 kisiyiz kullanan.baktir cnm hormonlara,,,sifani tez vakitte bulursun insallhh

En kisa zamanda cabalarinin karsiligini alacaksin eminim
İnşaallah hepimiz alalım cabalarimizin karşılığını bende 2 arkadaşa onerdim onlar pkolu 1 kutu kullandılar devam ediyorlar. Onlardanda olumlu olumsuz sonuç alirsak buraya yazalım olurmu

Cok fena grip oldum..dr a gitmeden atlatmam lazim...antibiyotik istemiyorum

Merhaba..Ben de bu ay da adet olursam.Bal,corek otu,tarcin kurune baslayacagim.Insallah hepimize vesile olur.Yumurtlamam yeni oldu.Heyecanla bekliyorum.:)).Insallah gerek kalmaz..

Merhaba..Ben de bu ay da adet olursam.Bal,corek otu,tarcin kurune baslayacagim.Insallah hepimize vesile olur.Yumurtlamam yeni oldu.Heyecanla bekliyorum.:)).Insallah gerek kalmaz..
İnşallah gerek kalmaz tez vakitte alırsın o müjdeli haberi. Şu zamana kadar okadar çok kür yaptım ki bitek incir kuruyle bal tarçın çörekotu kurunu yapmadım. Ama yakında zeytinyağında bekletilmiş incir kürü yapacam çok duymuştum bı nasip olmamıştı

Canm tesekkur ederim ben varya hic grip nedir bilmezdim.eylul ayindan beri 4 kez ,grip oldum .....

Sogan kurunu ve incir kurunu ploraktini yuksek olanlar yapamiyor diye biliyorum...

Merhaba bende.bu ay 10gun kullanabildim simdi adetim gecikti.dundu gunum hic.agrim. yok belim agriyor oda bayadir agriyor nedense testte iki.gun once yapmistim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…