Adetin ikinci gunu basladim bugun 11.gun 2 sonra birakicam...ikinciyi da siparis vericegim bakalim...tadi nasil derseniz bitkilerin balla karisimi....cok sevemedim ama bol su ictiriyor...ise yararsa herkese tavsiye edecegim...daha once hamile kaldim 1 i dusuk ve 1 ininde kalbi durdu...patoloji temiz cikti.hamile kalmamam icin sebep yok..vesile olacak bu macun inaniyorum
Tesekkur ederim,,insallh isteyen herkes tez vakitte annelik haberini alir...Hakkında hayırlısı olsun . Umarım güzel sonuç alırsın
Biliyorum canim ,adacayi,bal,corekotu,aslan pencesi,,civanpercemi,hayit ...ben hazir aldim canim....clifeballibitkiselkarisim..Kullandığın karışımın adı ne acaba birde içindeki bitkilerin ne olduğunu biliyormusun
Evet cnm o,,adetim duzeldi o bile mutlu etti beni arkadasim onerdi 6 ay once onemsemedim.hamilelik olmayinca baslamak istedim...Clifemacunmu canim kullandigin.bende almak istiyorum cok olumlu yorum okudum
Adetlerim düzenli benim ama icerigi hosum gitti denemek istiyorum canim insallah hepimize yarar.Evet cnm o,,adetim duzeldi o bile mutlu etti beni arkadasim onerdi 6 ay once onemsemedim.hamilelik olmayinca baslamak istedim...
Benim kurtajdan beri 5 gun olan adetim 3 gun...normal dedi dr da ....Adetlerim düzenli benim ama icerigi hosum gitti denemek istiyorum canim insallah hepimize yarar.
Aynen valla bende.aklimda bende almayi düsünüyorum.prolaktinim yüksek sanirim.birazMerakla takip ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?