Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar dualarinizi Allah kabul etsin benim bugunku dualarim..yusuf suresini okuyacagim,100 istigfar,100 salavat, ,,,,,nas,felak 3 defa,,,,,fatiha 1 kere,3 ihlas,,,el varis,707 ,,,,,Rabbi habli mines salihin okuyun,100 kere ...Allah kabul etsin simdiden....

Amin inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin.

Benimde bugün adetim bitti macuna devam ediyorum bugün çok kasık ağrısı oldu neden acaba

Kizlr vajinal mantar oldum.krem kullaniyorum...dunden beri..grip te devam ediyor ve taylolot aldim sadece ..ise gidemeyecek gibi oldum ,mecbur aldim...

Kizlar nasibimizde ne varsa onu yasayacagiz,,,,27 subat adet tarihim ...1 saat yurudum,calistigim icin en az 2 saate ayaktayim zaten..1litre su ictim,,,bugun arkdasim hamileligimi ruyamda gordum dedi.vesile olmus,,ruyalarimiz haberci mi ?bu yaziyi okuyan tum arkadslarima soyluyorum siz yasadiniz mi ruyasini gordunuz mu

Hamilelik belirtileri nelerdir?
  1. Hassas göğüsler ve göğüs uçları Hamilekaldığında hormon seviyelerinde değişiklikler meydana gelir. ...
  2. Meme başlarının koyulaşması ...
  3. Sık sık idrara çıkma. ...
  4. Hafif kanama. ...
  5. Koku Hassasiyeti. ...
  6. Halsizlik ve uyku isteği. ...
  7. Bulantı ve kusma. ...
  8. Karında şişkinlik.

Olabilir canım bı kaç kişiden duymuştum rüyasında görüp gerçektende hamile olanı. İnşallah rüyası çıkar arkadasinin

Olabilir canım bı kaç kişiden duymuştum rüyasında görüp gerçektende hamile olanı. İnşallah rüyası çıkar arkadasinin
Kendi hamileligini gormus Altin bilezik takip karnini sevmis,hamile cikti...onlarda altin bilezik cocuk demekmis,oyle yorarlarmis hep...

Kısırlıkla ilgili, bana zamanında faydası dokunmuş, sizlerin de kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacağını düşündüğüm bazı olumlama örnekleri vermek istiyorum. Yalnız bu olumlamaları tekrar etmeye başlamadan önce, kendinize sakin ve huzurlu bir ortam yaratmayı lütfen unutmayın. Bir kaç derin nefes aldıktan sonra, tekrar ettiğiniz bu cümleleri gerçekten hissetmeye çalışın.

Ben doğurgan bir kadınım.

Şükredilecek bir bedene ve hayata sahibim.

Sağlıklı yumurtlayan bir kadınım.

Olaylar karşısında kendimi sakinleştirebilecek güce sahibim.

Bu serüvenin içindeyken, çevrem ve doktorlarım tarafından yeteri kadar destekleniyorum.

Bu yolda kendimi tamamen güvende hissediyorum.

Sonunda bebeğimi kucağıma alacağıma inanıyorum.

Tamamen olumlu ve sakin düşüncelere sahibim.

Ben, tam ve mükemmel bir kadınım.

Bu serüven sayesinde kocama daha fazla bağlanıyor, onu her geçen gün daha çok seviyorum.

Ben, sevilmeye ve mutlu olmaya değer bir insanım.

Rahmim, bir bebeği taşıyabilecek kadar sağlıklı.

Ben, sağlıklı bir kadınım!

Ben, sevgi doluyum.

Guzel bir olumlama buldum,Rabbim hepimizi tez vakitte nasibimize evladimiza kavustursun..

Kadınlığımı kabul ediyor ve kucaklıyorum...

Doğurganlığım benim gücümdür...

Bunu kullanmayı seçiyorum...

Böylece yaşamımı güvenle sürdürürüm...

Olumlamasını günde en az on kez sabah akşam tekrar edin...

Geçmiş hayatlarımda yaptığım, yapmadığım her şey için kendimi bağışlıyorum...

Ve onları sevgiyle kabul ediyorum...

(R. Şanal Quantum İyileşme kitabından

* Kötü Alışkanlıklara İyi Öneriler - Şermin Çarkacı
* Bebek Bakım Sorunlarına Mucizevi Çözümler - Tracy Hogg & Melinda Blau
* Merhaba Bebek - Sinem Olcay Kademoğlu
* Hamilelik Doğum ve Bebek Bakim Kitabi - Ayşe Öner
* Güvenli Bağlanma - Uzman Pedagog Doktor Adem Güneş
* Başlarım Şimdi Anneliğe - Şermin Çarkacı
* 9 ay 99 Esma - Ayşegül Akakuş Akgün
* Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler
* Modern Bebek Bakımı- Erhan Ateş
*Annelik Sanatı-Adem Güneş
*Sarıl Bana Anne- Maria Luisa Ferreros
*Mahallenin En Mutlu Bebeğinin Uyku Kitabı- Dr Harvey Karp
*Doğuma Hazırlık Rehberi- İna May
*40’ı uçana kadar- Dr. Gökhan Mamur
*Bebeğimle Oynuyorum- Sinem Özen Canbolat
*Merhaba Bebek- Sinem Olcay Kademoğlu
*Etkili Anne Baba Eğitimi- Thomas Gordan
*Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı- Dr. Thomas Verny
*Çocuk Yetiştirme Sanatı- Dr. Christopher Green
*Hamilelik çocuk gelişim- Elizabeth Fenwick
*Anne Ben Büyüyorum Bana Yardım Et- Dr. Obengül Ejder
*Çocuk Eğitimi El Kitabı- Haluk Yavuzer
*Anne olmak- Haluk Yavuzer
*Doğal Ebeveynlik- Dr. William Sears&Martha Sears
*7/24 annelik- Erdoğan Çalak
*Hamileliğinizin İlk Yılı Sizi Neler Bekliyor- Dr. Kaan Kocatepe
*Hayat Evde Başlar- Gözde Erdoğan
*Fasülyenin Günlüğü- Özlem Dilber..................hamile kalacagimiz an elimizin altinda bulunmasi gereken liste...

Macunu 14 aralikta ilk defa kullandim....71 gun oldu....ve sadece bu ay yumurtlama zamanina denk getirdik...eskisi gibi regl agrisi cekmiyorum,kurtajdan beri 3 gun olan adetim 5 gune cikti nerdeyse...bunlar bendeki olumlu yanlari ....

Biriyle tanistim tek kavonoz kullanmis iki ay ,,,birakmis ,ardindan iki ay sonra hamile kalmis ,,,duzenlemis adetini ve diyor vesile oldu ...2 yildir cocuk sahibi olmaya calisiyormus....

Biriyle tanistim tek kavonoz kullanmis iki ay ,,,birakmis ,ardindan iki ay sonra hamile kalmis ,,,duzenlemis adetini ve diyor vesile oldu ...2 yildir cocuk sahibi olmaya calisiyormus....
Benimde bak 3. Kavanozum benim sorunum büyük olduğu için galiba anca etki etti diye düşünüyorum. Benim doğru düzgun akintim falan olmazdı ilk defa dun yumurta çatlama akıntısı geldi ama ilk defa bu kadar yoğun hissettim. Yani ozaman anladım biseyleri duzenliyor bence bu Macun .ben devam edecem tam anlamıyla duzelene kadar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…