Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende sadece 12 gün kullanabildim yumurtlama günü bıraktım adetime 12 gün var daha bekliyorum öyle nolur bu Tutmuş olsunnn

Kizlar ,hormon tahlili yaptirin adetin 2.-3.gunu .....demir,folikasit ,b12 ,e vitaminine baktirin.takviye alin...ultrasona girin mutlaka yumurtalariniza bakilsin...emek verin sadece ben cocuk istiyorum diyerek olmaz...once dr gorsun sizi,,,,,

Kizlar ,hormon tahlili yaptirin adetin 2.-3.gunu .....demir,folikasit ,b12 ,e vitaminine baktirin.takviye alin...ultrasona girin mutlaka yumurtalariniza bakilsin...emek verin sadece ben cocuk istiyorum diyerek olmaz...once dr gorsun sizi,,,,,
Ben 3 aydın düzenli takviye alıyorum canım ultrasona da girdim smear testine kadar her şey yapıldı eşime de bana da ilk ovülasyon ile tutmadı bu macunu denedim eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım hiçbir problem yok mesela ama

Iyi cok iyi canim...hadi bakaaalim hepimiz hamile kalicezz

10 kisi olalimda macun kullananlar diye takip edelim birbirimizi

Bugun pembe kanamam var ...cok az...yumurtlama kanamasiymis...

Ates olcme yontemini kullanabilirsiniz kizlar bu arada ,5 tl civari eczaneden alin ...

Adetime bir hafta var ovülasyonda 8.gün Test yaptım ama hayalet çizgi var birde siz bakar mısınız

Eklentiler

• 0CC31647-9803-490B-94A0-084F0470F582.jpeg
    197,2 KB · Görüntüleme: 112
Adetime bir hafta var ovülasyonda 8.gün Test yaptım ama hayalet çizgi var birde siz bakar mısınız
Canim normal gebelik testi al birde orda hayalet cikarsa hamilesin demek ,benim ilk hamileligim (kalbi durdu) de bes gun vardi adetime

Merhaba canım bu konulara ilgin olduğu için ve faydasini görebilecegin icin sana YouTube dan Bir sufinin hatira defteri kanalını incelemeni tavsiye ederim güzel bilgiler var bir cok konu hakkında.

Merhaba canım bu konulara ilgin olduğu için ve faydasini görebilecegin icin sana YouTube dan Bir sufinin hatira defteri kanalını incelemeni tavsiye ederim güzel bilgiler var bir cok konu hakkında.
Hemen bakiyorum canim tesekkur ederim

Adetime kaldi 16 gun....1saat yurudum.macunn etkisini gostermesi icin su icmek ve yuruyus onemli ....kizlar bu arada yasim 36 ...6 yillik evliyim.2.5 yildir istiyorum cocuk,1 dusuk 1kurtajim var,kalbi durdu yavrumun kurtaj oldum.kurtajdan sonra 6 ay dinlenme verdi dr ...dort ay sonra hamile kaldim ama farketmedim adet gunumde tam adet oldum..cok pihti attim.dra gittigimde dusuk yapiyorsun dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…