- 23 Aralık 2018
- 692
- 386
Canim 1 hafta bekle ve oyle test yapMerhaba bende.bu ay 10gun kullanabildim simdi adetim gecikti.dundu gunum hic.agrim. yok belim agriyor oda bayadir agriyor nedense testte iki.gun once yapmistim yoktu
Hadi hayırlısı canım ilk defa kullaniyosun macunu degilmi. Yani ilk kutunmuMacun da bugun 14.gunum birakiyorum....adet gunumun gecmesini beklicem
2.kutum canim..ilkini kullandigimda esim sehir disindaydi...Hadi hayırlısı canım ilk defa kullaniyosun macunu degilmi. Yani ilk kutunmu
Sifa olsun canim bol su icmeyi unutma...Bende bu macunu aldım suan 2.gunumdeyim adetim 3.gunu baslayabildim zaten toplamda 3 gun adet oluyorum biraz gec kaldim sanirim ama bakalim faydasini gorebilcek miyim cok umutluyum :)
Aynen canim bol suyla içiyorum ama yürüyüş kısmı yok :) artık onu da yapicam insallahSifa olsun canim bol su icmeyi unutma...
Etkili olmasi icin yuruyus ve su sartmis canim elimizden geleni yapalimda gerisi nasipAynen canim bol suyla içiyorum ama yürüyüş kısmı yok :) artık onu da yapicam insallah
Aynen oyle canim Allah hepimize sifa versin bu macun da vesile olsun insallahEtkili olmasi icin yuruyus ve su sartmis canim elimizden geleni yapalimda gerisi nasip
Testere dişli aslan pençesi ni bende kullanmıştım çok faydasını görmüştüm FSH düşmüştü 0.1 olan amh 1.6 ya çıkmıştı hatta doktorlar böyle bişey olamaz laboratuar yanlıştır dediler. Alternatif tıpa inanmadiklari için .....Ilk hamileligi dusundugum zamanlrda ploraktinim 29 cikmisti.dr lar normal dedi.bende 6 ay bekledim olmadi.sonra tesadufi saracoglunu dinliyorum.bir kiz aradi 31 dedi ploraktini icin..11 in ustu zor hamile kalir dedi.vucut kendini hamile sanir,korurmus cocuk olmasin diye.Ah dddim dr lar normal dedi ,bende sogan kuru yapmistim,ploraktini daha da yukseltirmis.testere disli aslan pencesi kuru yaptim.21 gun..bir hafta ara verdim 10 gun daha yaptim.test yaptirdim 10 cikti ploraktin.adetim geckmisti.sonra hamile kaldim.ama bebegimin kalbi durdu 14 haftaya girmistik.
Hadi inşallah yaa çok mutlu olurum.. benimde 3. Kutum bitmek üzere 4. Adetime kadar yetti 3 kutuAdet gunume 10 gun kaldi hadi bismillah kzlaar,,,,macunu ilk 11 gün, ikinci 14 gun,ucuncu 14 gun kullandim.....ikinci paketin yarisi kaldi...
Amin insallah hepimize etcem Allahim kabul etsinKizlar yarin dolunay,,,bol dua ederek gecirelim...Rabbim dualarimizi kabul etsin insallhh...
FSH iyi canim 10un altında olması lazım cunku. TSH hakkında bilgim yokKızlar hormon testi sonucum da Tsh 2 Fsh 7.5 çıktı nasıl sizce