Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende.bu ay 10gun kullanabildim simdi adetim gecikti.dundu gunum hic.agrim. yok belim agriyor oda bayadir agriyor nedense testte iki.gun once yapmistim yoktu
Canim 1 hafta bekle ve oyle test yap
...bu arada agir vs hic bir sey kaldirma

Hamile kalmadan once vucut hazirlaniyor gebelige ,,,adet gununuz sasarsa sasirmayin

Macun da bugun 14.gunum birakiyorum....adet gunumun gecmesini beklicem

Ilk hamileligi dusundugum zamanlrda ploraktinim 29 cikmisti.dr lar normal dedi.bende 6 ay bekledim olmadi.sonra tesadufi saracoglunu dinliyorum.bir kiz aradi 31 dedi ploraktini icin..11 in ustu zor hamile kalir dedi.vucut kendini hamile sanir,korurmus cocuk olmasin diye.Ah dddim dr lar normal dedi ,bende sogan kuru yapmistim,ploraktini daha da yukseltirmis.testere disli aslan pencesi kuru yaptim.21 gun..bir hafta ara verdim 10 gun daha yaptim.test yaptirdim 10 cikti ploraktin.adetim geckmisti.sonra hamile kaldim.ama bebegimin kalbi durdu 14 haftaya girmistik.

Bende bu macunu aldım suan 2.gunumdeyim adetim 3.gunu baslayabildim zaten toplamda 3 gun adet oluyorum biraz gec kaldim sanirim ama bakalim faydasini gorebilcek miyim cok umutluyum :)

Bende bu macunu aldım suan 2.gunumdeyim adetim 3.gunu baslayabildim zaten toplamda 3 gun adet oluyorum biraz gec kaldim sanirim ama bakalim faydasini gorebilcek miyim cok umutluyum :)
Sifa olsun canim bol su icmeyi unutma...

Testere dişli aslan pençesi ni bende kullanmıştım çok faydasını görmüştüm FSH düşmüştü 0.1 olan amh 1.6 ya çıkmıştı hatta doktorlar böyle bişey olamaz laboratuar yanlıştır dediler. Alternatif tıpa inanmadiklari için .....

inşallah macun hepimize şifa olur. Bende ilk kutuda yürüyüş ve suya önem verdim ama şuan 3 kutudayim yürüyüşü bıraktım ama bol su içiyorum. Kış olduğu için yürüyüş zor geldi açıkçası

Adet gunume 10 gun kaldi hadi bismillah kzlaar,,,,macunu ilk 11 gün, ikinci 14 gun,ucuncu 14 gun kullandim.....ikinci paketin yarisi kaldi...

Kizlar yarin dolunay,,,bol dua ederek gecirelim...Rabbim dualarimizi kabul etsin insallhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…