- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok iyi FSH duşmuş tebrikler,tez zamanda bebiş haberini de almak isterim..Benim 3. Kutumda bitti ve 1 aylık ara verdim 2 kutu daha sipariş ettim. Son adetimin 3. Günü verdiğim kanda hormonlarima baktılar vee FSH değerim 10a düşmüş inanamıyorum 35 25 falan hep oyleydi. Yaa ben çok faydasını gördüm. Aynı zamanda da tüp bebeğe başladım bu süre içinde de kullanacagim. Hiç olmayan akintilarim bu Macun sayesinde olmaya başladı. Çok terettut ederek almıştım ama gerçekten bana yaradigina inanıyorum
İnşallaah canımBuraya yazayım ki hamileysem eğer tam gününü söyleyim ,Rabbim yardımcınız,yardımcımız olsun
Canım yarın sabah bir daha yap azcık koyulasırsa kan ver ay hadi inşllhhAdetime 3 gün var sanki testimde hayalet çizgi görüyorum
İnşallah canım ya ben farketmedim çizgiyi arkadaşım görmüş yumurtlamamdan 13 gün geçti adetime de 2 gün var çok umut etmek de istemiyorum sizlerin kaçıncı tüp macın daCanım yarın sabah bir daha yap azcık koyulasırsa kan ver ay hadi inşllhh
İnşallah canım hepimiz alalım o güzel haberiCanım çok iyi FSH duşmuş tebrikler,tez zamanda bebiş haberini de almak isterim..
2 paket almıştım bittiİnşallah canım ya ben farketmedim çizgiyi arkadaşım görmüş yumurtlamamdan 13 gün geçti adetime de 2 gün var çok umut etmek de istemiyorum sizlerin kaçıncı tüp macın da
Anladım canım inşallah tez zamanda alırsın haberini2 paket almıştım bitti
Canım merhabalar testi yarın sabah yenilemeni tavsiye ederim benim de çok çok silik çıkmıştı ama gebe çıktım o yüzden sabah yada iki günde bir yenilemeden bilemeyiz yumurtlamadan ne kadar süre geçti3 aydır hep günümde olduğum için haliyle bugün adet olmayı bekliyorum
Sanki hayalet çizgi var gibi hadi hayırlısı canım ya inşallah hamilesindirKızlar adet olmadım henüz...test yaptım Eki Görüntüle 2259577
Canım naptın testi yeniledin mi3 aydır hep günümde olduğum için haliyle bugün adet olmayı bekliyorum
Çöpe atmıştım dikti yani aldıgımdaEki Görüntüle 2259801 sabah erkenden yaptım.yoktu hiç .simdi bu halde
Test bozulmuş canım ya fazla idrar damlatılmış yada çöpte beklerken olmuş ama yanlış gösteriyorÇöpe atmıştım dikti yani aldıgımda