- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 42
İnşallah canımBu arada göğüs ucu agrisi da belirti, elektrik çarpıyor gibi olurdu, guzel haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımBu arada göğüs ucu agrisi da belirti, elektrik çarpıyor gibi olurdu, guzel haberlerini bekliyorum
Insallah canim tez vakitte guzel haberlerimizi veririz birbirimize...Merhaba bende ballı bitkisel macun kullanalı bir hafta oldu adetlerim düzensiz öncelikle onun için istiyorum kullanmayı sonra bebiş için :) daha önce 3 gebelik geçirdim bir tanesinin kalbi durdu 10 haftalıkken diğer iki tanesi de kimyasal gebelik ama umudumu kaybetmek istemiyorum aynı zamanda da doktor kontrolüne devam ediyoruz şimdi genetik testler yapıldı sonucunu bekliyoruz inşallah bebrk haberini de burdan yazarım
Ya da hamile kalmayi
İnşallah :) bütün mesajlarını dikkatle okudum Allahım kalbine göre verir inşallah benim de adetim biteli 14 gün oldu ovülasyon testlerine başladım yumurtalama olunca bırakacağım bende macunu
Bende kullandim bu macunu 1 kutu almıştım simdi tekrar almak istiyorum ama zam gelmiş bi dahaki aya alcam buyuk ihtimal ve ben inanıyorum içindekiler çok faydalıBiliyorum canim ,adacayi,bal,corekotu,aslan pencesi,,civanpercemi,hayit ...ben hazir aldim canim....clifeballibitkiselkarisim..
Canm adetin geçti mi ? Enfeksiyon ,miyom ,polip vs de şişlik yapar ,,,ben hamileyken karnımı içime çekemiyordum,yüzüm kireç gibi olmuştu..adetten 3 gün sonra netleşmiştiKarnında şişlik var mide bulantısı ve sık idrara çıkmam var ama test yaptigimda negatif çıkıyor sizce var mıdır bilgisi olan varsa söyleyebilir mi
Ben adetten sonra birlikte oldum ama iki haftadan sonra böyle olduCanm adetin geçti mi ? Enfeksiyon ,miyom ,polip vs de şişlik yapar ,,,ben hamileyken karnımı içime çekemiyordum,yüzüm kireç gibi olmuştu..adetten 3 gün sonra netleşmişti