Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende ballı bitkisel macun kullanalı bir hafta oldu adetlerim düzensiz öncelikle onun için istiyorum kullanmayı sonra bebiş için :) daha önce 3 gebelik geçirdim bir tanesinin kalbi durdu 10 haftalıkken diğer iki tanesi de kimyasal gebelik ama umudumu kaybetmek istemiyorum aynı zamanda da doktor kontrolüne devam ediyoruz şimdi genetik testler yapıldı sonucunu bekliyoruz inşallah bebrk haberini de burdan yazarım

Merhaba bende ballı bitkisel macun kullanalı bir hafta oldu adetlerim düzensiz öncelikle onun için istiyorum kullanmayı sonra bebiş için :) daha önce 3 gebelik geçirdim bir tanesinin kalbi durdu 10 haftalıkken diğer iki tanesi de kimyasal gebelik ama umudumu kaybetmek istemiyorum aynı zamanda da doktor kontrolüne devam ediyoruz şimdi genetik testler yapıldı sonucunu bekliyoruz inşallah bebrk haberini de burdan yazarım
Insallah canim tez vakitte guzel haberlerimizi veririz birbirimize...

Kizlar dun itibariyle macunu biraktim.ve ara veriyorum artik ..adetimi bekliyecegimmm

Ya da hamile kalmayi :KK66:
İnşallah :) bütün mesajlarını dikkatle okudum Allahım kalbine göre verir inşallah benim de adetim biteli 14 gün oldu ovülasyon testlerine başladım yumurtalama olunca bırakacağım bende macunu 😊

Eklentiler

• 20190409_234703.jpg
    20190409_234703.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 79
Biliyorum canim ,adacayi,bal,corekotu,aslan pencesi,,civanpercemi,hayit ...ben hazir aldim canim....clifeballibitkiselkarisim..
Bende kullandim bu macunu 1 kutu almıştım simdi tekrar almak istiyorum ama zam gelmiş bi dahaki aya alcam buyuk ihtimal ve ben inanıyorum içindekiler çok faydalı

Benim 3. Kutumda bitti ve 1 aylık ara verdim 2 kutu daha sipariş ettim. Son adetimin 3. Günü verdiğim kanda hormonlarima baktılar vee FSH değerim 10a düşmüş inanamıyorum 35 25 falan hep oyleydi. Yaa ben çok faydasını gördüm. Aynı zamanda da tüp bebeğe başladım bu süre içinde de kullanacagim. Hiç olmayan akintilarim bu Macun sayesinde olmaya başladı. Çok terettut ederek almıştım ama gerçekten bana yaradigina inanıyorum

Karnında şişlik var mide bulantısı ve sık idrara çıkmam var ama test yaptigimda negatif çıkıyor sizce var mıdır bilgisi olan varsa söyleyebilir mi

Karnında şişlik var mide bulantısı ve sık idrara çıkmam var ama test yaptigimda negatif çıkıyor sizce var mıdır bilgisi olan varsa söyleyebilir mi
Canm adetin geçti mi ? Enfeksiyon ,miyom ,polip vs de şişlik yapar ,,,ben hamileyken karnımı içime çekemiyordum,yüzüm kireç gibi olmuştu..adetten 3 gün sonra netleşmişti

Merhaba kızlar 22.günüm bakalım adet e 3 gün...macun sayesinde tam 3 aydır 25 gunde oluyorum....hadi bakalım..kullanan arkdslarım ne durumda..

Saclarımı boyamayı kestim bu ay,sonra yürüyüş e devam...bu ay adet olursam kullanmayacagım..ara vermiş olacagım

Buraya yazayım ki hamileysem eğer 🤓🤓 tam gününü söyleyim ,Rabbim yardımcınız,yardımcımız olsun

X