Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nasilsiniz 7 haziran adet gunumdu ve olmadim🤔
Ya inşallah hamilesindir canım
Bende macunu bırakınca yumurta sayim azaldı
Kullandığım zaman doktora gittiğimde 8 yumurta görünürken birakimca sadece 2 yumurta gorundu oyuzden bende tekrar macunu aldım bu ayda kullaniyim bakalım ne olacak🤔

Arkadaşlar bende bu macın sonrasında doktor çok fazla olgunlaşmamış yumurta oluştuğunu söyledi folikül varmış yani sizce ne yapabilirim

Herkese merhaba
Bende macunu kullanmaya karar verdim.birde bunu deneyeyim.
Eşimde de bendede sorun yok ama en son kimyasal gebeliğinin üstünden 2 sene geçti hamile kalamadım.bir kızım var 12 yaşında ve 3 sene önce bir kürtajla sonuçlanan düşüğün oldu.
Şeyda hanımla whatsapptan görüştüm.haftaya regl günüm. Reglim ilk günüyle kullanmaya başlayacağım. Umarım ise yarar

Herkese merhaba
Bende macunu kullanmaya karar verdim.birde bunu deneyeyim.
Eşimde de bendede sorun yok ama en son kimyasal gebeliğinin üstünden 2 sene geçti hamile kalamadım.bir kızım var 12 yaşında ve 3 sene önce bir kürtajla sonuçlanan düşüğün oldu.
Şeyda hanımla whatsapptan görüştüm.haftaya regl günüm. Reglim ilk günüyle kullanmaya başlayacağım. Umarım ise yarar
Hadi hayirlisi canim

Kızlar adet oldum...ve hemen başladım macuna....bu ay 5 kilo vermeyi planlıyorum,ayrıca....

Perşembe günü regl olmak gerekirken dün oldum. Macunu da dün sabah sipariş etmistim.Reglin birinci gününde başlayamayacağım ama olsun yinede ne zaman gelirse o günden başlamak istiyorum. Gelecek ay yeniden alırım artık.Hayal kırıklığına uğradım ama neyse artık

Kaç boyunda ve kaç kilosunuz? Bu kilo meselesi benim de kafama takılıyo. 166 boyunda ve 75 kiloyum. Acaba kilo mu vermem gerek
Canım 70 kiloyum,1.62 boy ,,,bi önceki hamileliğimde 7 kilo vermiştim.yürüyüş yediklerime de dikkat etmiştim.4.ayda hamile kalmiştım

Perşembe günü regl olmak gerekirken dün oldum. Macunu da dün sabah sipariş etmistim.Reglin birinci gününde başlayamayacağım ama olsun yinede ne zaman gelirse o günden başlamak istiyorum. Gelecek ay yeniden alırım artık.Hayal kırıklığına uğradım ama neyse artık
Canım benmde eşimin işleri açıldı,yeni işyeri açtık,eve gelmiyor neredeyse 3 aydır sadece 1 ay yumurtlamaya denk getrdim.bende yine de umutsuzluğz kapılmayım diye ugrasıyorum .kilo vereyim ,macun sayesinde adetin düzene girdi çok şükür

Macunum dün geldi.Sabah yedim ama akşam unutmuşum alışkın olmayınca. Bu sabahta yedim.Duzenine dikkat edeceğim. En azından bu ay vücudum hazırlanmış olur,çok ağır geçirdiğim regl donemimde sancılarım azalır diye düşünüyorum. Yiyenler regl sancılarını azalttığını yazmışlar
Umarım sende rahat yumurtlar ve önemli günleri değerlendirirsin.Yazın bizim içinde zor oluyor birliktelik.Hakkimizda hayırlısı

Macunum dün geldi.Sabah yedim ama akşam unutmuşum alışkın olmayınca. Bu sabahta yedim.Duzenine dikkat edeceğim. En azından bu ay vücudum hazırlanmış olur,çok ağır geçirdiğim regl donemimde sancılarım azalır diye düşünüyorum. Yiyenler regl sancılarını azalttığını yazmışlar
Umarım sende rahat yumurtlar ve önemli günleri değerlendirirsin.Yazın bizim içinde zor oluyor birliktelik.Hakkimizda hayırlısı
Bende çok ağır geciririm regl donemini aşırı ağrım olur. Macun yedigim ay o kadar azalmistiki sancı yok gibiydi

X