Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Macunum dün geldi.Sabah yedim ama akşam unutmuşum alışkın olmayınca. Bu sabahta yedim.Duzenine dikkat edeceğim. En azından bu ay vücudum hazırlanmış olur,çok ağır geçirdiğim regl donemimde sancılarım azalır diye düşünüyorum. Yiyenler regl sancılarını azalttığını yazmışlar
Umarım sende rahat yumurtlar ve önemli günleri değerlendirirsin.Yazın bizim içinde zor oluyor birliktelik.Hakkimizda hayırlısı
Çok zor oluyor ,gerçekten...Allahım tez vakitte güzel haber verelim dicem de benm eşim şehir dışında malum piyasa çok kötü,adamcağız ne iş olursa gidiyor..

novasa novasa merak ettim naptiniz macun serüvenini gebe kalabildiniz mi bende 3 kutu aldım ama henüz başlamadım adetimi bekliyorum..

Temmuz ayında kullandım ve bıraktım.3 kavanoz kullandjm

Merhaba ben yazılarınızı ilk defa gördüm ve 1 senelik evliyim Naturellen Ballı Karışım aldım bende kullanıyorum şimdi gerçekten şifasını gördünüz mü çok merak ediyorum da ☺️

Ben hamileyim kızlar...bitkisel karışımı geçen yıl temmuzda kullandım,,,,

Saçlarımı boyamayı bıraktım,oje yi de.mevsiminde yedim Her şeyi.ve Rabbim nasip etti...

Merhaba arkadaşlar Naturellan bitkisel ballı macunu kullanmaya 6 ekimde kullanmaya başladım 3 yıldır korunmadim hamile kalamadım ama hastaneye de gitmedik esim içinde aldim birlikte kullandık adetim cok düzenli gecen ay 21.inde adet oldum bu ay 18inde olmam gerekiyordu ama olmadım 6 gun geçti umutlanmak istemiyorum iki gun daha geçsin test yapicam bilgilendirc em inşallah rabbim nasip eder isteyen herkese .

Benim 3. Kutumda bitti ve 1 aylık ara verdim 2 kutu daha sipariş ettim. Son adetimin 3. Günü verdiğim kanda hormonlarima baktılar vee FSH değerim 10a düşmüş inanamıyorum 35 25 falan hep oyleydi. Yaa ben çok faydasını gördüm. Aynı zamanda da tüp bebeğe başladım bu süre içinde de kullanacagim. Hiç olmayan akintilarim bu Macun sayesinde olmaya başladı. Çok terettut ederek almıştım ama gerçekten

Merhaba bende yeni kullanmaya başladım naturellan bitkisel karisim ama normal de bu kadar akintim olmuyor du sizde de akintiyi arttırdı mi

X