- 13 Ağustos 2007
- 1.344
- 1.570
- 42
Darısı bana olsun inşallah.Bende çok ağır geciririm regl donemini aşırı ağrım olur. Macun yedigim ay o kadar azalmistiki sancı yok gibiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı bana olsun inşallah.Bende çok ağır geciririm regl donemini aşırı ağrım olur. Macun yedigim ay o kadar azalmistiki sancı yok gibiydi
Çok zor oluyor ,gerçekten...Allahım tez vakitte güzel haber verelim dicem de benm eşim şehir dışında malum piyasa çok kötü,adamcağız ne iş olursa gidiyor..Macunum dün geldi.Sabah yedim ama akşam unutmuşum alışkın olmayınca. Bu sabahta yedim.Duzenine dikkat edeceğim. En azından bu ay vücudum hazırlanmış olur,çok ağır geçirdiğim regl donemimde sancılarım azalır diye düşünüyorum. Yiyenler regl sancılarını azalttığını yazmışlar
Umarım sende rahat yumurtlar ve önemli günleri değerlendirirsin.Yazın bizim içinde zor oluyor birliktelik.Hakkimizda hayırlısı
Iyi gecelerSiz neler yaptınız yazın lütfen
Hamileyim canımŞuanki durumunuz Nedir acaba
Macunu kaç gün kullanmıştınız ve ovülasyon testi kullandınız mı acaba macunu kullanalı ikinci ayım ilk ay düzenli kullanamamştım da merak ettimHamileyim canım
Macunu kaç gün kullanmıştınız ve ovülasyon testi kullandınız mı acaba macunu kullanalı ikinci ayım ilk ay düzenli kullanamamştım da me en dön temmuz ayında kullandım ve biraktim
Benim 3. Kutumda bitti ve 1 aylık ara verdim 2 kutu daha sipariş ettim. Son adetimin 3. Günü verdiğim kanda hormonlarima baktılar vee FSH değerim 10a düşmüş inanamıyorum 35 25 falan hep oyleydi. Yaa ben çok faydasını gördüm. Aynı zamanda da tüp bebeğe başladım bu süre içinde de kullanacagim. Hiç olmayan akintilarim bu Macun sayesinde olmaya başladı. Çok terettut ederek almıştım ama gerçekten