- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
Sağdaki testte biraz koyuluk var gibi canım elinde hiç ovülasyon testi var mı birde onunla baksanEki Görüntüle 2259988 kızlar testim yeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağdaki testte biraz koyuluk var gibi canım elinde hiç ovülasyon testi var mı birde onunla baksanEki Görüntüle 2259988 kızlar testim yeni
Çok fena kasık agrım başladı bile yarına olurum herhalde canımSağdaki testte biraz koyuluk var gibi canım elinde hiç ovülasyon testi var mı birde onunla baksan
Hayırlısı canım. Benimde günümün geçtiği oluyo bu macunu kullandigimdaAdet oldum...1 gün
Canım bende 5. Kutu bittikten sonra bıraktım artık ama şuan doktora gidip geliyorum. FSH degerime çok faydası oldu ama macunun en son 7ye düşmüştü ki bu benim şu zamana kadar hiç görmediğim bı değerdi. Çok mutlu oldum ve doktor baslatmadi kendiliginden olabilir dedi olmazsa temmuzda baslayacak tüp bebek tedavisine. Böyle hakkımızda hayırlısı.Kizlar uzun zaman olmus,merhabaa takip eden hwrkese...,,1 ay macuna ara verdim bu ay tekrardan basladim.adetime bir hafta var., sadece gogus ucu agrim var ,dokunamiyorum ..yumurtlama gunumde 12,13 ve 15. Gun birlikte olundu .o kadar yogun bir aydi ki anlatamam.temmuzda da yogunum,sonra direk dr a gidicem sizde ne var ne yok...
Kaç yıldır bekliyorsun canım. Sen yine kendiliğinden hamile kalabiliyosun ne güzel. Ben 7 yıldır bekliyorum dile kolay bu duyguyu hiç tatmadimAgladigim,uzuldugum,isyan noktasina geldigim cok oldu ,,okuyarak,yazarak,orgu orerek,dogayla,arkadslarla atlattim gunlerimi cok sukur,,, sabir beni buyuttu ,olgunlastirdi..
bu macunları nereden aldınız kızlar, tahmin ettiğim bir yer var orası mı diye merak ettim de
ben de macunhanede gördüm kuzu 3 kavanoz bitirmek gerekiyormusClife yazmışlar canım, ben de macunhaneninkini kullanıyorum iki aydır
3 yil bitiyor artik...Kaç yıldır bekliyorsun canım. Sen yine kendiliğinden hamile kalabiliyosun ne güzel. Ben 7 yıldır bekliyorum dile kolay bu duyguyu hiç tatmadim
Bende örgü oyuncak örerek ve temizlik yaparak unutuyorum bu sıkıntımı yoksa kafayı yicek gibi oluyorum
Kimi yarim kavonozla kimi 5 pakette hamile kaldi,hormonlari dengeliyor ve hamile kalmaya yardimci oluyorben de macunhanede gördüm kuzu 3 kavanoz bitirmek gerekiyormus
Clilife canim kullandigimbu macunları nereden aldınız kızlar, tahmin ettiğim bir yer var orası mı diye merak ettim de
Clilife kendi sayfasindan aldim cnmbu macunları nereden aldınız kızlar, tahmin ettiğim bir yer var orası mı diye merak ettim de