Gebeliğe Hazırlık balli bitkisel karisim ile hamile kalmaya calisiyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar uzun zaman olmus,merhabaa takip eden hwrkese...,,1 ay macuna ara verdim bu ay tekrardan basladim.adetime bir hafta var., sadece gogus ucu agrim var ,dokunamiyorum ..yumurtlama gunumde 12,13 ve 15. Gun birlikte olundu .o kadar yogun bir aydi ki anlatamam.temmuzda da yogunum,sonra direk dr a gidicem😅 sizde ne var ne yok...

Evlendigim zaman hemen cocuk istemedik,4 yil ..sonra istedik,dr a gittim cocuk sahibi olmak istiyorum diye,kan tahlilleri hormon testleri yapildi,folat eksikligi ve d vitamini eksikligi cikti,gunleri var dedi..

Neyse bes ay gecti aradan,hamile kalamiyorum,dr a gittim tekrardan b12 ve demir takviyesi verdi,kilo ver dedi,,65 kiloya indim,6 kilo verdim,esim rahatsizlandi kortizon verdiler 8 ay korunduk,,bitince dr izin verdi...,dort ay sonra hamile kaldim ..bebegim in kalbi durdu,cinsiyetini ogrenmeye gittigimde,,sabir dunyasi,yiyecegi ekmek bu kadarmis dedim...6 ay korunma verdi...bu arada verdigim kiloyu tekrar aldim...neyse 6 ay bitti tekrardan basladik calismalara,,3 ayda tekrr hamile kaldim..beta 128 cikti..nasil mutluyum ama bel agrim fena,,adet gunum geldi adet oldum hemen...dr a gittim dusuk yapiyorsun dedi,,,kurtaj olan yere yerlesmeye calismis olmamis ,,yaran iyilesmemis dedi,,,4 ay korunma verdi,,,

Bizde bu ara ise verdik kendimizi ,,sonra dr stres cok etkili rahat birakinca oluyor dedi,,bende bu macuna basladim,,2 paket bitti,3.kutudayim, 1 ay daha kullanicam,,diyete tekrardan baslicam,,,dr yazin hamile kalmak cok daha kolay oluyor dedi...en cok yazin hamile kalinirmis 😄 ne kadar sabirliymisim,,eskiden bu kadar cok cocuk sahibi olmak istemezdim,sasirirdim,,ama artik hazirim bekliyorum

Biraz derdimi anlatmak istedim size,yalniz degiliz hic birimiz,sabirla,duayla,emekle bekliyoruz😉

Agladigim,uzuldugum,isyan noktasina geldigim cok oldu ,,okuyarak,yazarak,orgu orerek,dogayla,arkadslarla atlattim gunlerimi cok sukur,,, sabir beni buyuttu ,olgunlastirdi..

Kizlar uzun zaman olmus,merhabaa takip eden hwrkese...,,1 ay macuna ara verdim bu ay tekrardan basladim.adetime bir hafta var., sadece gogus ucu agrim var ,dokunamiyorum ..yumurtlama gunumde 12,13 ve 15. Gun birlikte olundu .o kadar yogun bir aydi ki anlatamam.temmuzda da yogunum,sonra direk dr a gidicem😅 sizde ne var ne yok...
Canım bende 5. Kutu bittikten sonra bıraktım artık ama şuan doktora gidip geliyorum. FSH degerime çok faydası oldu ama macunun en son 7ye düşmüştü ki bu benim şu zamana kadar hiç görmediğim bı değerdi. Çok mutlu oldum ve doktor baslatmadi kendiliginden olabilir dedi olmazsa temmuzda baslayacak tüp bebek tedavisine. Böyle hakkımızda hayırlısı.

Agladigim,uzuldugum,isyan noktasina geldigim cok oldu ,,okuyarak,yazarak,orgu orerek,dogayla,arkadslarla atlattim gunlerimi cok sukur,,, sabir beni buyuttu ,olgunlastirdi..
Kaç yıldır bekliyorsun canım. Sen yine kendiliğinden hamile kalabiliyosun ne güzel. Ben 7 yıldır bekliyorum dile kolay bu duyguyu hiç tatmadim 😔
Bende örgü oyuncak örerek ve temizlik yaparak unutuyorum bu sıkıntımı yoksa kafayı yicek gibi oluyorum

bu macunları nereden aldınız kızlar, tahmin ettiğim bir yer var orası mı diye merak ettim de

Kaç yıldır bekliyorsun canım. Sen yine kendiliğinden hamile kalabiliyosun ne güzel. Ben 7 yıldır bekliyorum dile kolay bu duyguyu hiç tatmadim 😔
Bende örgü oyuncak örerek ve temizlik yaparak unutuyorum bu sıkıntımı yoksa kafayı yicek gibi oluyorum
3 yil bitiyor artik...

X