Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben bir kutu kullanmama rağmen iki aydır düzenli adet görüyorum2.adetimi 25.gun 3.adetimi de 25.gunde oldum...
Canim en net 4 gun gecikecek ..oyle test yaparsan cikarBnde adetini bekliyorum baklim yarin gnumbu gunku testler negatif dogl olrak
Son 3 ay ne zaman adet olduysan kacgunde toplayip 3 e boluyorsun...diyelim 32 cikti 16.gun birakiyorsunKızlar adeti düzseniz olanlar için yumurtlama günüm ne zaman hesaplayamıyorum bende bu macunu kullanmak istiyorum ama hangi gün bıraksam onu bilemedim. Aranızda benim gibi olan var mı?
Canim 4 ay duzenli kullan mutlaka bol su ve yuruyusle destekle...benim iki ay esim sehir disindaydi ...Merhaba arkadaşlar bende bu macunu kullanmaya başladım eylülde bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıktı kürtaj oldum kanamam durmadığı için kasım başında tekrardan kürtaj oldum 2 aydır tekrardan başladık çalısmalara ama olmadı. Bu ay geciktigi icin doktorum tarlusal verdi hormon testi yaptirmami istedi bi sıkıntı çıkmadı testlerde adetin 3.günü gel dedi ilac bitti bugun hasta oldum macunu da bugün kullanmaya başladım. Pazartesi de tekrardan gideceğim doktora. 1.5 yıllik evliyim polikistik over var bendede hic korunmadik. İnşallah hayırlı haberlerinizi okuruz hep birlikte :)
Aynen canim dikkat etmene gerek yok,sifa olsunBenim eşim polis cogu zaman aksamlari evde olmuyo ayda bir 20 gunluk sehr disi gorevine gidiyor o yuzden bizde cogu zaman denk getiremiyorz malesef spor yapiyorum zaten gunluk 2.5 3 litre suyumu da iciyorum ekstradan dikkat etmeme gerek kalmayacak sanirim :)
Aynen canim dikkat etmene gerek yok,sifa olsun
Bende hamile kaldigimda agustos ayında bir üşüdüm ki anlatamam, sanki sıtma tuttu, esim uzerime ne bulursa örtmüştü, hadi bakalim hayırlısı24.günüm... yarın adet olmam gerek bakalım çok üşüyorum bu defa
Aaa çok iyi ilk defa duydum.Bende hamile kaldigimda agustos ayında bir üşüdüm ki anlatamam, sanki sıtma tuttu, esim uzerime ne bulursa örtmüştü, hadi bakalim hayırlısı
Bu arada göğüs ucu agrisi da belirti, elektrik çarpıyor gibi olurdu, guzel haberlerini bekliyorumAaa çok iyi ilk defa duydum.