Balkondayız🥂

Yok bu balkon sözde benim balkon ahahsh sizi misafirliğe çağırdım hadi gelin anlamında

Ben iyiyim sen nasılsın primula
Ha anladım, o saatler benim horul horul ay pardon zarif ve mışıl mışıl uyuduğum saatler olduğundan yakalayamamışım
İyiyim ben de, işte sıcak, nem, yapış, tipik bir durgun pazar olmakta...

Ha anladım, o saatler benim horul horul ay pardon zarif ve mışıl mışıl uyuduğum saatler olduğundan yakalayamamışım
İyiyim ben de, işte sıcak, nem, yapış, tipik bir durgun pazar olmakta...
Akşama serinler burası, şenleniriz

Hahahah evet dimi ben de mışıl mışıl prenseslerrr gibi

Hahahahahhaha

Balkon dağılmış üşüdünüz tabi iyi geceler kızlarrr
Herkes gidip uyuyunca ben sabah ezanında her yeri topladım, bulaşıkları yıkadım, balkonu yıkadım yattım çünkü Başak burcu olmak bunu gerektirir.
Kapatılan falların birinde de üç vakte kadar büyük bir aşk var ma artık kimin bilemedim.

Eve düşen yıldırım gibi girdin sohbetin tam ortasına. Sen dün gece neredeydin
ben dün gece uyuklarken rast gele aşağıda gördüğüm eski konuları sırayla tıkladım okurken uyumuşum bildirim falan görmedim,bilseydim ayağa kalkar kahve yapar balkona gelirdim

ben dün gece uyuklarken rast gele aşağıda gördüğüm eski konuları sırayla tıkladım okurken uyumuşum bildirim falan görmedim,bilseydim ayağa kalkar kahve yapar balkona gelirdim
Demek sen de erzurumzedesin ahahahahaja hoşgeldinn akşama kaybolma

Yaaa uyandırsaydın yardım etseydik ama sızdık tabi eline sağlık
İnşallah benimdir lütfen yani ahshahah

Kızlarrr nasılsınızz

Benim modum yerlerde. Sebebi de yok üstelik patlayacağım sıkıntıdan.

İyiyizz, bugün ev işlerinden dolayı yerlerde benim mod da, pazarı ev işleriyle geçirmek kadar kötüsü yok

Benim modum iyiydi, eşim gece vardiyasına gideceği için akşama kadar mızmızlandı durdu, beni de çökertti.
Okula gitmemek için mızırdanan çocuklar gibi, dövesim geldi artık bir ara.
Gündüz de elektrik kesintisi yüzünden yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamadım. Yemek bile yapamadım, tost yedik.
Çok şükür işe yolladım. Şimdi biraz toparlıyorum zihnimi:)

İyiyizz, bugün ev işlerinden dolayı yerlerde benim mod da, pazarı ev işleriyle geçirmek kadar kötüsü yok
Ctesi çalışmıyorsan ctesi halletmek en güzeli. Hele de cuma halin kaldıysa ctesiye de iş bırakmamak çok iyi oluyor. Ctesi önümüzdeki haftaya hazırlık, pazar da keyif günü yapıyorum

Ahhahaja dövdükten sonra öp de barışalım güllerin gülü derdin
Afiyet olsuuun ay tost çok severim

Bizim kızlar nerede ve ne durumda, balkon neden tenha

Evrimnecla Berlin Hanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…