Var kız getireyim ahahhsdj hoşgeldin kolay buldun mu eviAy canım çok muhabbet çekiyor kenarda kolamı içsem olur mu helal drink takılıyorum askdlflföşgşg
Hoşgeldinn bebeeeğimm yemek yedin mi hazırlayalım bişeylerOo mandalinalı schweppesimi aldim geldiim hellö
Ben zaten kapalı fincanım cebimde geziyorum hiç kurcalama ahahahahahahahahahAy canlarım jdjdhf ben de size bi kahve yapıp falınıza bakayım
Oo erzurumzede kaderdaşım gelmiş, bu gece herkes bize yaksınAy canlarım jdjdhf ben de size bi kahve yapıp falınıza bakayım
Hahaahhshshs şşşşş bu masada efkar yokkkk onlarrrrr bizi kaybettiii. Ariycakkk çok ariycakkkk ama açmicamm, aratma bana onu tamam mı al elimden telefonuOo erzurumzede kaderdaşım gelmiş, bu gece herkes bize yaksın
Erzurumlu bi flörtüm vardı Hakkı o aklıma geldi. Ayrılırken ah etmişti bana. Bazen eşimle kavga edince hatırlıyorum o ah yüzünden mi kavga ediyoruz diye adlflglşgşbşOo erzurumzede kaderdaşım gelmiş, bu gece herkes bize yaksın
Erzurumlular ve küpekler uzak dursun yazxam alnımaOo erzurumzede kaderdaşım gelmiş, bu gece herkes bize yaksın
ara bozmak her ah edenin HAKKIErzurumlu bi flörtüm vardı Hakkı o aklıma geldi. Ayrılırken ah etmişti bana. Bazen eşimle kavga edince hatırlıyorum o ah yüzünden mi kavga ediyoruz diye adlflglşgşbş
jsjjwwjj bacım cidden içiyorara bozmak her ah edenin HAKKI
Niye ah etmiş bu Erzurumluların kadınlarla problemi neErzurumlu bi flörtüm vardı Hakkı o aklıma geldi. Ayrılırken ah etmişti bana. Bazen eşimle kavga edince hatırlıyorum o ah yüzünden mi kavga ediyoruz diye adlflglşgşbş
Ayrılmayalım dedi beni de sıkmıştı. Kızım sen asla mutlu olamazsın ahım var sana falan dedi asmfögöglgşNiye ah etmiş bu Erzurumluların kadınlarla problemi ne
Kız ben sarhoş olunca ağırbaşlı oluyorum tam tersi agahahahahahjsjjwwjj bacım cidden içiyor
Mutluluk asıl senden ayrılanın hakkı deyip video gönder nekdar mutlu oldğunu görsünAyrılmayalım dedi beni de sıkmıştı. Kızım sen asla mutlu olamazsın ahım var sana falan dedi asmfögöglgş