- 15 Mart 2022
- 84
- 106
Ctesi çalışmıyorsan ctesi halletmek en güzeli. Hele de cuma halin kaldıysa ctesiye de iş bırakmamak çok iyi oluyor. Ctesi önümüzdeki haftaya hazırlık, pazar da keyif günü yapıyorum
Ahahahhahahahaha gapıyı bi yitti ama güzel yitti. Onlar çok tatlı bir çiftti ya. Dövemem ama adam iki metre. Boyum yetmiyor bazı şeylere. Ama tost evet güzeldi:) teşekkür ederim bebişim. Bilmiyorum aslında siyasetin çok içinde olup sürekli ideolojik olarak savunduğu taraf kaybedenAhhahaja dövdükten sonra öp de barışalım güllerin gülü derdin
Afiyet olsuuun ay tost çok severim
Bizim kızlar nerede ve ne durumda, balkon neden tenha
Evrimnecla @Berlin Hanim
Ben o adama çok üzülmüştüm. O da kadıncağızı dövüyormuş o zaman da kadına üzüldüm. Ne bileyim ya şu dövme işini kim icat ettiyse yani.Ahahahhahahahaha gapıyı bi yitti ama güzel yitti. Onlar çok tatlı bir çiftti ya. Dövemem ama adam iki metre. Boyum yetmiyor bazı şeylere. Ama tost evet güzeldi:) teşekkür ederim bebişim. Bilmiyorum aslında siyasetin çok içinde olup sürekli ideolojik olarak savunduğu taraf kaybedenCemoos var. Çıkıp bir balkon konuşması yapar mı emin olamadım
Ne demiştim beyim balkona izin vermiyor ben ancak mutfak konuşması yaparim agdhshjsjsAhahahhahahahaha gapıyı bi yitti ama güzel yitti. Onlar çok tatlı bir çiftti ya. Dövemem ama adam iki metre. Boyum yetmiyor bazı şeylere. Ama tost evet güzeldi:) teşekkür ederim bebişim. Bilmiyorum aslında siyasetin çok içinde olup sürekli ideolojik olarak savunduğu taraf kaybedenCemoos var. Çıkıp bir balkon konuşması yapar mı emin olamadım
Mutfak balkonundan seslen ulusa:)Ne demiştim beyim balkona izin vermiyor ben ancak mutfak konuşması yaparim agdhshjsjs
Balkona çıkamıyorum kızım ben genelde evde yarı çıplak dolaştığım için eşim izin vermiyorMutfak balkonundan seslen ulusa:)
Sen eşini dinlemeye ne zaman başladın yav? Rüyalar ne oldu vantilatör ne oldu?Balkona çıkamıyorum kızım ben genelde evde yarı çıplak dolaştığım için eşim izin vermiyor
Gerekirse balkona çıkmamak pahasına tarzından ödün vermeyeceksin işte böyle ahshdh takdir ve tebrik ederim işte kadın işte kırmızı çizgileriBalkona çıkamıyorum kızım ben genelde evde yarı çıplak dolaştığım için eşim izin vermiyor
Rüyalarımı ele geçiremiyor ama apartmandaki adamları tanıyor ya bari herkes bakmasın diyor agxhshjzjxjxkSen eşini dinlemeye ne zaman başladın yav? Rüyalar ne oldu vantilatör ne oldu?
Ne diyeyim saygıyla eğiliyorum.Rüyalarımı ele geçiremiyor ama apartmandaki adamları tanıyor ya bari herkes bakmasın diyor agxhshjzjxjxk
Aydınlanasım var lütfen bana da anlatır mısınız shshjsNe diyeyim saygıyla eğiliyorum.
Onun mahremi,Aydınlanasım var lütfen bana da anlatır mısınız shshjs
Senin konunda atılmıştı temelleriNe güzel bir başlık, ne güzel bir konu.Öyle yoğunum ki bir türlü katılamadım. Bir ara gelip bir yerden dahil olcam inşallah.
Aşkım iyi ki anlatmadınOnun mahremi,Cemoos kendisi anlatsın ben dedikoduyu sevmem. Rüyasında Çağatay Ulusoy ile aşk yaşıyormuş
Ben girizgah yaptım, konu uzun dahaAşkım iyi ki anlatmadın
Bı sefercik cagatayla öpüşdum diye kiskaniyollar beniAydınlanasım var lütfen bana da anlatır mısınız shshjs
Benim konumSenin konunda atılmıştı temelleri
Bekleriz pamuk kuzuum