Balkondayız🥂

Evet genelde öyle yapıyorum da, bu cumartesi evde olmayınca bugüne sarktı, dolayısıyla berbat bir gün gelişti, biraz yürüyüş yapalım dedik, sonra yorgunluktan vazgeçtim, bugünü bu şekilde kabullendik bu haftalık:)
Ctesi çalışmıyorsan ctesi halletmek en güzeli. Hele de cuma halin kaldıysa ctesiye de iş bırakmamak çok iyi oluyor. Ctesi önümüzdeki haftaya hazırlık, pazar da keyif günü yapıyorum :KK66:

Ahhahaja dövdükten sonra öp de barışalım güllerin gülü derdin :halay:
Afiyet olsuuun ay tost çok severim :KK53:

Bizim kızlar nerede ve ne durumda, balkon neden tenha :KK75:

Evrimnecla Evrimnecla @Berlin Hanim
Ahahahhahahahaha gapıyı bi yitti ama güzel yitti. Onlar çok tatlı bir çiftti ya. Dövemem ama adam iki metre. Boyum yetmiyor bazı şeylere. Ama tost evet güzeldi:) teşekkür ederim bebişim. Bilmiyorum aslında siyasetin çok içinde olup sürekli ideolojik olarak savunduğu taraf kaybeden Cemoos Cemoos var. Çıkıp bir balkon konuşması yapar mı emin olamadım😂

Ahahahhahahahaha gapıyı bi yitti ama güzel yitti. Onlar çok tatlı bir çiftti ya. Dövemem ama adam iki metre. Boyum yetmiyor bazı şeylere. Ama tost evet güzeldi:) teşekkür ederim bebişim. Bilmiyorum aslında siyasetin çok içinde olup sürekli ideolojik olarak savunduğu taraf kaybeden Cemoos Cemoos var. Çıkıp bir balkon konuşması yapar mı emin olamadım😂
Ben o adama çok üzülmüştüm. O da kadıncağızı dövüyormuş o zaman da kadına üzüldüm. Ne bileyim ya şu dövme işini kim icat ettiyse yani.

Yitti ahshsh

Cemoos Cemoos çaya gell

Ne demiştim beyim balkona izin vermiyor ben ancak mutfak konuşması yaparim agdhshjsjs

Balkona çıkamıyorum kızım ben genelde evde yarı çıplak dolaştığım için eşim izin vermiyor 😂
Gerekirse balkona çıkmamak pahasına tarzından ödün vermeyeceksin işte böyle ahshdh takdir ve tebrik ederim işte kadın işte kırmızı çizgileri :halay:

Ne güzel bir başlık, ne güzel bir konu.💙 Öyle yoğunum ki bir türlü katılamadım. Bir ara gelip bir yerden dahil olcam inşallah. 😙

Bi selam vereyim dedim. Çok kalamam. Ara ara komikli şeyler olursa bakar gülerim

X