Balkondayız🥂

Ya şu an balkondayım gerçekten ve saat 1.57. sokakta hıçkırarak ağlayan bir kadın var. Kendisi görünmüyor ama hıçkırıkları duyuluyor. Dondurma boğazıma dizildi, ne oldu diye merak ediyorum bir yandan. Yanında insanlar da var.
Ayyyy :/ bağırış çağırış oldu mu öncesinde? İçim cız etti şimdi.

Ayyyy :/ bağırış çağırış oldu mu öncesinde? İçim cız etti şimdi.
Kapılar kapalı olunca içeri ses gelmiyor, dondurma kutusunu alıp terasa çıktım. Bi de iki tarafta da çevreyolu var çok araç gürültüsü oluyor. Sesler azalınca fark ettim kadın iç çekişini. Bayaa hıçkırıyor. Bariz kadın sesi. Mırıltı ile bir şeyler diyor ama oturduğu kaldırım karanlık, yanında da birileri var. Konuyu anlamadım ama ağladığı çok belli. Benim de içim ezildi böyle.
Yani kadın sokakta ağlıyor.

Kapılar kapalı olunca içeri ses gelmiyor, dondurma kutusunu alıp terasa çıktım. Bi de iki tarafta da çevreyolu var çok araç gürültüsü oluyor. Sesler azalınca fark ettim kadın iç çekişini. Bayaa hıçkırıyor. Bariz kadın sesi. Mırıltı ile bir şeyler diyor ama oturduğu kaldırım karanlık, yanında da birileri var. Konuyu anlamadım ama ağladığı çok belli. Benim de içim ezildi böyle.
Ah canım benim ya. Allah ne derdi varsa dermanını versin, inşallah çok sıkıntıda değildir. Allah yardımcısı olsun inşallah :KK43:

Ah canım benim ya. Allah ne derdi varsa dermanını versin, inşallah çok sıkıntıda değildir. Allah yardımcısı olsun inşallah :KK43:
Kafamı aşağı uzattım görmek için. Yanına bir kız daha geldi, ağlayan kızın elinde telefon sürekli bir şeye bakıyordu. Yanındaki kız da "salak mısın nesine ağlıyorsun onun?" diye azarladı ağlayan kızı. Sanırım bir ayrılık vakası daha olmuş.
Bu neyin retrosuysa, canlı canlı görünmeye başladı. Tadım kaçtı içeri girdim.

Kafamı aşağı uzattım görmek için. Yanına bir kız daha geldi, ağlayan kızın elinde telefon sürekli bir şeye bakıyordu. Yanındaki kız da "salak mısın nesine ağlıyorsun onun?" diye azarladı ağlayan kızı. Sanırım bir ayrılık vakası daha olmuş.
Bu neyin retrosuysa, canlı canlı görünmeye başladı. Tadım kaçtı içeri girdim.
Aslında gerçek yüzler ortaya çıkıyor diyorlar ama bilemicuuuh

Venüs. Benim yönetici gezegenim. İçimden geçti desem yalan olmaz herkesle kavgalıyım😁😁
Gerçek yüzler ortaya çıktı derken, iki yüzlüleri eleme kampanyası gibi mi 😂
Venüs aşk gezegeni olduğu için, kayınvalidem bu kategoride elenenler arasına girer mi diye merak sardı şimdi beni😂

Gerçek yüzler ortaya çıktı derken, iki yüzlüleri eleme kampanyası gibi mi 😂
Venüs aşk gezegeni olduğu için, kayınvalidem bu kategoride elenenler arasına girer mi diye merak sardı şimdi beni😂
O kadar bilemicem ama bitirişler keskin ve net olacak gibi duruyor. 😁😁

X