Balkondayız🥂

Yeni gelini laf çakmak için kullanmışlar oha jdjdsf
Kalite orada işte. Kız da sanmıştır ki ona iltifat edildi. Ben tesettürlü değilim, kız tesettürlüydü. Laf çarptıkları şey benim tesettürsüz oluşum. Bize yakışmaz demişler zaten daha önce oğullarına.

Keşke keeeşke daha önce duysaydım da bitseydi. O yüzden ne zaman böyle uçurum görgü kültür farkı görsem bitince rahat nefes alıyorum kadınlar adına. Aile çok önemli. Diyorum ya çocuklarını da etkileyecek onlar.

İşte bize yakışan gelinimiz mi oldu o zaman
Kız nişanı atmıştır o açıklamadan sonra
Yooo evlenmişler duydum ahahah

Orada kız okusa işte gelinimiz, bize de yakışıyor tam istediğimiz gibi anlamı çıkar. Ama ortak çevremiz direkt anladı benimle kıyaslandığını. Güya beni yerip onu övdüler ama eski kişiyle kıyaslanmak her anlamda acı ve ayıp. Sen kızı niye eski aday ile kıyaslıyorsun ki, bir de anlamadan kıyaslanmış olmak ne kötü. Sataşamaz da bilmediği için.

Yettim gari...
Kurban olduğum Mersin cayır cayır yanıyor duş aldım geldim şimdi
Yazdıklarınızı okuyordum.
Kaybedenler kulübüne çevirmeyin mis gibi balkon sohbetini yav cehenneme kadar yolu var gidenlerin.
Sizin mersininiz bizim de ciğerimiz yaniyoor amaa

Düğününde zeybek oynamak isteyenler bana hep Dila hanım filmini hatırlatıyor, keşke öyle şeyler yapsalar gene.
Düğün salonuna asma tavandan tahterevan ya da gemiyle gelmekten daha güzel ve yaratıcı:)
Ben gene de Kibar Feyzo'daki düğün gibi isterdim ama. O halay hâlâ favorim.
Eli elime değdi de, hem ben yandım hem kendi

İki evlilik yaptım ikisinde de hiçbir hayalim olmadı

Bana sigara yakmak için bahane lazım zaten, ciğeriniz yanıyorsa bizim de ciğerimiz yanmalı.
Her dustugumde 'ne zaman geçer?' başlıklı konuma bakicam harika yorumlar geldi kizlar super yahu hepsi aşırı cool biri diyor en az fazla 3 ay biri diyor Max 1-2 hafta
Ask acisi çekmeye utanir insan

Ahhaahhs için yanıyor ve soğusun diye dondurma yiyorsun ne var bunda
Ya şu an balkondayım gerçekten ve saat 1.57. sokakta hıçkırarak ağlayan bir kadın var. Kendisi görünmüyor ama hıçkırıkları duyuluyor. Dondurma boğazıma dizildi, ne oldu diye merak ediyorum bir yandan. Yanında insanlar da var.

Kim bilir ne derdi var. Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…