Kalite orada işte. Kız da sanmıştır ki ona iltifat edildi. Ben tesettürlü değilim, kız tesettürlüydü. Laf çarptıkları şey benim tesettürsüz oluşum. Bize yakışmaz demişler zaten daha önce oğullarına.Yeni gelini laf çakmak için kullanmışlar oha jdjdsf
Yettim gari...
Yooo evlenmişler duydum ahahahİşte bize yakışan gelinimiz mi oldu o zaman
Kız nişanı atmıştır o açıklamadan sonra
Sıhhatler olsuuun şekerimmYettim gari...
Kurban olduğum Mersin cayır cayır yanıyor duş aldım geldim şimdi
Yazdıklarınızı okuyordum.
Kaybedenler kulübüne çevirmeyin mis gibi balkon sohbetini yav cehenneme kadar yolu var gidenlerin.
Sizin mersininiz bizim de ciğerimiz yaniyoor amaaYettim gari...
Kurban olduğum Mersin cayır cayır yanıyor duş aldım geldim şimdi
Yazdıklarınızı okuyordum.
Kaybedenler kulübüne çevirmeyin mis gibi balkon sohbetini yav cehenneme kadar yolu var gidenlerin.
Bana sigara yakmak için bahane lazım zaten, ciğeriniz yanıyorsa bizim de ciğerimiz yanmalı.Sizin mersininiz bizim de ciğerimiz yaniyoor amaa
Her dustugumde 'ne zaman geçer?' başlıklı konuma bakicam harika yorumlar geldi kizlar super yahu hepsi aşırı cool biri diyor en az fazla 3 ay biri diyor Max 1-2 haftaBana sigara yakmak için bahane lazım zaten, ciğeriniz yanıyorsa bizim de ciğerimiz yanmalı.
Hahahah düşmeyeceksinnHer dustugumde 'ne zaman geçer?' başlıklı konuma bakicam harika yorumlar geldi kizlar super yahu hepsi aşırı cool biri diyor en az fazla 3 ay biri diyor Max 1-2 hafta
Ask acisi çekmeye utanir insan
Hadi yakalım karşılıklı bir sigaraBana sigara yakmak için bahane lazım zaten, ciğeriniz yanıyorsa bizim de ciğerimiz yanmalı.
Aaaaa unuttummm iyi aklına geldi
Ya ben pis boğazıma tüküreyim demin dolapta dondurma gördümHadi yakalım karşılıklı bir sigara
Berlin hanımın aşk acısına ortak olmak için destek veriyordum güya.Ya ben pis boğazıma tüküreyim demin dolapta dondurma gördüm
Allah affetsin şimdi onu gömcem önce.
B Buffalosos gercek bir queen gelmeliAaaaa unuttummm iyi aklına geldibaşka kimler vardı kızlar hatırlayan etiketlesin
Ahhaahhs için yanıyor ve soğusun diye dondurma yiyorsun ne var bundaBerlin hanımın aşk acısına ortak olmak için destek veriyordum güya.
Tam iyi gün dostuyum
Ask acisi diye okuyunca da bi komik gelmiyor değilBerlin hanımın aşk acısına ortak olmak için destek veriyordum güya.
Tam iyi gün dostuyum
Ya şu an balkondayım gerçekten ve saat 1.57. sokakta hıçkırarak ağlayan bir kadın var. Kendisi görünmüyor ama hıçkırıkları duyuluyor. Dondurma boğazıma dizildi, ne oldu diye merak ediyorum bir yandan. Yanında insanlar da var.Ahhaahhs için yanıyor ve soğusun diye dondurma yiyorsun ne var bunda
Kim bilir ne derdi var. Allah yardımcısı olsunYa şu an balkondayım gerçekten ve saat 1.57. sokakta hıçkırarak ağlayan bir kadın var. Kendisi görünmüyor ama hıçkırıkları duyuluyor. Dondurma boğazıma dizildi, ne oldu diye merak ediyorum bir yandan. Yanında insanlar da var.