• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Bana da gelmiş olabilir ,her hafta hamsi tava yapıyorum da :KK53:
Ne yapsınlar KK tarihinde 400 küsür oy aldı ,yine yapılırsa başka tariflerin şansı yok :KK70:
Bana kalırsa her konuda önceki kazanan tarif yapılmamalı :ıslık:

Bana kalırsa her konuda önceki kazanan tarif yapılmamalı :ıslık:
Ben de aynen öyle düşünüyorum :rapci:
Çoğunluk aynı tarife oy verdiği için diğerlerinin şansı daha az oluyor ,o tarif yapılınca diğerlerinin moral çökebiliyor ,şansının az kalmasından dolayı.

Balık severdim ama bu ara duydukça bı uzaklaşma geliyor ortamdan. En son yediğimde de midem bulanmıştı sanırım ondan kaynaklanıyor. Et , makarna , pasta gibi çok sevdiğim şeylerin ardından olmadı bu ya :KK70:
Ama zamanı balığın :KK45:

Mis gibi hamsi ,istavrit kızartma varken midye de neymiş:KK53:
Bugün hamsi tava yaptım .Akşam etiketin gelince sabah açılsaymış konu dedim ki Kazenin mesajını okudum :olamaz: Biz de genelde kızartma yeniliyor .Ben de isterim buğulama ,başka yapayım ama yemiyorlar :bicak:
Ben de hamsi tavayı daha sık yapıyorum;)
Ama diyetten dolayı fırını tercih ediyoruz:KK45:Buğulamayı ben de sevmiyorum:olamaz:

Ben de hamsi tavayı daha sık yapıyorum:KK66:
Ama diyetten dolayı fırını tercih ediyoruz:KK45:Buğulamayı ben de sevmiyorum:olamaz:
Fırında sevmedi bizimkiler ,aynı tadı vermiyor dediler,yoksa işime gelmişti dizip bırakmak fırına :KK53:

Ekmek yenmeyecek:skandal:
Çoktandır yememiştim beyaz ekmek,akşam zaten tartıda bayağı eksideyim diye çeyrek balık ekmek yaptım kendime :sus:

Hamsi örneği yanlış anlaşılmış sanırım, Hamsi yapamazsınız denmemiş, kızartmasını yapıp işte yemeğim bu demeyin denmiş, palamut, lüfer, sardalye de kızartılıp sunulamaz olarak algıladım ben.
Hamsiyle yapılan bir sürü yemek varken üstelik.

Hamsi örneği yanlış anlaşılmış sanırım, Hamsi yapamazsınız denmemiş, kızartmasını yapıp işte yemeğim bu demeyin denmiş, palamut, lüfer, sardalye de kızartılıp sunulamaz olarak algıladım ben.
Ben de öyle anladım :KK69:
Diğer balıklar için de geçerli.
Zaten konu açılsa ne yazılacak kızartma olunca ,balığı temizledim ,yıkadım ,unladım ,kızarttım bitti gitti :KK53:
Hamsiye çeşit çok ta ,genelde tercih edilen kızartması oluyor.

doğru algılamışsın ...

Denizden babam çıksa yerim.:temizlik:
O kadar çok severim.
Amma asla pişiremem.
Bizde zaten tüm yemekleri kocam pişirir.:KK68:
Muhteşem de balık yapar.
Erkekler Kulubü'ndeki yarışmaya bakayım bari... :KK70:
Bol kılçıklı balık olsa da mı?Yerken zorluyor kılçıklı balıklar :bicak:

Ben de öyle anladım :KK69:
Diğer balıklar için de geçerli.
Zaten konu açılsa ne yazılacak kızartma olunca ,balığı temizledim ,yıkadım ,unladım ,kızarttım bitti gitti :KK53:
Hamsiye çeşit çok ta ,genelde tercih edilen kızartması oluyor.

Hatta eğer sürekli aldığınız balıkçınız varsa temizlemesini bile balıkçınız yapıyor, yani geriye unla kızart kısmı kalıyor, ben de kızartmasını severim ama yapımı kolay olduğundan yarışmada olmaması iyi olmuş.

Herkes bütçesi dahilinde bir balık veya diğer Deniz mahsüllerinden yemek yapabilir, mesela kalamar, midye, karides, ıstakoz ki galiba ıstakozun kardeşi sayılıyordu tatlı su da yetişen bir kabukludur kendisi, biz kerevit deriz kerevit de pek bir lezzetlidir, sanırım ben balıklardan çok kabukluları seviyorum :)))

Hatta eğer sürekli aldığınız balıkçınız varsa temizlemesini bile balıkçınız yapıyor, yani geriye unla kızart kısmı kalıyor, ben de kızartmasını severim ama yapımı kolay olduğundan yarışmada olmaması iyi olmuş.

Herkes bütçesi dahilinde bir balık veya diğer Deniz mahsüllerinden yemek yapabilir, mesela kalamar, midye, karides, ıstakoz ki galiba ıstakozun kardeşi sayılıyordu tatlı su da yetişen bir kabukludur kendisi, biz kerevit deriz kerevit de pek bir lezzetlidir, sanırım ben balıklardan çok kabukluları seviyorum :)))
O kadar çok balık çeşiti var ama aldığımız balıklar genelde aynı :olamaz:
Saydığınız balıkların çoğunu hiç yemedim ben mesela :olamaz:

Back