• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Deniz ürünleri. Uzmanlık alanım :)
Vakit bulduğum an gireceğim ve bu kez makarnalardaki gibi sağlıklı takılmayacağım.
Kızartacağım! Unlayacağım! Yağlayacağım! Tuzlara bulayacağım! Çirkinleşeceğimmmm!

:KK70:
Koyyy koyyy yağındanda:KK75: koyyy koyyy tuzundanda:KK75:Koyyy koyyy unundanda:KK75:

Deniz ürünleri. Uzmanlık alanım :)
Vakit bulduğum an gireceğim ve bu kez makarnalardaki gibi sağlıklı takılmayacağım.
Kızartacağım! Unlayacağım! Yağlayacağım! Tuzlara bulayacağım! Çirkinleşeceğimmmm!

:KK70:
:KK70: :KK70:banada yolla ben evde yapmiyorum ama hazır yerim :70:

Diyete uygun kategori değil mi sorun yok:KK45:sonra seyredip seyredip şişmeyelim :KK70:@MiuLego :KK22:
Hahahahaha efseirm her gün gel buraya artık şişkinlik yapmaz bakmak ödem yapmaz gel gel :D
Oooo Efser sahalara mı dönüyorsun:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Tabi ki diyete uygun bir kategori:halay:
@MiuLego balık yapalım mı:rapci:
Ay nevo tüm takımı buraya yönlendirelim bu yarışma harika olmuş :rolleyes:

Hahahahaha efseirm her gün gel buraya artık şişkinlik yapmaz bakmak ödem yapmaz gel gel :KK70:

Ay nevo tüm takımı buraya yönlendirelim bu yarışma harika olmuş :rolleyes:
Tamam canım hepsini bekliyorum:rolleyes:

Eşi muhteşem balıklar,kalamarlar,ahtapotlar tutan bir hatun olarak bu kategoriye katılmak kaçınılmaz sanırım. :bicak::KK51:
20171130_204617.jpg
20171130_204634.jpg
20171130_204752.jpg
20171130_204824.jpg
20171130_205057.jpg
20171130_205211.jpg

Aşkolsun ne zaman kandırdım..:KK12:
Yok düşünüyorum gerçekten. Bakalım karar verebilirsem ne yapacağıma :KK73:
Dur bakayım en son ne zaman katılmışsın:olamaz:Çokkkkkk olmuş gibi geldi:KK53:
Bu sefer katılmazsan kandırmış olursun:KK35::skandal:
Tamam sabırsızlıkla bekliyoruz:halay:Ama çok erken katılma:sus:yarışmacılarımızı kaçırma:skandal:Eminim çok güzel bir tarif ve sunum olur:halay:

Back