Koyyy koyyy yağındandaDeniz ürünleri. Uzmanlık alanım :)
Vakit bulduğum an gireceğim ve bu kez makarnalardaki gibi sağlıklı takılmayacağım.
Kızartacağım! Unlayacağım! Yağlayacağım! Tuzlara bulayacağım! Çirkinleşeceğimmmm!
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyyy koyyy yağındandaDeniz ürünleri. Uzmanlık alanım :)
Vakit bulduğum an gireceğim ve bu kez makarnalardaki gibi sağlıklı takılmayacağım.
Kızartacağım! Unlayacağım! Yağlayacağım! Tuzlara bulayacağım! Çirkinleşeceğimmmm!
![]()
Doğru balık yapmak daha zorİkisi kıyaslanamaz bile![]()
Hic ilgi alanım degil
Deniz ürünleri. Uzmanlık alanım :)
![]()
Hamsi tava yapmak 30 dk sürmezDoğru balık yapmak daha zorhazır keke meyve koymak kremsanti sürmek ne kadar zor olabilir
Tamam öyle olsunHic ilgi alanım degilyerim ama yapmam evde pişerse yiyemem gibi sorunlar yaşıyorum
![]()
Hamsi tava yapmak 30 dk sürmez![]()
Zor yemesine alıştımTamam öyle olsun![]()
Sen yap ekle canım biz yemek tarifleri bölümüne taşırız.İnan 2 saniye sürmüyor...eşim hazır dışardan alip geliyor onla katılıcaktım olmadı
![]()
Ben de hep kendim yaparım dışardan pek yiyemiyorumZor yemesine alıştımhenüz pişirmeye gecemedim
![]()
Hahahahaha efseirm her gün gel buraya artık şişkinlik yapmaz bakmak ödem yapmaz gel gelDiyete uygun kategori değil mi sorun yoksonra seyredip seyredip şişmeyelim
@MiuLego
![]()
Ay nevo tüm takımı buraya yönlendirelim bu yarışma harika olmuş
Tamam canım hepsini bekliyorumHahahahaha efseirm her gün gel buraya artık şişkinlik yapmaz bakmak ödem yapmaz gel gel
Ay nevo tüm takımı buraya yönlendirelim bu yarışma harika olmuş![]()
Bana belli olmazHahahahaha efseirm her gün gel buraya artık şişkinlik yapmaz bakmak ödem yapmaz gel gel
Ay nevo tüm takımı buraya yönlendirelim bu yarışma harika olmuş![]()
Sahi miEşi muhteşem balıklar,kalamarlar,ahtapotlar tutan bir hatun olarak bu kategoriye katılmak kaçınılmaz sanırım.Eki Görüntüle 2073775 Eki Görüntüle 2073777 Eki Görüntüle 2073779 Eki Görüntüle 2073780 Eki Görüntüle 2073781 Eki Görüntüle 2073782
Balık ödem yapmazBana belli olmazşişerim mişerim sonra
![]()
Birde bunlar temizlenecekEşi muhteşem balıklar,kalamarlar,ahtapotlar tutan bir hatun olarak bu kategoriye katılmak kaçınılmaz sanırım.Eki Görüntüle 2073775 Eki Görüntüle 2073777 Eki Görüntüle 2073779 Eki Görüntüle 2073780 Eki Görüntüle 2073781 Eki Görüntüle 2073782
Sahi mi
Yine bizi kandırmıyorsun değil mi![]()
Dur bakayım en son ne zaman katılmışsınAşkolsun ne zaman kandırdım..
Yok düşünüyorum gerçekten. Bakalım karar verebilirsem ne yapacağıma![]()