Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sus sus bende mahcubumO kadar profiline gelip bebeğine hayırlı olsun diyecektim nasip olmadı,nasip buraya imiş
Ben de o hisse kapıldım da ,mesaj Kazen'in olduğu için cevap yazamadımYapmayınnnn
Seni reddediyoruz bu ilgisizliğinden dolayıO kadar profiline gelip bebeğine hayırlı olsun diyecektim nasip olmadı,nasip buraya imiş
aynı görüşteyiz :)Bir rizeli olarak gerçekten merak ettim hamsi tava neden olmaz basit mi geldi ki balıkla ugraşmak bence hiç bir zaman basit birşey değildir hazır pandispanyayala pasta olurken hamsi tava olmaması üzdü
Ölürüm ... Parmaklarımı yerim, lakin son 2 senedir hiç yakalamıyorum ahtapot....
Eki Görüntüle 2074008
Kızz ne alaka, kazen bizi yicek miBen de o hisse kapıldım da ,mesaj Kazen'in olduğu için cevap yazamadım
Biz kadınlar ellerimizle beslesek yemeye kıyamayızYunanistan da yediğimizi hatırlıyormusun Bey ?Ondan daha iyisini yemedim.Tadı damağımda kaldı.
Sayende ahtapotlarla aramızda duygusal bir bağ oluştuğundan ne tutuyorsun ne de yiyebiliyoruz artık
( Kazen in ahtapotlarla arasında çok özel bir bağ var.Elleriyle besler,büyütür falan.Ahtapotlara fısıldayan adam diyorum kendisine...)
yahu anlamadınız mı hala ? Hatuna rakip çıkmayacak hediyeyi biz kazanacağız o yüzden kızartma yok dedim ...
[/QUOTE]Bir kaç resim atiyim size daha önce yaptıklarımdan heveslenin balık yapmaya .Bende değişik tarifleri merakla bekliyorumm.
Mesela somonu burda bir tarif görüp denemiştim ilk
Domestosla mutfak temizliği,Türk kahvesi yapımı ,eski br kapta yumuşatıcı kaynatmak biraz hafifletiyorBende balığı çok severim çok yaparım evde ama o kokusu beni mahvediyor 2 gün evden çıkmıyor
Kızartmayız pilav yaparız bizde, hamsili pilavı da saymayacak misun :)
Bende balığı çok severim çok yaparım evde ama o kokusu beni mahvediyor 2 gün evden çıkmıyor