- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
- 548
Allah iyiliğini versin tuzsuzHaha canımın ici rica ederim aman ben yarışma için değil yemek yapmayı sevdiğim için katılıyorum canım yarışma ikinci planda
Kizzzz sen şimdi madalyalı olunca bele olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyiliğini versin tuzsuzHaha canımın ici rica ederim aman ben yarışma için değil yemek yapmayı sevdiğim için katılıyorum canım yarışma ikinci planda
Tebrik ederim canım hayırlı olsunayy guldurdun beni kuzum Allah ta seni guldursuninsallah sende madalyali olursun cicegimm.evet madalyamm gelince hem oyle hemde böyle olcam
Coookk tesekkur ederim bitaneeeemmAllah iyiliğini versin tuzsuz
Tebrik ederim canım hayırlı olsun
Tebrik ederim canım hayırlı olsunayy guldurdun beni kuzum Allah ta seni guldursuninsallah sende madalyali olursun cicegimm.evet madalyamm gelince hem oyle hemde böyle olcam
öpme gııı hastayım benyerim yaaaaa cok tatlis konusma oyleeeeeeee oyyyyy canim benim
Noldu gızzzz hastayım kendim gülemiyom bari siz gülün didimAllah iyiliğini versin tuzsuz
Tebrik ederim canım hayırlı olsun
Gecmis olsun tuzsuzum,limonlu su ic bol bol,daha erken iyilesirsinöpme gııı hastayım ben
Ben ölürsem rahat edicem yeminle zeytin toplamaya gidiyoz iki gün daha var sonunda ölüm gelecek oralardan icmedigim şey kalmadiGecmis olsun tuzsuzum,limonlu su ic bol bol,daha erken iyilesirsin
Canım tarifini çok beğenmiştim denemeyi düşünüyorum
Tarifime oy veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim
@Forse
@baharnaz
@rabia01
@hunter7
@Kozlenmis patates
@FBahar
@jenesuisquunechanson
@lizge_08
@raava
@prag
@kskada
@begum75
@damdan
@Etabiti
@nehirnil111
@Makbule007
@xDerinMavix
@elmadilimi
@Kelebekcikkk
@Loverdose
@DRNNFRYSMN
@Be_Ni_1012
@yarentumen
Zehra_mda
@fatoceren8888
@Sahrud94
@asksizmevsim
@Cgkfte
@Helcin10
@yunus_ciklet
@maylins
@sinkar
@AcemiYolcu
@Greeneliton
@tevafuk55
@MiuLego
@wiyolet
@vaveylaaaaaa
@KutupSumrusu
@-Gul-
@nilie
@keptinn
@SuSKuNKuS
@Aslindasli
@Patiniko
@-ukte
@Fil-izmir
@ezgiiietommmm
@Faryemus
__Eva_
@gamyok
@pirayegibi
@Nida615
@Birmeleks
@nimesay3327
@myhappyending
@Just Happy
@Milcem
@dantelangles
@_Maral_mrl
@Peri anne
Teşekkür ederim canımCanım tarifini çok beğenmiştim denemeyi düşünüyorum
İkinci olmuşsun ama olsun nasip değilmiş ❤
Tövbe de kuzum,rabbim uzun ömürler nasip etsin ❤❤Ben ölürsem rahat edicem yeminle zeytin toplamaya gidiyoz iki gün daha var sonunda ölüm gelecek oralardan icmedigim şey kalmadi
Ama öyle yaaa cocom biktim hasta olmaktan biyerim agriyo demek istemiyorum artık ama hep hasta hep hastaTövbe de kuzum,rabbim uzun ömürler nasip etsin ❤❤
TebriklerArkadaslar degerli oylariniz icin hepinize cok tesekkur ediyor ve tek tek sevgilerimi yolluyorum..sayenizde birinci oldum sizlere ne kadar tesekkur etsem az.bana bu mutlulugu yasattiginiz icin cok sagolun.sizlerin sayesinde profilimde madalya tasiyacagim.tekrar tekrar tesekkur ederim
- @CitlembiK
- @Eliffezgi
- @blueworld
- @masumm
- @Os_gul
- @f.b.t.l
- @Vaveylala
- @M e g
- @Tikkabilla
- @Barbekusoslumars
- @ferda88
- @Gokcenn
- @ada81
- @sahra_melisa
- Nevreste
- @asdes
- @evTik
- @changelife
- @schadenfreude
- @sirinsmurff
- @chiLL
- @derindenizlerden
- @wendigo
- @BoO_
- @HAbibte
- @womennn
- @OKYANUSYAA
- @missERE
- @Vanillav
- @efecikim
- @ezgi80
- @sayer
- @a-nur
- @NurrBanuu
- @CuriousCat
- @Portakal Sulu Ordek
- @Nurrcaneliff
- @nisamelek
- @Elos35
- @nscckts
- @nefesalnefesver
- @Maybe Ladyy
- @_Meva_
- @elmasli
- @TurkuazKrampon
- @Cimcime 39
- @elizz0006
- @zey90nep
- @ilknurrr22
- @zezelina
- @Minel00
- @Elifff82
- @zeynep_88_
- @-Mahperi-
- @MorVampirella
- @adalinurcan
- @Pamuklarperisi
- @deynepnaz
- @ervanazim
- @Mazikeen
- @EmiraSalih
- @Hande1166
- @missmadam
- @Similo
- @Bitter_girl
- @Rossss68
- @TamBirRabia
- @Makyajkolik13
- @kubra2553
- @Nurumcan94
- @Hayalimdi gercek oldu
- @Coolpeople
- @AmLmad
- @Hrydmr
- @JustPeace
- @madamhd
- @ScarletTr
- @minik meleklerim
- @smyr35
- @Niloss_tk
- @Saricik3
- @ankarali_94
- @Cm_mltm
- married_woman
- @geodal
- @csm68
- @BaharTuncay
- @1var2yok
- @Zen71
- @Karakiz23
- @Kore-Manya
- @uckizannesii
- @Dutreceli
- @Yildiztozu16
- @elanoraa
- @busesabanci
- @Oppssi
- @nmtmry
- @mutlulukO
- @ozveoz
- @emek80
Bu yarismayi duzenleyen bizlere bu guzel firsatlari sunan Kazen abiye sonsuz tesekkur ediyorum
Nevreste canim nevom editorum sana da cok tesekkur ederim cok emek veriyorsun bu bolume.
Hepinizi cok seviyorum sagolun var olun
Bak antibiyotik kullaniyorsan eğer kullanma,antibiyotik vucuttaki zararli bakterileri öldürdüğü gibi,yararli bakterileri de öldürüyor.kefir iç mesela probiyotik.yada evde kendin yap kefirini.vücudun direncli olsun.bagisikligin yeniden guclensin.gribe yapilacak birsey yok tabiki neticede bulaşıcı bi hastalık.ama vücut direncli olursa kolay kolay grip te olmazsin.beslenmene dikkat etAma öyle yaaa cocom biktim hasta olmaktan biyerim agriyo demek istemiyorum artık ama hep hasta hep hasta
Tesekkur ederim canimTebrikler
Vücudumun direnci dipte resmen cocom biliyorum antibiyotik 20 lik dişten dolayı kullanmak zorunda kaldım 12 iğne yedim sonra kol ağrısı yine kas gevşetici birde sorunlar sorunlar halim bu ben kışı hasta olmadan atlatırdım şimdi bu 3 oldu daha kaç ay oldu kış geleliBak antibiyotik kullaniyorsan eğer kullanma,antibiyotik vucuttaki zararli bakterileri öldürdüğü gibi,yararli bakterileri de öldürüyor.kefir iç mesela probiyotik.yada evde kendin yap kefirini.vücudun direncli olsun.bagisikligin yeniden guclensin.gribe yapilacak birsey yok tabiki neticede bulaşıcı bi hastalık.ama vücut direncli olursa kolay kolay grip te olmazsin.beslenmene dikkat et
Kokulu öpücük mu yolluyonNoldu gızzzz hastayım kendim gülemiyom bari siz gülün didim
Bu vermis oldugum linkten takip edebilirsin canimBu yemek yarışmalarına nasıl katılıyoruz