yok canim ben uydurmadim orjinal ismini böyle koymuslar.istedigin balıkla yapabiliyorsun bunu levrek cipura kuzu balığı sazan hepsi icin gecerli.hele levrek cok guzel oluyor :))
yok canim ben uydurmadim orjinal ismini böyle koymuslar.istedigin balıkla yapabiliyorsun bunu levrek cipura kuzu balığı sazan hepsi icin gecerli.hele levrek cok guzel oluyor :))
Cook tesekkur ederim canim degerli oyun icin begenmene cok sevindim mutlaka dene cok mutlu olurum,hatta ic harcinin icine sogan da koyarsan cok daha lezzetli olur
Bende oyumu dolduruşa gelmiş çipura ya verdim. Valla bir gebe olarak baktığımda ilk dikkatimi çeken o oldu. Yapan arkadaşımızın eline emeğine sağlık. Başarılar.
Adaletsiz seçim yapmamak için iki seferdir eşimin beğendiği tarife oy veriyorum ben
Bu defa da eşimin tercihiyle oyum nar_cicegim
e gitti.
Ellerine sağlık canım
Bende oyumu dolduruşa gelmiş çipura ya verdim. Valla bir gebe olarak baktığımda ilk dikkatimi çeken o oldu. Yapan arkadaşımızın eline emeğine sağlık. Başarılar.
Cook tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim cok sagol keyifli bi hamilelik gecirmeni diliyorum Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah