En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Görüntü de güzel de isim çok hoşuma gitti. Dolduruşa gelmiş de ne ya
Cok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim,icini dolduruyoruz ya, o yuzden tarifin adını dolduruşa gelmis koymuşlar bende cok begeniyorum ismini

Cok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim,icini dolduruyoruz ya, o yuzden tarifin adını dolduruşa gelmis koymuşlar bende cok begeniyorum ismini
Aa ben ismi sen uydurdun zannediyorum canım. Hatta diyordum kendi kendime ' ne matrak kız ' diye

hakettin bitanem oyum şans getirsin sana 1. olursun gibime geliyor
Kurban olurum yaa çok tatlış konuşma oyleee insallah bitanem,suan kac oyum var bilmiyorum ama,sans getirecegine inanıyorum cok sagol kuzum

Aa ben ismi sen uydurdun zannediyorum canım. Hatta diyordum kendi kendime ' ne matrak kız ' diye
yok canim ben uydurmadim orjinal ismini böyle koymuslar.istedigin balıkla yapabiliyorsun bunu levrek cipura kuzu balığı sazan hepsi icin gecerli.hele levrek cok guzel oluyor :))

Oyumu doldurusa gelmis çipuraya kullandim, eve gideyim bu tarifi deneyecegim mutlaka, harika gorunuyor.
Cook tesekkur ederim canim degerli oyun icin begenmene cok sevindim mutlaka dene cok mutlu olurum,hatta ic harcinin icine sogan da koyarsan cok daha lezzetli olur

Adaletsiz seçim yapmamak için iki seferdir eşimin beğendiği tarife oy veriyorum ben
Bu defa da eşimin tercihiyle oyum nar_cicegim e gitti.
Ellerine sağlık canım
Ayyyy cok sevindimm. Cok tesekkur ederimmm ve afiyet olsunnn

Bende oyumu dolduruşa gelmiş çipura ya verdim. Valla bir gebe olarak baktığımda ilk dikkatimi çeken o oldu. Yapan arkadaşımızın eline emeğine sağlık. Başarılar.
Cook tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim cok sagol keyifli bi hamilelik gecirmeni diliyorum Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Deniz ürünlerinin hiçbir türlüsünü sevmem aslında ama bu Dolduruşa Gelmiş Çipura çok lezzetli duruyor, oyum ona
Cok tesekkur ederim canim benim degerli oyun icin insallah birgün tattirmakta nasip olur,begenmene cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…