Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ya bende seni çok seviyorum cansınız hepiniz ikinci ailem oldu burasıInsallah canim aslıcım yüreği güzel arkadaşım benim seni cok seviyorum
Sende cansin kurban olurum seni verene tatlış arkadasim benimCanım benim ya bende seni çok seviyorum cansınız hepiniz ikinci ailem oldu burası
Sende cansin kurban olurum seni verene tatlış arkadasim benim
Sağolasın tatlı dillim benim teşekkür ederimBende oyumu güveçte hamsili pilava verdim ellerine saglik aslimm cok guzel gorunuyor
Tesekkur ederim.Kızlar ellerinize sağlık ağzımın suyu aka aka baktım tüm tariflere balığı çok severim. Baklava yufkalı ıspanaklı tarif çok orijinal geldiği için oyumu ona verdim yapmayı da deneyeceğim inşallah. Keşke herkese oy verebilseydim hepsi çok güzeller.
Afiyet olsun Kakao'cum.Çok leziz birşeye benziyor,bir ara tarif verirsin artıkHayırlı geceleriniz olsun kızlarben kahvemi içer birazcık takılır ve yatar
Eki Görüntüle 2085506
Eki Görüntüle 2085507
vermezmiyim canım adı Arap Kurabiyesi Teşekkür ederimAfiyet olsun Kakao'cum.Çok leziz birşeye benziyor,bir ara tarif verirsin artık
Hiç te canım çekmedi
Cok tesekkur ederim degerli oyun icin deynebim insallah nasip kismet canimin içi cok sagolKopya çektim oy verenlerden
Kararsız kalmıştım ,şu an dolduruşa gelmiş çipuraya verdim ,direkten dönmüştün bu sefer geliyor madalya CocoChanelmademoiselle inşallah
Kızımın seçimleri
Dolduruşa gelmiş çipura
Sebze sote yatağında soslu levrek
İçi dolmuş sazan
Hamsi kuşu
Oğlumun seçimleri
Dolduruşa gelmiş çipura
Fırında soslu levrek
Güllü hamsili pilav
Benim seçimim hepsi
Midye dolma yapan beni çağırsınnn gadınlaaaarrrrrr
Bayılırım Arap kurabiyeye öyle güzel görünüyor ki.vermezmiyim canım adı Arap Kurabiyesi Teşekkür ederim
Cok tesekkur ederim degerli oyun icin canim benim,begenmene cok sevindimmutlaka dene,hatta iç harcina soğan da koyarsan cok daha lezzetli olur.tadını begenecegine eminimOyumu doldurusa gelmiş çipura ya verdim.
ben de şuan çok fena dolduruşa geldim, bunu denemeliyim
Tesekkurler canmAhhh birde somon olsaydı canım çekti şimdi .
Oyum karidese gitti .