- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.528
- 408
Yaptığım için katılsam mi acep diye düşündüm ☺eşim ev balık kokmasın deyince tost makinesi ni aldım balkonda mis gibi ızgara yapıyor um.kendimeSen yapsan olmaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptığım için katılsam mi acep diye düşündüm ☺eşim ev balık kokmasın deyince tost makinesi ni aldım balkonda mis gibi ızgara yapıyor um.kendimeSen yapsan olmaz mı
O zaman tarifinizi bekliyoruzYaptığım için katılsam mi acep diye düşündüm ☺eşim ev balık kokmasın deyince tost makinesi ni aldım balkonda mis gibi ızgara yapıyor um.kendime
Tamam o zaman somon ya da alabalık alınca ya da levrek artık hangisi denk gelerse alınca balığımi geleyim buraya ☺☺☺☺O zaman tarifinizi bekliyoruz
Tamam canım inşaallahTamam o zaman somon ya da alabalık alınca ya da levrek artık hangisi denk gelerse alınca balığımi geleyim buraya ☺☺☺☺
İnşallah canım benim ❤Tamam canım inşaallah
Ben balık ekmek yapacağımNe kadar güzel bir yarışma bu yahuuuuu
İstediğimiz kadar bakabiliyoruz
Ağzımızın suyu akarsa yiyebiliyoruz
Ben balık ekmek yapacağım
Böleceğim ekmeği ,dolduracağım balığı,kıvırcığı ,soğanı ,domatesi ,sıkacağım limonu
Ağzının suyu aktı mı?Yiyecek misin?
Becerebilirsin tabii,neden beceremeyeceksin ki?Merhaba evi kokutmayan, fırında olup ızgara taklidi yapan, sarımsaklı çipra tarifim var ama ilk defa katılcam başvuruyu becerebilir miyim bilmiyorum .
ben yerim deee.. aslın soru sen yer misinBen balık ekmek yapacağım
Böleceğim ekmeği ,dolduracağım balığı,kıvırcığı ,soğanı ,domatesi ,sıkacağım limonu
Ağzının suyu aktı mı?Yiyecek misin?
Daha vakit çok aslii,bulursun inşallahBalık almaya diye çıktık sabah sabah hiç biri tezgah açmamış markete gittim orda da istediğim balık yok ne şanssızım vallahi ya bu soğukta bize yapılır mı bu bu gun yapıp paylaşacaktım lakin balığı tedarik edemiyorum çocukla da artık zor çıkarım eşimin aklına girip aldırabilirsem inşallah bide tarifim yapılmazsa katılacağım olmadı şansıma küseceğim
Belki de kutsal perşembe akşamı çeyrek ekmek yemişimdirben yerim deee.. aslın soru sen yer misin
bekle bekle o yediklerin yağa dönüşünce artı çıkacaksındır belkiBelki de kutsal perşembe akşamı çeyrek ekmek yemişimdir
2 aydır yememişimdir balıkla beyaz ekmek
Bayağı ekside görünce ,nasıl olsa eksideyim belki de diye düşünmüşümdür
Sabaha yine eksi çıkmışımdır
Tövbe de kızbekle bekle o yediklerin yağa dönüşünce artı çıkacaksındır belki
İnşallah deynebimDaha vakit çok aslii,bulursun inşallah
Becerirsin canım çok kolayYapamazsan ben yardımcı olurumMerhaba evi kokutmayan, fırında olup ızgara taklidi yapan, sarımsaklı çipra tarifim var ama ilk defa katılcam başvuruyu becerebilir miyim bilmiyorum .