• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Yaptığım için katılsam mi acep diye düşündüm ☺eşim ev balık kokmasın deyince tost makinesi ni aldım balkonda mis gibi ızgara yapıyor um.kendime
O zaman tarifinizi bekliyoruz:kk77:

Balık almaya diye çıktık sabah sabah hiç biri tezgah açmamış markete gittim orda da istediğim balık yok ne şanssızım vallahi ya bu soğukta bize yapılır mı bu :( bu gun yapıp paylaşacaktım lakin balığı tedarik edemiyorum çocukla da artık zor çıkarım eşimin aklına girip aldırabilirsem inşallah bide tarifim yapılmazsa katılacağım olmadı şansıma küseceğim

:KK72:Ne kadar güzel bir yarışma bu yahuuuuu

İstediğimiz kadar bakabiliyoruz:rolleyes:
Ağzımızın suyu akarsa yiyebiliyoruz:rolleyes:
Ben balık ekmek yapacağım :KK45:
Böleceğim ekmeği ,dolduracağım balığı,kıvırcığı ,soğanı ,domatesi ,sıkacağım limonu
Ağzının suyu aktı mı?:KK53:Yiyecek misin?:KK45:

Ben balık ekmek yapacağım :KK45:
Böleceğim ekmeği ,dolduracağım balığı,kıvırcığı ,soğanı ,domatesi ,sıkacağım limonu
Ağzının suyu aktı mı?:KK53:Yiyecek misin?:KK45:
:D :D :D :D

Balık almaya diye çıktık sabah sabah hiç biri tezgah açmamış markete gittim orda da istediğim balık yok ne şanssızım vallahi ya bu soğukta bize yapılır mı bu :KK43: bu gun yapıp paylaşacaktım lakin balığı tedarik edemiyorum çocukla da artık zor çıkarım eşimin aklına girip aldırabilirsem inşallah bide tarifim yapılmazsa katılacağım olmadı şansıma küseceğim
Daha vakit çok aslii,bulursun inşallah :KK19:

ben yerim deee.. aslın soru sen yer misin:rolleyes:
Belki de kutsal perşembe akşamı çeyrek ekmek yemişimdir :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2 aydır yememişimdir balıkla beyaz ekmek :ıslık:
Bayağı ekside görünce ,nasıl olsa eksideyim belki de diye düşünmüşümdür :KK53:
Sabaha yine eksi çıkmışımdır :KK45:

Belki de kutsal perşembe akşamı çeyrek ekmek yemişimdir :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2 aydır yememişimdir balıkla beyaz ekmek :ıslık:
Bayağı ekside görünce ,nasıl olsa eksideyim belki de diye düşünmüşümdür :KK53:
Sabaha yine eksi çıkmışımdır :KK45:
bekle bekle o yediklerin yağa dönüşünce artı çıkacaksındır belki :rolleyes::confused:

Merhaba evi kokutmayan, fırında olup ızgara taklidi yapan, sarımsaklı çipra tarifim var ama ilk defa katılcam başvuruyu becerebilir miyim bilmiyorum :ruh:.
Becerirsin canım çok kolay;)Yapamazsan ben yardımcı olurum;)

Back