Balikesir///10

kızlar balıkesirin bahçelievler semti nasıl??kızkardeşim ordaki üniversite araştırma görevlisi ordan ev tuttuda ondan sormak istedim cavaplarsanız sevinirim..

merhaba gönül yarasi,

annemler orda oturuyor..balikesirin güzel semtlerinden biri bahcelievler..tabi buyuk bir mahalle kucuk sokaklarida var cok,, neresinde tuttu bilemem ama bahcelievler nezih temiz bi semttiryerimseniben

s.a. bacilar ben trabzonluyum ama esim balikesir dursunbeyli yani yari balikesirli sayilirimmm:)

slm sonunda geldım balıkesırıme.rahatladım ya memleketım gıbısı yok havası bıle bir baska benım ıcın..kaydirigubbakcemile5

18 temmuzda avsadyım kızlar balıkeısrede gecmeyı dusunuyorum kısmet bakalım merak edıyorum heryerı gezmek ıstıyorum

ne guzeeelllll
nerdesin balikesirde?? balikesir nasil
havalar
carsilarrrrr

kızlar balıkesirin bahçelievler semti nasıl??kızkardeşim ordaki üniversite araştırma görevlisi ordan ev tuttuda ondan sormak istedim cavaplarsanız sevinirim..

canım ben uzun seneler orada oturdum. gayet temiz bir semttir. 100. yıl taraflarında genelde öğretmen ve öğretim görevlileri oturur. yani iyi bir seçim yapmış bence.a.s

merhaba arkadaşlar, geliyorum bakıyorum yoksunuz. hadi kızlar biraz canlandırın burayı.opuyorumnanaktan

soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler,bahçelievler pazar sokakta oturuyor...

merhaba,

bişi sormak istedim.

benim erkek arkadaşım -her nekadar şuan ayrı olsak da- balıkesirli.

çok merak ediyorum, orda bole erkek evlat çok mu onemli, kıymetlidir.

merhaba,

bişi sormak istedim.

benim erkek arkadaşım -her nekadar şuan ayrı olsak da- balıkesirli.

çok merak ediyorum, orda bole erkek evlat çok mu onemli, kıymetlidir.

:))) yo öyle bi zellikli durum yok aslinda
aileye göre degisiyordur belki
cokmu kiymetliymis ogullari-tatlicadiarzu-

X