Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa aydınlısınız demek benim eşimde aydınlı
20 sene balıkesirde omuz omuza görev yaptığım, meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
[/IMG]
bende 3 yıldır balıkesirdeyim gerçekten çok yavaş gelişen bir yer.körfeze daha çok önem veriyorlar.sokaklarda cumartesi hariç kimseyi bulamazsın diyebilirim.hele yazın öğrenciler gidiyor halkı körfezde oluyor...kiralar bence yüksek.ben yakıt hariç 485 e kalıyorum.evet park yeri bulmak işkence.trafikte hiç saygı yok dalgınlığın olur karşıdan karşıya geçerken arabalar durmaz dahada gaza basar.şoförlerin çoğu sinyal lambası nedir bilmez.böyle bi yer.buraya çok büyük hayallerle gelmiştim ama foooosssssssss.komşuluk yok,gezecek yeri 2 tane cadde 1 tane alışveriş merkezi bide fuar denilen park.
ah canım öyle deme. balıkesirde 20 yılım geçti. 5 senedir ayrıyım. inan çok özlüyorum. anlattıklarını duyunca şaşırdım. bende ilk tayin olduğumda bayağı tedirgin olmuştum. fakat zamanla orayı çok sevdim. hele komşuluk ilişkileri, harikaydı. belki yerine düşememişsindir. değirmen boğazı çok iyi bir piknik yeridir. vallahi 2 cadde dediğin yeri biz gezerken akşamı ediyorduk. ben ilk göreve başladığımda balıkesir çok daha küçüktü. bence gelişme var. geçen ay oradaydım. bunu gözlerimle gördüm.
izmirdesiniz galiba izmir olupta burayı özlemek...ama ilk tayin yerleri özleniyor benimde öyleydi depremden sonra düzcedeydim o yerlebir olmuş yeri unutamıyorum.ama balıkesir çok farklı ben sadece ben bu düşünceye sahibim demiştim ama herkes aynı.benimde hiç balıkesirli arkadaşım yok.değirmezboğazı deresi çok kötü kokuyor bakım yapılmıyor ve insanlar üst üste bide yangın oldu bu sene.balıkesirde gelişme var ama çok ama çok yavaş.2 sene boyunca sadece kaldırım yapıldı.kervansaray oteli yıkılmış onun yerine cafe.ve sıcak bir memleket olan balıkesirde düzenleme adına kesilen ağaçları anlamıyorum.zaten insanların gölgeye ihtiyacı var.biliyosunuz zaten balıkesir havası kirli ve astım hastalarının bol olduğu bir memleket ama ne hikmetse sürekli ağaçları kesiyorlar.düzenleme buysa bence olmasın.