Balikesir///10

selam n_nihal bende bandırmalı oldum. Şu anda kim yanımda tahmin et. aylinin çok selamı var. Domates çorbasını beğendimi diyor o da istiyor hebarin olsun. Sana dün özel mesaj atmış görmedinmi diye soruyor. hoşçakal

Heehehe bende bandırmalıyım ama izmirde yaşıyorum eşimin tayini sebebiyle.Tüm bandırmalıları kocaman öpüyoruma.s

çalışıyosun galiba sen canım öylemiii:uhm::uhm:

günaydın kızlarrr a.s.
miyase canım günaydın. evet çalışıyorum ben. işyerinden açıyorum. işler yoğunlaşınca bakamıyorum pek ama yine de yazmaya çalışıyorum gamyoncuiremsu

slm herkese nasılsınız anca zaman buldum temizlk yaptın yoruldum valla sizler nasılsınız

cuma8km7.jpg

günaydın hayırlı cümalar dilerimmmmmmmmmmmmm

hayırlı cumalar arkadaşlar a.s. maşallah bugün gelen çok topiğe :nazar: inşallah hep böyle olur. öpüyoruz sizleri a.s.

hayırlı cumalar arkadaşlar a.s. maşallah bugün gelen çok topiğe :nazar: inşallah hep böyle olur. öpüyoruz sizleri a.s.

a.s.a.s.evt haklısın canım baya kıpırdama var maşallh bekleriz gelenler hoş geldinizzzzzz bu arada sen nasılsın :1hug::1hug::nazar:

a.s.a.s.evt haklısın canım baya kıpırdama var maşallh bekleriz gelenler hoş geldinizzzzzz bu arada sen nasılsın :1hug::1hug::nazar:

Günaydın canım. sağol bende iyiyim. haftasonunu geride bıraktık. İnş bu hafta hepimiz için çok güzel bir hafta olur a.s.

zavana sende hoşgeldin aramıza a.s.

günaydınlar nasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah iyi haftalar diliyoruma.s.

slm balıkesirliler ben balıkesirli değilim ama burda yaşıyorum var mı banadaboş yer???

X