Balikesir///10

ayy cok sevındım ınsanın memletınden bırıyle tanısması ne guzel :teytey: hala gonendemı oturuyolar annenler canım :1hug:

yok canım istanbuldalar güya ama yılın yarısını gönen de geçiriyorlar kaydirigubbakcemile3 şuan bile yoldalar gönene gidiyorlar kaydirigubbakcemile3 bende bayramın 3. günü gideceğim inşallah. çok özledim köyümü :eek:

yok canım istanbuldalar güya ama yılın yarısını gönen de geçiriyorlar kaydirigubbakcemile3 şuan bile yoldalar gönene gidiyorlar kaydirigubbakcemile3 bende bayramın 3. günü gideceğim inşallah. çok özledim köyümü :eek:

anladım canım yerimseniben bende bayramın 2. gunu gıdıcem kaydirigubbakcemile5 hangi koydensın cnm ? kaydirigubbakcemile3 benım annemler gonen merkezde oturuyolar ama buyuklerım gonenın fındıklı köyundeler annemde babamda aynı koyden

anladım canım yerimseniben bende bayramın 2. gunu gıdıcem kaydirigubbakcemile5 hangi koydensın cnm ? kaydirigubbakcemile3 benım annemler gonen merkezde oturuyolar ama buyuklerım gonenın fındıklı köyundeler annemde babamda aynı koyden

bizimde körpeağaç canım. duymuşsundur mutlaka :lepi:

cuma9jt1.png
w640.png
[/IMG]

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

kızlar hiç kimse gelmemiş topiğimize bayramda herkez geziyor galiba benden başka

iyi aksamlar bayanlar ben 5 yasima kadar burhaniyede yasadim,burhaniyeyi cok seviyorum.
aranizda burhaniyeli olan varmi acaba????????

slm herkese erdekden nasılsınızzzzzzzzzzzzzz

X