Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlarr :1hug:
Dishe canım ben istanbuldayım ama balıkesirde yaşayan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır. ben gönenliyim orası hakkında bilgim var ama balıkesir merkezi hiç bilmiyorum :çok üzgünüm:
sındırgı lı olan varmı arnızda ben sındırgılıyımmıllettt
merhabalar..
sıze bırsey danısmak ıcın geldım..fisfisfis
bu yaz tayıncıyız.
Balıkesır ı dusunuyoruz bıraz memleketınızı anlatabılır mısınız bana..
yasam sartları;ev kıraları;egıtım ve sosyal yonden nasıl bır sehır?
sımdıden tesekkurler a.s.
canım blk küçük ve şirin bir yer kiralar uygun tabi oturacağın yerde önemli sakin biyer burası ben seviyorum ama büyük bi yerden gelince alışmak zor eşim istanbulda doğmuş büyümüş ona köy gibi geliyor her fırsattada bunu söylüyor bunu
suan da dogunun bır ılcesındeyız mecburen..
burdan sonra neresı olsa ıyı gelıcek sanırım..kaydirigubbakcemile2
ama ılk tercıh olarak Balıkesırı dusunuyoruz..
egıtım acısından nasıl..:sm_confused:
kızım henuz 2.5 yasında ..
ama egıtıme orda baslıyacak bu da cok onemlı benım ıcınfisfisfis
canım bu konuda yorum yapmayayım en iyisi ne çocuğum var nede çevremde öyle biri ama okulun doğru seçilmeside önemli diye düşünüyorum her okulun eğitimi bir olmaz mutlaka
dishe selam
bende balıkesire geleli 4 sene oldu ben büyükşehirden geldiğim için çok zorlandım tabi birazda çevre edinmek zor oldu insanlar dışardan geince ve kalıcı olmayınca dostluk kurma taraftarı olmuyorlar ama küçük bir yer olması bende çok işe yarıyor yolda bir yere giderken zaman kaybetmiyorsun en uzak yere bile 10 dk gidiyorsunpark yeri bulmak yanlızca bir ölüm boğucu bir kalabalık yok zamanla alışıyorsun kiralara gelince balıkesirde yaşamak ucuz her koşulda ev var istediğin fiyata bulabilirsin biraz belki sıkılabilirsin sosyal açıdan yapılacak gidilecek pek bir yer yok merkezde ama izmire 2.5 saat bursaya 1.5 saat eğitim konusuna gelince benim bebeğim henüz9 aylık olduğu için bu konuda fikir veremiyecğiem ama arkadaşlarımın kreşe giden çockları var gayet memnunlar sormak istediklerin varsa seve seve yanıtlarım
nerde balıkesirliler hu hu