yorgunluk ve unutkanlığa da mı iyi geliyormuş
acil ihtiyacım o halde
kızlar bende bunu kardeşim için almayı düşünüyorum kardeşim çok küçük yaşıtlarına göre erkek 13 yaşına gircek hazıranda 30 kilo 135cm boyu var tamda gelişme çağı faydalı olurmu acaba biraz araştırdımda bu haplar 2 çeşitmiş içinde balığın karaciğerinin yağı olanlar pek faydalı değilmiş falan diye okudum ama biz nerden anlıycaz hangisi olduğunu..ayrıca kardeşim için balık yağından hariç bi öneriniz varsada bekliyorum kızlar lütfen..
merhabalar öncelikle.
ben balık yağı hakkında bilgi almak istiyorum sizden.
doktor tavsiyesi olmadan kullanılmıyor sanırım.
bende unutkanlık ve yorgunluk var. kilo vermeye ve boya da yardımcı oluyormuş sanırım.
sizlerin kullandığı balık yağı nasıl birşeydi?
yardımcı olur musunuz? fiyatı hakkında falan.
teşekkürler şimdiden.
birde hap ağzımda patladığında o balık yağının tadını unutamıyorum. o nasıl kötü bir tat öyle
balık yağı hapı herkeste kilo yaparmı
kesinlikle sana katiliyorum kendim ara ara kullaniyorum. yemekten bir yarim saat alirsaniz asla kilo yapmaz. dizdeki kireclenmeye,unutkanliga birebir arada bir yuzume bile suruyorum bir iki saat sonra yikiyorum kokusu oluyor ama konu faydasina gelince degiyor.burda omegadan yapilmis kremler bile varAlmazsınız..Israrla yazıyorum..Eğer omega 3 ve 9 varsa, içinde omega 6 yoksa , ne kilo alınır ne de saçlarda, ciltte v.s yağlanma yapar..
Birde tok yerseniz kilo yapar, yemekten yarım saat önce yerseniz az iştah yapar ama kilo kaybınıza yardımcı olur.
Arkadaşlar bu topikte sadece balık hapı adı altında konu açılmasına izin verilmiştir. Kapsül,hap vs marka vermeyiniz.Lütfen bu kurala uyalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?